3 fantastiska självbrunare för solbränd hud

College mode

Det är svårt att tro, men även idag, 2016, känner jag många människor som fortfarande använder solarium. De säger att det är så “varmt” och “avkopplande”, men det är ingen ursäkt för mig: ingen komfort är värt att ta en högre risk för hudcancer för någon komfort.

Jag erkänner att jag har använt solarium tidigare, men efter att ha utbildat mig faktiskt för många år sedan slutade jag helt och gick aldrig tillbaka. jag har bli en professionell självbrunare, Och dessa produkter är mina absoluta favoriter! Med ankomsten av våren börjar jag min egen solbränna igen, så läs vidare för mina nuvarande favoriter:

Fake Bake Flawless Self-Tan Liquid

Fake Bake Flawless Self Tanning Liquid – $ 12,80

Försökte så många olika självbrunare som du använder en handske på, som St. Tropez eller Vita Liberata, men detta en av Fake Bake är min absoluta favorit. Det gäller mycket enkelt, luktar gott (inte som falsk solbränna!), Och ser perfekt ut utan strimmor, när du väl har lärt dig applikationstekniken.

Det kan vara svårt att bära handsken först, men det blir mycket lättare när du förstår att så länge du berör huden med garvningslösningen, kommer du att få en solbränna efter 8 timmar! Denna formel repar inte, så länge din hud blir mer solbränd, är du i allmänhet bra.

Det finns några försiktighetsåtgärder du måste ta med detta, som med alla självbrunare – se till att hålla ett öga på knä och armbågar och använd en lättare touch på områden som tenderar att torka ut. Att exfoliera i förväg är avgörande, men se till att göra det tidigare på dagen så att din hud har lite tid att återhämta sig.

Bananbåt Sunless Color Tinted Tanning Lotion

Bananbåt Sommarfärg Självbrunningslotion – $ 7,99

När du tänker på Banan båt du tänker antagligen på solbrännaolja eller solskyddsmedel. Åtminstone gjorde jag det innan jag upptäckte din självbrunande lotion! (I själva verket har det varit en av våra favorit-CF i flera år.) så fantastiskt för en snabb solbränna med enkel applicering. Det har inte samma mörka effekt som den föregående, men det är väldigt enkelt och snabbt, det blir mjukt och ger en vacker färg.

Jag använder detta i tre dagar, så tre applikationer över tre dagar. Att göra det hjälper till att fixa färgen och se till att jag inte saknar något. Det luktar också bra! Håller inte så länge som andra bronzer, men ser bra ut och har en naturlig färg, inget av det orange. Det är också mycket överkomligt. Om du vill prova självgarvning är det här ett bra ställe att börja.

L’Oreal Sublime Glow Daily Moisturizer

L’Oreal Sublime Glow Daily Moisturizer – $ 10,99

Om du letar efter strålande, enkel och okomplicerad hud Det här är produkten för dig! Denna dagliga fuktighetskräm från Den verkliga Det är avsett att förbättra naturliga hudtoner utan att vara för solbränna eller orange. Det ska se ut som ett “sommarglöd”, vilket jag faktiskt tror att det är.

Det är en mycket ljusbrun men det visar, och det är väldigt enkelt att applicera detta varje dag. Jag använder den på vintern eller använder den också när jag sprayar solbränna för att behålla färgen. På sommaren använder jag inte detta så mycket eftersom jag normalt använder ovanstående produkter eller sprayar solbränna för ett mörkare utseende, men på vintern är det nyckeln. Jag älskar dessa saker!

Vad tycker du?

Använder du självbrunare? Vilka är dina favoriter? Använder du något av dessa? Låt mig veta i kommentarerna!