3 fantastiska skönhetsprodukter som inte lossnar

College mode

Makeup exempel bild

Det finns en anledning att vi aldrig kommer att bli som kvinnorna i tidningar.

Vi vet alla att Photoshop skiljer skönlitteraturen från sidan från den aktuella verkligheten, men det är mer än så. Om vi ​​alla bodde i en enda ögonblicksbild, med vårt hår och smink perfekt ordnade och våra kläder strukna opåverkade av vind eller rörelse, kanske det inte är särskilt svårt för oss att se ut som vi vill hela tiden.

En viktig skillnad mellan den fridfulla kvinnan i fotografi och oss är att varje klänning vi väljer, varje frisyr vi skapar och varje touch av smink vi sätter på måste hålla oss, inte bara för ett ögonblick utan för en hel tid. . dag med kaffefläckar, smutsiga tåg och fuktiga rum. För varje bit av kraft vi lägger i vår stil utövar universum en lika och motsatt mot oss.

En del av det är vad det innebär att vara människa. Det är inte mycket jag kan berätta om kaffefläckar. Försöker du spilla mindre? Ja visst.

Men det finns andra saker, den dagliga kampen för skönhet, som vi alla kan rädda oss från med några knep i ärmarna. Och som ofta är fallet är det bästa tricket rätt produkt.

Ibland verkar det som att jag har varit tvungen att använda alla misslyckade produkter där ute för att hitta de goda, men under hela mitt liv har jag stött på några som faktiskt fungerar. De är livräddare i slutet av en lång dag, när du tittar i spegeln och fortfarande ser det fräscha utseendet du jobbade så hårt på på morgonen.

Här är min personliga lista över de bästa produkterna genom tiderna som verkligen går utöver att stanna:

NYX matt läppstift

NYX Matt läppstiftfärger

NYX Matt läppstift – $ 6

Då och då har jag tvättbjörn som alla andra, men mitt största problem med att hålla min smink är läppstift. Läpparna är slemmiga och våta och de var bara inte gjorda för färg. Men ska vi låta detta stoppa oss? Självklart, nej.

Jag har flera dyra Sephora-läppfärger från märken som NARS och Tommy Hilfiger, men som de flesta läppstift flagnar de av när jag äter och jag måste uppdatera dem varannan timme eller riskera en röra i munnen. Jag är alltid ett fan av att sprida på en lyxig skönhetsprodukt när jag kan, men ärligt talat, min längsta varaktiga läppstift kommer ut ur ett rör på 6 USD från CVS.

NYX Matte Lipstick förvånar mig varje gång jag bär den. Jag har ett rör i Shocking Pink (som en av mina vänner en gång sa till mig att det ser ut som Barbie, men jag gillar det verkligen) och det är nästan besvärande hur mycket kommer inte ut min kropp. Jag har använt den, jag har använt den hela dagen, jag har försökt ta av den på natten, jag sov och sedan fortfarande Jag vaknade med spår av det i ansiktet. Jag är inte säker på om det finns någon skillnad i formeln mellan färgerna (jag är inte en smink-kemist), men det här läppstiftet är mitt val när jag behöver se bra ut och inte oroa mig för att kontrollera mina läppar efter varje drink vatten. .

OPI Infinite Shine

OPI bortom blekrosa

OPI Infinite Shine Polish i Beyond the Pale Pink – 7,63 $

Även om jag är intresserad av smink är nagellack min sanna passion. Trots mina naturligt svaga och avskalande naglar har jag en tre-lagers nagellackarrangör i mitt rum och jag är stolt över mina obefläckade naglar. Jag tål inte marker, så jag slutar ofta med att måla mina naglar var tredje dag, vilket verkligen inte hjälper till med skalningsproblemet.

Jag tycker att även om formeln verkligen varierar och vissa nagellack är bättre än andra, kan varken ett CVS-fyndmärke eller en $ 15 Ciate-polska slå mer än ett par flishårfria hår eller diskmaskiner.

Jag blev faktiskt inspirerad att skriva det här inlägget på grund av detta nagellack. Av alla nagellack jag har provat Jag har aldrig hittat något som ligger nära kvaliteten på OPI Infinite Shine. Dess motståndskraft mot chips är oöverträffad, även med de vanliga OPI-poleringarna. Med en liten touch-up kan jag hålla en manikyr ser professionell och preparerad till minst dubbelt så länge jag kan med någon annan typ jag har provat. Min favoritfärg är “Beyond the Pale Pink” som faktiskt är mer mjukvit än rosa (det ser dock rosa ut på det här fotot), men det är väldigt användarvänligt och neutralt.

TRESemme Tres Two Spray

TRESemme Tres Two Spray

TRESemme TRES Two Extra Hold Hairspray – $ 4,49

Jag har den typen av tunt, platt hår som inte vill göra annat än att stå där dött och envis. Jag har böjt hela mitt huvud över natten och var helt rak när jag nådde min destination. Det är sorgligt och jag är ledsen över det.

Ett bra hårspray är ett måste för så många kvinnor där ute. Tidigare var jag så desperat att jag kände behovet av att spraya mitt hår med Aqua Net eller någon annan gammal cementtypsprodukt. Lyckligtvis, för att rädda mig själv och andra frustrerade människor runt om i världen från att ha ett krispigt huvud, finns det TRESemme Tres Two Spray. Det är en långvarig spray för människor som behöver hålla håret snyggt hela dagen (vilket är alla, eller hur?). Låt inte din morgonfrisyr gå till spillo! De här sakerna fungerar bättre än vad jag har provat.

Vilka är dina produkter för permanent användning?

Har du en favoritprodukt som håller hela dagen? Vad är ditt hemliga trick för hela dagen? Låt oss veta!