3 mysiga och söta vinteroutfitidéer

College mode

    Mysiga-varma-outfits-Lazy-Day-Header-Black-Vest-Fur-Striped-Top-Jeans-Camel-Boots.

Idag kan det vara söndag, men varje dag är det söndag kuldag medan du vilar. För mig betyder det att komma ikapp på min Netflix, organisera mig runt huset och googla min framtida drömhund, corgi. Det bästa med vila är att du kan bära samma kläder om och om igen och ingen kan döma dig. Drömmen, eller hur?

1. Vinter i söder

Black-Puffy-Vest-Fur-Collar-Hood-Shirt-Stripes-Blue-Jeans-Ankle Boots-Camel-OOTD

Fram till nyligen levde jag mitt tjugoåriga liv och behandlade västar som strumpor och sandaler. Varför bära västar när det finns koftor? Vem stal ärmarna på den här jackan? VARFÖR?!

Anledningar att bära väst:

  • A) Komfort. ‘Nog sagt.
  • B) Rörlighet. Du kan fortfarande använda dina armar och inte känna dig som en robot. Västar är i princip jackor som kan bäras inomhus.
  • C) Mode. Västar är nu officiellt “in” tack vare horde bloggare som har återupplivat dessa döda varelser.

jag älskar Koppla ihop västar med randiga eller flanellskjortor. Faux päls västar är alla raseri just nu, men för att vara ärlig är mitt liv inte glamoröst nog att bära en all pälsväst. Kanske en dag när jag blir en mäktig och mäktig krigare kan jag ha på mig en plyschväst, men för tillfället är jag nöjd med fuskpäls i nacken.

2. Mysigt men glamoröst

Grå-stickad-Chevron-kjol-Vit-fick-Tee-svart-tights-Bright-Purple-Double-Breasted-Coat

Det här är min lat dag outfit formel, för de dagar då jag känner för att stanna i pyjamas men vill klä mig lite mer elegant. Stretchstickade kjolar är min bästa vän på vintern. För att hålla saker avslappnade använder jag min lös vit t-shirt och min favorit kristall halsband. För att förlänga benen använder jag svarta ogenomskinliga strumpor Y fotkängor.

Nyligen älskar jag bloggarna Dallastyle och Le Happy, och dessa två kvinnor svär vid iögonfallande färgglada kläder. Med detta i åtanke har jag experimenterat med djärva kulor i mina rockar.

3. Atletisk chic

More-Issues-Than-Vogue-Tee-Leggings-Grey-Striped-Black-Nikes-Purple-Coat-Sporty

Om du inte är Taylor Swift (i vilket fall hej jag älskar dig, kan jag besöka din garderob någon gång, klappa katterna och träffa din chef Lorde?), De flesta av oss verkar inte polerade och förberedda efter Gym. Inte för att jag skyller på Taylor – om jag hade paparazzi som följde mig dygnet runt skulle jag antagligen ha smink också.

En vanlig kommentar om CF är: “Hur kan jag se ganska snabbt ut efter gymmet?” Det är hur:

  • A) Bär söta mönstrade byxor till gymmet.
  • B) Om du inte är en utomjording som inte svettas, ta bort din svettiga skjorta och sätt på dig en löst sittande skjorta. Jag är ett stort fan av Etsy sassy t-shirts.
  • C) Lägg till din favoritmantel.
  • D) Ge dig ut i världen med förtroende.

Älskar du att upprepa kläder?

Är jag den enda som gör det här, speciellt på semester? Skulle du bära något av dessa utseende? Låt mig veta vad du tycker genom att lämna en kommentar.