contador gratuito

3 otroliga skönhetsprodukter för dina ögonbryn

College mode

De bästa skönhetsprodukterna för ögonbrynen

På senare tid verkar det som om uppmärksamheten ligger i ögonbrynen! Dessa dagar, Ju mer definierade och välskötta ögonbryn är, desto bättre. Vi tjejer kan inte längre gå ut med röriga ögonbryn. För att vara ärlig brydde jag mig aldrig mycket om mina ögonbryn förra året, men sedan jag började fixa dem har jag märkt att jag använder mindre smink. Ibland hoppar jag till och med över resten av sminken och definierar bara mina ögonbryn.

Jag är naturligt blond, men har mörka ögonbryn, vilket kan göra det svårt att hitta rätt balans för mina ögonbryn. Jag gillar att fylla i dem, men det kan också verka för hårt beroende på resten av min smink. Som ett resultat försökte jag i princip allt men ville prata om mina 3 favoritprodukter för ögonbrynsskönhet. Läs vidare för att lära dig mer om var och en.

Milani Clear Brow Shaping Gel

Milani ögonbrynsformning

3,97 dollar på Walmart

Nåväl först och främst är denna panngel mindre än $ 4. Otroligt sant? Och det bästa är att det fungerar mycket bra. Jag är ett stort fan av Milani kosmetika, och detta har inte besvikit mig. I grund och botten är det en liten mascaraborstång som applicerar en klar panna gel. Eftersom gelén är färglös är den endast avsedd att hålla pannahår på plats som du vill ha det.

Om du inte känner till den här typen av produkt är klar panngel nästan som hårgel eller hårspray. Till skillnad från andra klara geler, detta flagnar inte eller slits under dagen. Det är oklanderligt underhållet och du kan inte slå priset. Jag använder den här produkten när jag inte känner för mycket på mina ögonbryn så det är perfekt för vardagligt bruk.

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

Anastasia ögonbryn trollkarl

$ 21 på Ulta

Jag kan inte berömma det här ögonbrynspenna tillräckligt. Jag tänkte att jag skulle börja med det för allt annat jag säger kommer bara att bevisa det faktum ännu mer! Anastasia Beverly Hills är förmodligen det mest ikoniska pannmärket som finns just nu, och den här produkten, Brow Wiz, är förmodligen den enklaste att använda.

Med den dubbla ändpennan kan du göra dubbla arbetsuppgifter på dina pannor med bara en produkt. I slutet av rullen kan du kamma ögonbrynen i rätt position, och sedan hjälper pennans ände dig fyll dem perfekt. Eftersom spetsen är så tunn kan den efterlikna ögonbrynens hår, vilket gör att ögonbrynen ser övernaturliga ut.

existera nio färgalternativ, allt från blond till svart och rödbrun, så att du enkelt kan hitta din perfekta ton. Jag har granskat tre av dessa pennor och kommer förmodligen att fortsätta så länge Anastasia gör dem. Jag är besatt!

Maybelline Brow Drama Brow Mascara

Maybelline panna drama

7,99 USD på Walgreens

Maybelline panna drama ögonbryn mascara Det liknar Milani vi pratade om tidigare, men den här produkten är tonad så den är lite mer dramatisk. Den kulformade borsten skulpterar dina ögonbryn, medan tonad gel ger lite färg och fylliga i ögonbrynen för ett naturligt utseende. Det finns inte heller klumpar eller flagnar, så ditt utseende håller hela dagen.

För mina ögonbryn använder jag “Blond” nyans men även bruna och svarta nyanser finns. Det finns definitivt inte så många nyanser som Anastasia-pennan, men den kan byggas för att få en mörkare färg om det behövs. Medan jag använder den klara gelén för ett mer naturligt utseende tar jag ut denna ögonbrynsmaskara när jag vill att min smink ska se mer polerad och preparerad ut. Ge den här produkten ett försök om pennor inte är din grej.

Vad tycker du?

Är ögonbryn en del av din skönhetsrutin? Använder du någon av dessa produkter? Vill du se fler inlägg som detta? Kom ihåg att berätta din åsikt genom att lämna en kommentar!