3 balanserande hårvårdsprodukter du måste prova

College mode

Hur du uppdaterar din vårhårrutin

Våren har äntligen kommit (såvida du inte bor norrut som jag, där det fortfarande är kallt, och det finns faktiskt en chans att det snöar senare i veckan!) Och det här är tiden då håret börjar bli lite förvirrat på grund av väderförändringarna.

Beroende på din hårtyp kan det bli för fet eller för torrt. Det är därför det är viktigt att uppdatera din hårvårdsrutin med produkter som balanserar ditt hår.

Nedan listar jag de tre produkterna som jag använder för att balansera mitt hår. Läs vidare för att lära dig mer om var och en:

Macadamia helande oljebehandling

Läkande oljebehandling med macadamiaolja

13,50 dollar på Ulta

Som jag nämnde tidigare är jag ett stort fan av Macadamia-produkter. Är oljebehandling det är deras bästsäljande produkt och det är lätt att se varför. Det är en blandning av arganolja och macadamiaolja, två oljor som är fantastiska för hår.

Okej, det låter lite konstigt att lägga till olja i håret (speciellt om hårbotten är naturligt fet), men det hjälper faktiskt matcha hårets struktur och ton samtidigt som du balanserar hårbotten.

Denna speciella produkt är särskilt fantastisk för torrt hår, eftersom den syns visuellt reparerar delade ändar och får ditt hår att se så cool ut. Jag använder detta för lägger ett belopp på en krona i min handflata och applicera den på de två nedersta tredjedelarna av mitt hår.

Oscar Blandi torrbalsam

Oscar Blandi Dry Conditioning Spray

$ 25 på Sephora

Du har nog hört talas om torrschampo, men hur är det med torrbalsam? Torra balsam har börjat dyka upp i butiker och jag var tvungen att prova en. Glad att jag äntligen lyckades, jag är besatt!

Jag älskar det sättet direkt gör ditt hår mjukt och hanterbart utan att väga ner det alls. Det är lite konstigt, för det är bokstavligen ett “torrt” balsam, men när du väl är van vid känslan är det underbart.

Öster vid Oscar blandi det är coolt, men det är lite dyrt. Jag har inte sett något torrbalsam för apotek ännu, men jag ska hålla ett öga på det! Jag gillar att bära detta efter att ha krullat håret. Jag sprutar bara på mina lockar för att göra dem mjuka och mindre definierade.

OGX Tempererat marint mineralhydrerande schampo

Ogx tempererat marint mineraliskt återfuktande schampo

7,99 USD på Ulta

Låt mig börja med att säga att jag inte är ett stort fan av Organix hårvårdslinje. Jag tycker att det tenderar att torka ut mitt hår, särskilt keratin eller oljebaserade produkter. Men Linje “Sea Mineral” det är bara bra!

Dessa produkter är infunderas med mineraler och vitaminer för att reparera håret utan att mjuka upp eller konditionera för mycket. Det är också sulfatfritt, vilket gör den perfekt för färgat eller sprött hår.

jag med Jag gillar verkligen lukten av den här produkten. Ja, du ska inte bedöma en produkt baserat på doft, men jag ÄLSKAR den här. Jag tycker att en bra doft gör en produkt mycket trevligare att använda.

Detta är perfekt för medelhårt eftersom det tenderar att Balansera de torra fläckarna i ditt hår utan att återfukta de oljiga delarna.. (Händer det bara med mig?!) Jag älskar att använda denna och makadamiaolja tillsammans.

Vad tycker du?

Vilka är hårvårdsprodukterna som hjälper till att balansera ditt hår? Har du provat någon av dessa produkter? Låt mig veta i kommentarerna!