10 grunder jag alltid har i min sminkväska

College mode

Massor av smink

A välsorterad sminkväska Det är den upptagna flickans bäst bevarade hemlighet: Mellan kaffemöten, torsdagskvällens glada timmar och virvelvinds helgresor ska den sminkande kvinnan vara redo för allt från touch-ups även superhjältdräkt byter från dag till natt.

Fullständig information: Jag är inte alls en makeupguru ~, och jag känner att jag fortfarande har mycket att lära mig när det gäller makeup (på allvar, hur får insta-tjejer ögonbrynen för att göra det?) Men jag bär smink med regelbundet, och dessa är de tio sakerna som jag alltid har i min toalettpåse:

BB kräm

Produkter: 1, 2, 3, 4

Jag gör mycket smink när jag är på språng och jag har inte alltid tid att göra en full foundation, så jag går ofta efter en lättblandad bb- eller cc-kräm som har lätt till medelstor täckning.

Om du använder foundation regelbundet, byt gärna ut din favorit mot touch-ups senare, om det behövs.

Concealer

På grund av finnar, påsar under ögonen, näsrodnad etc.

Inte negociable.

(Vi gillar Maybellines Fit Me Concealer; det är ett bra hack för NARS krämiga concealer som alla är besatta av.)

Mask

Produkter: 1, 2, 3, 4

Återigen, en no-brainer.

Det här är den enda sak jag försöker att inte lämna huset utan, även om jag bara springer till Whole Foods eller Starbucks.

Jag har faktiskt två olika mascara till hands: en svart mascara med en större trollstav för stora, frodiga fransar och en vattentät brun mascara med en mindre trollstav för ett mer naturligt utseende.

Brow gel

Så dina pannor kan alltid vara på fleeeeeeeeeek.

Jag gillar mascaraliknande ögonbrynsgelrör för snabba, idiotsäkra dagliga applikationer som ser mer naturliga ut, men jag använder också en borste för ett mer dramatiskt utseende när jag känner för det.

rött läppstift

Jag är definitivt en läppstiftflicka – du är 99% mer benägna (vetenskapligt faktum) att se mig med färgglada läppstift än en look (till och med bevingad liner!).

Rött läppstift är ett utmärkt tillskott till en vardaglig makeup look; Jag gillar att ha den på dagar då jag har viktiga möten eller vill se lite mer preparerade ut (det vill säga utan att känna).

Naken läppstift

Produkter: 1, 2, 3, 4

Rött läppstift är bra och allt, men ibland är allt jag vill visa upp ett friskt, naturligt ansikte.

Ange naken läppstift.

För mig är detta en dammig rosa färg, men för dig borde det vara något nära din naturliga läppfärg, men lite mer intensiv, som en YLBB.

Alternativt, om du är en stor ögonskuggflicka och ofta bär naken läppstift, kanske du vill ha en av dessa att röra upp hela dagen.

Läppstift

Produkter: 1, 2, 3, 4

Och vissa dagar vill jag bara använda läppbalsam och mascara.

Jag brukar gå efter en lite tonad rosa läppbalsam, men du gör det.

Resestorlek torrschampo

Jag har kort hår som tenderar att bli fet, men jag vågar inte tvätta det varje dag av torrhet, tunnhet eller brott i hårbotten.

Det är några dagar när jag applicerar torrschampo på morgonen, men jag börjar bli fet igen vid lunch, så jag håller ett torrschampo i resstorlek i min sminkpåse.

(Sephoras reseavdelning har massor av bra alternativ.)

Extra linser / kontaktlinser

Jag är alltid super nervös på kontaktlinsdagar eftersom NÅGOT kommer att hända, som att min kontakt bryts eller faller av eller om jag tappar den, så jag har alltid ett extra par med en saltlösning i min sminkpåse.

Jag tar också mina glasögon, för alla fall.

Du kan aldrig vara för beredd!

En boll av parfym

Produkter: 1, 2, 3, 4, 5

Så du kan lukta gott.

Jag gillar att få rullbollar för att testa nya dofter innan jag tappar kontanterna i full storlek, men jag har också ett par för mina favoritdoftar.

Vad tycker du?

Vad håller du i din sminkväska? Är du mer läppstift eller ögonskuggflicka? Räcker det med 10 artiklar eller behöver du mycket mer? Har du några bra tips för att sminka dig på språng? Låt mig veta i kommentarerna nedan!