3 nya apotekshårvårdsprodukter som du kan testa ASAP

College mode

Att köpa nya hårprodukter på olika apotek är en av mina favoritaktiviteter. Jag är lite besatt av hår och föredrar ofta att prova nya hårprodukter än att prova nya sminkar. Så jag håller alltid på med det senaste och bästa i hårsektionen för mina CF-recensioner.

Apoteksartiklarna blir bättre och bättre, och de som jag ska visa dig är definitivt de utmärkta just nu! Läs vidare för att ta reda på vad de är.

TRESemme Botanique Nourish + Fyll på mask

TRESemme Botanique Nourish + Replenish Mask – $ 4,99

Den som känner mig vet att jag älskar hårmasker och behandlingar och att jag alltid letar näst bästa prisvärda hårmask. Öster vid TRESemme det är riktigt bra! Jag är försiktig med apotekshårmasker, för ibland är de i princip alla silikon och de låter bara håret kännas fettigt, men jag blev positivt överraskad av detta.

Det här är en mask för hydrering och påfyllning, vilket innebär att det är perfekt för att hjälpa torrt hår att återhämta sig från vintern. Vid denna tid på året börjar mitt hår suddas ut med temperaturförändringar och går från fet en dag till supertorr nästa dag. Den här masken hjälpte verkligen till de dagar då mitt hår kändes torrt och tråkigt!

L’Oreal extra olja lämnas i grädde

L’Oreal Extraordinary Oil Leave In Cream – $ 6,99

På samma sätt som den föregående hårmasken, detta L’Oreal lämnar in grädde Hjälper till att återuppliva torrt, livlöst hår. Jag älskar L’Oreal’s Extraordinary Oil-linje, så jag trodde att jag var tvungen att prova det här! Jag älskar det så mycket att jag använder det varje dag innan jag torkar håret. Det lägger verkligen till den mjukhet och studs som jag längtar efter.

Jag har märkt det med detta lite går långt, Så var försiktig med hur mycket du använder! På de dagar då jag använde för mycket kändes mitt hår som det sprayades med hårspray i vissa avsnitt, och det blev lite skarpt, inte vad jag letade efter. Oavsett, detta är en Fantastisk leave-in-behandling och det kommer verkligen att ge ditt hår nytt liv och ultra mjukhet. om det ser torrt och tråkigt ut.

Garnier Whole Blends Hydrating Hair Care

Garnier hela blandningar hydrerande hårvårdsschampo – $ 4,49

Så jag antar att det finns ett hydratiseringsämne här som visar vad mina hårproblem är just nu! Jag har tunt platinablont hår så jag känner alltid att mitt hår är lite torrt. Denna nya serie schampon, balsam och hårbehandlingar från Garnier kallad Hela blandningar Jag blev fascinerad från början.

Hela blandningar-linjen är parabenfri och tillverkad med “lättare sulfater” som påstår sig vara mildare på håret. Hittills älskar jag schampo och balsam från hydratiseringslinjen. De får mitt hår att lukta fantastiskt, vilket är en enorm bonus, och det är de ger mitt hår glans och mjukhet, utan sulfater eller hårda kemikalier. Jag älskar dessa, och för priset bör du definitivt kolla in dem!

Vad tycker du?

Har du sett några nya produkter på apoteket nyligen? Vill du prova något av dessa? Låt mig veta i kommentarerna vad dina tankar är!