3 otroliga masker för skadat hår

College mode

Det är en mask på 10 hårstrån

Jag är ett stort fan av hårmasker. Vi tenderar att lägga mycket stress på håret: färgläggning, rätning, överdriven curling etc. Vi är alla skyldiga, om inte ditt hår är vackert av naturen. (Och om så är fallet är jag avundsjuk!) Men när ditt hår är skadat kan en produkt hjälpa dig: hårmasker.

Hårmasker hjälper till att tillfälligt reparera håret och återföra det till dess naturliga, glänsande tillstånd. Jag har sammanställt en lista med mina tre favoriter; två är apoteksvarumärken och en är slöseri. Läs vidare för att ta reda på vad de är.

Aussie 3 Minute Miracle Moist Deep Conditioner

Australisk fuktig djupbalsam

$ 2,99 på Drugstore.com

Detta är förmodligen det bästa du kan få för $ 3. Aussies djupa balsam är fantastisk. Det luktar fantastiskt och får ditt hår att se friskt, smidigt och friskt ut. Jag nämnde tidigare att jag ofta bleker håret och rätar ut det ofta så att mitt hår skadas hårt. Men när jag använder den här produkten ser mitt hår perfekt ut!

För att använda använder jag en generös mängd genom håret, från hårbotten till ändarna skölj efter 3 minuter– precis som flaskan säger. Jag använder det högst en eller två gånger i veckan, eftersom användning av hårmasker för ofta kan försvaga håret. Jag rekommenderar den här produkten, så prova!

Det är en 10 mirakel hårmask

Det är en mask på 10 hårstrån

$ 30 på Ulta

Som du säkert kan se är detta slösaktigt. Med tanke på att de andra skinn som jag presenterar är under $ 6, är jag säker på att den här $ 30 ser ganska dyr ut. Det är dock en 10 är en fantastisk hårvårdslinje som definitivt att ha Prova.

Jag har använt balsam från linjen i flera år så jag bestämde mig för att prova masken. Löften omstrukturera skadat hår och reparerar torrt hår och hårbotten.

När jag använde det, jag Jag låter det vara i fem minuter med plastfolie och en varm handduk, precis som det står på förpackningen. Jag föll nästan när jag såg hur bra mitt hår såg ut!

Det här är en av de masker som du inte använder två gånger i veckan, mer som en gång i månaden. För priset gör detta vad det lovar och känns som en lyxprodukt också. Om ditt hår är allvarligt skadat och du är på väg att prova något, kasta på den här produkten. Värt det!

L’Oreal Paris Total Repair 5 Damage Eliminating Balm

L'Oreal Paris Advanced Haircare Total Repair Balm

5,99 USD på Target

Jag har nämnt den här masken tidigare, men den är så fantastisk att jag kommer att nämna den igen. L’Oreal hårmasker har alltid varit ganska standard och pålitliga, men det här är något annat. Jag älskar!

Det påstår sig reparera upp till ett års skada i “en användning”, men det påståendet är definitivt löjligt, eftersom ditt hår inte kan repareras. Det är dock fortfarande en fantastisk hårmask och det gör det verkligen. gör ditt hår friskare och starkare.

Jag använder detta mer som en daglig balsameller åtminstone en varannan dag. Jag koncentrerar det på ändarna av mitt hår och sköljer omedelbart snarare än att låta det sitta på mitt hår som de flesta masker gör. Jag tycker att det är mest effektivt på det här sättet och reparerar mitt hår lite efter lite. Prova om du har torra ändar eller vill ha en bra, billig mascara.

Vad tycker du?

Vilka är dina favoritmasker? Använder du någon av dessa produkter? Vill du se fler inlägg som detta i framtiden? Kom ihåg att berätta din åsikt genom att lämna en kommentar!