3 långvariga fundament för felfri hud

College mode

Lätthudad tjej

Pexels

För två år sedan fick jag diagnosen rosacea tillsammans med andra hudåkommor. Även om min hud har förbättrats med mediciner och behandlingar anser jag mig fortfarande en stiftelsexpert När jag bokstavligen testade minst femtio stiftelser för att hitta vilka som täckte min rosacea bäst!

I synnerhet anser jag mig själv som expert på stift med lång slitage, eftersom jag inte har tid att röra på mig under min hektiska dag. Noll touch-ups är det jag letar efter, speciellt när det börjar bli varmt! Läs vidare för att se mina favoriter.

Marc Jacobs Beauty Re (marc) stand Concentrated Full Coverage Foundation

Marc Jacobs Beauty Re (marc) i stand Full Cover Foundation Concentrate – $ 55

Jag vet, jag vet … det är $ 55. Lita på mig, jag brukar inte spendera så mycket på stiftelser. Ändå har jag tittat på det här nya stiftelsen Marc Jacobs i flera månader, och efter att ha läst alla recensioner lät det perfekt för min hudtyp. I grund och botten är det en full täckning baskoncentrat, vilket innebär att du bara behöver den minsta mängden (som två poäng av produkten) för att täcka hela ditt ansikte.

Det verkar så lätt och slät i ansiktet, och inte kakig alls. Det varar hela dagen, och på min normala till blandade / fet hud blev det inte ens glödande! Detta har blivit min absoluta grund för den heliga gralen. Jag älskar honom så mycket! Jag skulle älska det ännu mer om det naturligtvis kostar mindre än $ 55.

Rimmel London Lasting Finish Foundation

Rimmel London Lasting Finish Foundation – $ 7,99

Jag upptäckte ursprungligen denna stiftelse i London. När jag säger att alla där använder detta … gör alla det. Under hela min resa märkte jag många tjejer med en perfekt grund. Frågade jag och nästan alla sa: “Hållbar finish från Rimmel!” Jag köpte den och jag älskar den. Är en medium täckningsbasMen det varar verkligen hela dagen.

Det här är en vacker foundation som ser bra ut på huden! Det blir inte ojämnt om inte din hud är extremt torr. (I allmänhet skulle jag inte rekommendera att du använder stift med lång slitage om du har extremt torr hud, eftersom de sätter sig mycket lätt.) Du bör dock definitivt placera denna bas i din arsenal. Det är så bra!

Revlon ColorStay Makeup

Revlon ColorStay Makeup – $ 9,49

Jag hade aldrig riktigt använt det Revlon produkter innan denna grund så jag var helt nybörjare. Jag köpte den förra sommaren på rekommendation av en vän, och jag var så glad att jag gjorde det! Det är toppen medium till full täckningsbas som håller huden smidig utan att lägga sig i torra linjer eller fläckar.

Jag har den normala till torra hudversionen bara för lite extra hydrering om de långvariga egenskaperna torkar ut mitt ansikte. Detta är helig gral för så många människorOch jag kan se varför! Prova om du vill ha en grund för torr hud.

Vad tycker du?

Vad är din bas för de varmare temperaturerna? Använder du något av dessa? Låt mig veta i kommentarerna!