3 Måste ha hudvårdsprodukter för känslig hud

College mode

Måste ha produkter för känslig hud.

Som jag nämnde i tidigare inlägg, Jag har extremt känslig hud, som inte alltid är lämplig för sommaren … eller för någon säsong, faktiskt. Många av er har nämnt i kommentarsektionen att du också har känslig hud, så den här är för dig!

Under sommaren kan solen irritera huden ännu merOch många solskyddsmedel passar inte bra med känslig hud. Men det finns Dom är produkter som arbetar för att lugna din hud.

Nedan är tre av mina måste-ha sommar hudvårdsprodukter som är lämpliga för känslig hud. Den bästa delen? De är ALLA från apoteket! Läs vidare för att lära dig mer om var och en:

Garnier Clean Smoothing Cream Cleanser

Garnier ren mjukgörande krämrengöringsmedel

5,99 USD på Target

Vi vet alla att Garnier har några fantastiska hårvårdsprodukter, men jag var lite skeptisk att prova deras hudvårdslinje. Du kan inte vara bra på allt, eller hur? Den här renaren visade att han hade fel.

Jag älskar krämrengöringsmedel för alla hudtyper., eftersom de inte är såpiga och inte skalar av huden. Det påstår sig vara “tvålfritt”, och när du lägger det på huden känns det verkligen så. Skummar inte som vissa rengöringsmedel, vilket för mig känns mycket mer effektivt.

Jag har använt den här produkten i en vecka och är väldigt nöjd med den! Mitt ansikte känns inte hårt och all min smink tas bort. Sammantaget är jag nöjd med detta rengöringsmedel och kommer definitivt att prova fler artiklar från Garniers hudvårdslinje.

Aveeno Ultra Soothing Daily Moisturizer

Aveeno fuktighetskräm

12,40 dollar på Target

Okej, jag måste erkänna att det här är lite dyrt för en apoteksprodukt. Dock, om du har ett hudproblem (som rodnad, allergiska reaktioner eller något annat medicinskt tillstånd) Det här är en produkt som gör underverk.

Denna fuktighetskräm är doftfri, oljefri och innehåller matrem, som kan hjälpa till att lugna din hud. Även innehåller SPF 15, vilket gör den perfekt för daglig användning.

Jag applicerar denna fuktighetskräm efter rengöring och jag känner att mitt ansikte svalnar. Min hud ser till och med bättre ut efter att ha använt den! Ärligt talat, jag gillar den här mer än andra dyra krämer jag har provat tidigare. Priset är värt det på den här, jag lovar.

Aquaphor Healing Salva

Aquaphor Healing Salva

$ 8,49 för 3,5 oz på Drugstore.com

Jag vet vad du tänker: ”Ew, det är vad jag lägger på mina läppar! Var annars lägger du det? ” Lita på mig, den här produkten fungerar för mycket mer än täppta läppar.

När solen brinner i ansiktet, nacken eller axlarna, Jag satte på ett tunt lager Aquaphor på natten och lät det göra sitt. Nästa morgon torkar jag ansiktet och när jag är klar känns det att smärtan från brännskadorna har halverats!

Det här är billigt, håller länge och fungerar verkligen. Jag har små rör i väskan och på jobbet, för jag älskar det! Se dock till att rengöra huden ordentligt nästa morgon. Om det finns för mycket rester, kommer sminken inte att gälla också.

Vad tycker du?

Vilka är dina favoritvårdsprodukter för känslig hud? Har du provat några nedslående? Vill du se fler inlägg som detta? Kom ihåg att berätta din åsikt genom att lämna en kommentar!