15 sätt att integrera fler modesmycken i ditt utseende

College mode

Skikt i lager i smycken

Fotokredit: ELLE

Jag erkänner det: Jag är beroende av smycken.

Varje dag kan jag se mig ha olika kostymsmycken. De allra flesta modekomplimenter som jag får har med dem att göra, och en av mina vänner har till och med identifierat min smyckkollektion som det som förankrar min stil.

Många tjejer undviker att bära mycket smycken, och ännu mer håller sig till grunderna och inte blanda ditt utseende med roliga mode smycken (dvs sassy garderobstycken istället för avancerade, läckra smycken). Naturligtvis har alla sin egen stil och jag vet att mina maximalistiska tendenser inte är för alla.

Ändå tror jag att om du vill förbättra din stil och ha kul med mode, försök att doppa tårna i vattnet i de mest djärva tillbehören. Är här 15 sätt att börja förbättra ditt smyckesspel:

1. Spela i en basdräkt.

Sök i din byrå och hitta de tillbehör som du aldrig använder, eller ta en tur till din favoritrabattbutik och handla några billiga smycken som sticker ut för dig. Så, experimentera! Ta på dig en enkel outfit (prova en T-shirt och en mönstrad maxi), lägg sedan till ett juvelarmband, långt halsband eller båda.

Ta en titt i spegeln och jag slår vad om att du ser ett favoritutseende tas till en ny nivå. Det är precis hur utvecklingen av min stil började och jag såg aldrig tillbaka.

2. Byt örhängen.

Topshop örhängen

Örhänge: Topshop

De allra flesta av mina vänner bär samma örhängen varje dag. Det är så frestande när du hittar det svårfångade, högkvalitativa paret som går med allt, men om örhängen är där ditt tillbehör börjar och slutar, är barnets naturliga steg in i smyckenmästarområdet att ha kul. ändra dem ibland.

3. Tror inte att omfamna djärva smycken innebär att du överger dina personliga bitar.

Nästan alla har ett tillbehör som de bär varje dag, och det är vanligtvis något med en speciell betydelse. För mig är det min mosters klocka, ett vänskapsarmband och ett örhänge med en knapp som jag köpte i Spanien. Dessa bitar gör vårt utseende speciellt och unikt, men kan ibland få oss att känna oss begränsade med andra smycken vi bär.

Detta behöver inte vara fallet. Skiktade smycken Det är ett imponerande och modernt utseende! Om du har ett kort vardagligt halsband, lägg i det med andra av olika längd. Om din specialbit är ett armband eller en ring, Blanda med andra och skapa en eklektisk stack, eller använd bara andra bitar i en annan hand.

Din specialbit är troligen enkel eller ömtålig, så oroa dig inte för hur det går med vad du än bär. Lita på mig, Mismatch smycken ser bra ut utan ansträngning.

4. Lägg till ett färgstänk.

Gult uttalandehalsband

Halsband: Francesca-samlingar

Jag har sett många kvinnor med relativt klassiska stilar ha en referensdeklarationsstycke, oftast ett halsband, för att liva upp ditt utseende. Om du gillar att bära lätta tillbehör, bläddra bland dina favoritbutiker tills du hittar ett uttalande halsband som är exakt din stil. Sedan, Använd den med allt!

Bär den med tryck med liknande färger och lägg till ett stänk mot monokromatiskt utseende. Jag pratar inte bara om neutrala – ett juveltonhalsband ser lika bra ut mot en pastellpalett som det gör svart svart.

5. Kasta en fest (en ring-, arm- eller öronfest).

Du kanske har sett termerna “ringparty” eller “arm party” i dina favoritmodetidningar för att beskriva en eklektisk hög med smycken. Att täcka dina händer eller armar med en typ av smycken i en blandning av färger och texturer gör att varje utseende blir mer iögonfallande och iögonfallande. visa din modestil.

Du kan till och med göra en fest i örat (blanda örhängen om du har flera piercingar och / eller gungar några öronklappar) eller runt halsen (lagerhalsband). Ditt parti kan ha så många eller få gäster som du vill, men hålla det samordnat inbjudande bitar som, även om de är kontrasterande, relaterar till varandra på något sätt, till exempel liknande färger eller vibrationer.

6. Gör mönster pop med smycken i matchande färger.

När du bär ett djärvt tryck, särskilt från topp till tå, kan det vara frestande att glida in i neutrala skor och kalla det en outfit. Jag fann dock att i de bästa kläderna med utskrifter spelar ljusa tillbehör en avgörande stödroll.

Om den har ett färgstarkt mönster, välj en vågad juvelsom ett tjockt armband eller stora örhängen i en färg som matchar trycket. Om ditt tryck är neutralt, som djurtryck eller marinblå ränder, kommer ett stänk av djärv färg eller till och med en antydan till neon att se otroligt cool ut.

7. Hitta bitar som gör en nick till din personlighet.

Betsey Johnson Zebra Örhängen

Zebraörhängen: Betsey Johnson

En av mina favorit saker med att bära djärva smycken är att det får mig att le hela dagen. Detta gäller särskilt när jag använder något som speglar mina intressen och de saker jag älskar förutom mode.

Till exempel har jag smycken som säger att mitt horoskopskylt är format som mina favoritdjur (du kan inte gå fel med Betsey Johnson), eller till och med sporter med blixtmotiv, med hänvisning till mig. Harry Potter besatthet.

Det spelar ingen roll om någon annan lägger märke till eller får referensen – om du spelar dessa små pärlor får du dig att känna dig bra i vad du har på dig och gör din stil verkligen DIN.

