3 måste-ha skönhetsprodukter för heta klimat

College mode

Hett väder kan vara en absolut mardröm för makeupälskande tjejer. Du applicerar din smink perfekt i början av dagen, men klockan 13 är det en smältande röra.

Men med bara några få viktiga produkter kan du hålla din sommarsminkrutin enkel och svettbeständig. Läs vidare för att veta tre av mina essentiella produkter:

CoverGirl Super Sizer Vattentät Mascara

vattentät mascara covergirl super sizer

5,99 USD på Drugstore.com

Det här är inte bara en bra mask för varmt väder, det är en fantastisk mask som kan bäras hela året. CoverGirls senaste mascara, The Super Sizer, är fantastisk. Det håller dina ögonfransar och verkligen separerar och ger volym till varje frans. Detta är den bästa mascara som CoverGirl har just nu, och det är inte en överdrift.

de vattentät formel det är lika bra som den ursprungliga formeln, vilket är fantastiskt. Det är svårt att hitta en vattentät mascara som är densamma som den normala versionen. Definitivt prova om du behöver en vatten- eller svettbeständig mascara.

L’Oreal Infallible Pro Matte Foundation

Loreal Infallible Pro Matte Foundation

11,99 USD på Target

Jag vet att jag har pratat om den här produkten tidigare, men det är en så fantastisk grund att jag känner behov av att ta upp den igen. L’Oreal Infallible Pro Matte Foundation är mitt absoluta grunden för den heliga gralen. I själva verket slår det alla mina avancerade, inklusive min pålitliga NARS Sheer Glow. (Bonus: det är 1/3 av priset!)

Det är perfekt för heta klimat och på allvar stannar hela dagen, i alla väderoch det finns inget behov av touch-ups. Även om min ögonskugga kan vara lite stel i slutet av dagen, är min foundation utan fel. Jag ska bara säga det: du behöver detta i ditt liv.

Kat Von D Tattoo Liner

kat von d tatueringsfodral

$ 19 på Sephora

Jag har provat en biljon eyeliners i mitt liv och försökt hitta den perfekta. Jag blev ansluten till Lancômes Artliner ett tag och gick sedan vidare till Maybellines Master Precise Liquid Eyeliner. Just nu, Kat Von D Tattoo Liner det är min nya favorit.

Det stannar bokstavligen i DAGAR, såvida du inte tar bort sminkborttagaren. Det där inte fläckoch borsten är fantastisk. Det är inte ett filt tips; Istället är det en liten borste som gör det enkelt att skapa en vinge. Jag har aldrig kunnat göra en bevingad liner förut, men med detta är det så enkelt. Dessutom kommer din vinge inte att fläckas eller svettas, vilket gör den perfekt för sommaren.

Vad tycker du?

Har du provat någon av dessa produkter? Vilken är din favoritprodukt för sommarsmink? Vill du se fler inlägg som detta? Låt mig veta din åsikt i kommentarerna!