8. Gör ett charmarmband eller halsband.

Kate spade kysser ett prinsarmband

Charmarmband: Kate Spade

På anpassningsanmärkningen, om du vill ha något 100% unikt, varför inte montera det själv? Många hantverksbutiker och till och med dina favoritvarumärken som Juicy Couture säljer charm som kan hängas på halsband eller armband. Plocka upp dem från olika platser. Eller hitta matchande charm som stavar ett meningsfullt ord eller dina initialer!

9. Hitta bra hängsmycken.

För mig är ett långt halsband en av hörnstenarna i en trendig avslappnad garderob, tillsammans med ballerinor och en vit T-shirt. Varför? Jag tror att de förenkla en titt, drar ögat vertikalt genom hela din fantastiska outfit.

De ser också smidigt ut, som “Jag satte bara på det här” (vilket du gjorde för att du inte behöver oroa dig för irriterande blixtlås!). Jag älskar dig som en prick till varje klassisk outfit – från sommarklänningar till blazer och jeans.

Leta efter de med en söt hänge i en rolig färg eller en mångsidig metall, som guld eller silver. Forever 21 har ett stort urval.

10. Prova en rolig klocka.

Giraffklocka

Se: Francescas samlingar

Om du är en praktisk eller sportig typ som oroar dig för att stora armband och ringar kommer i vägen, använd dem roliga men funktionella klockor som din söta arm.

Klockor, dumt som det kan verka för en sådan praktisk bit, blir en trend. Det betyder att du kan hitta djärva, färgglada färger till låga priser i princip var du än handlar för andra typer av modesmycken. Få lite och kombinera dem med din outfit Som du skulle göra med alla andra armband!

11. Var inte rädd för glitter.

Känner du till de underbara, superglittrande halsbanden, rhinestone-ringarna och örhängen som du älskar? De är inte bara för formella tillfällen. De ser fantastiska ut kontrasterad med rutig flanell eller rippad denim.

När det gäller smycken såväl som kläder hatar jag att märka saker som bara lämpliga för formella eller avslappnade evenemang. Vi lever i en tid där paljetter, miniklänningar och stilettos ses både dag och natt. IMHO, detsamma bör gälla smycken. Jag bär viktiga smycken hela tiden. vad som helst som går med min outfit oavsett hur prickig. Det är jättekul, så jag säger gå vidare!

12. Hitta kvalitetsdelar.

Silver filigran ring

Sterling Silver Ring: Komplement

Jag förstår helt argumentet att eftersom de flesta mode- och kostymsmycken tillverkas mycket billigt, är det bäst att hålla fast vid några dyrare polerade bitar. Men de flashiga pärlorna, ljusa färgerna och andra roliga inslag i kostymsmycken finns vanligtvis inte i riktigt hållbara material … om du inte vill spendera en arm och ett ben.

Jag har inget emot att köpa ett billigt och trendigt uttalandehalsband eftersom jag antagligen bara bär det några gånger. Naturligtvis när du handlar, leta efter saker som verkar hålla Och de är gjorda av robusta material (se # 15 för några av mina favoritställen att köpa smycken).

Jag vill också påpeka att på rabatterade smycken destinationer som Claire’s, Express och Accessorize, kan du hitta enkla halsband och örhängen. gjord med äkta sterlingsilver eller till och med guld, om du tittar noga. Dessa bitar är i allmänhet små och känsliga och har ofta kubisk zirkoniumoxid (en falsk diamant) och är ett kvalitets men billigt sätt att få lite gnistrande. De ser mycket dyrare ut än de är!

Här är några mellanklassade märken att kontrollera som gör bra men djärva smycken:

13. Skaffa dig en fin nyckelring.

Guld Henri Bendel nyckelring

Nyckelring: Henri Bendel

Om du frestas av djärva och knäppa örhängen och halsband från märken som Betsey Johnson och Juicy, men känner att du inte kan se dig själv bära dem så ofta, prova en nyckelring! I princip kommer ingen att se det annat än du, så det finns ingen anledning att vara rädd för färg och glans. Kommer vara Ta ett leende i ansiktet varje gång du öppnar dörren..

14. Kasta örhängen i dina extra piercingar.

Har du mer än en piercing i varje öra? Då har du jämnt fler möjligheter att leka med smycken – Hurra!

Medan jag brukar hålla min extra knopp konstant, då och då byter jag den till en som matchar en viss outfit. Speciellt för tjejer som jag som brukar gå för stora örhängen är det här chansen rocka alla typer av söta och läckra dubbar. Du kan till och med prova en dinglande örhänge om du känner dig mer vågad.

15. Slutligen, kolla in dessa shoppingmål!

Jag har redan nämnt många av mina favoritplatser för att hitta mode smycken, men här är några fler bra. Ta en titt på en av dessa platser och jag tvivlar starkt på att du kan motstå att fånga en rolig och skitig bit.

  • de Macy’s smyckeavdelning det är himlen. De har modemärken som Lucky, BCBGeneration och RACHEL Rachel Roy.
  • Francesca-samlingar har ett stort urval av vackra smycken både i butiker och online.
  • Besättning J Den har fantastiska, polerade bitar som är lite dyra, men väldigt mångsidiga.
  • Slutligen, ta en titt lokala butiker! Några av mina favoritsmycken kommer från små butiker som jag älskar. Ta en titt på de i din hemstad för att hitta fynd som är riktigt unika.

Vad är det med dig?

Vilken typ av smycken bär du? Hur använder du smycken i ditt utseende? Var är dina favoritbutiker? Inspirerade dessa tips dig att vara lite mer vågad med ditt smyckenutseende? Har du andra intressanta idéer att bära smycken? Låt mig veta i kommentarerna!