3 produkter för friskt och hydratiserat vinterhår

College mode

Jag har alltid ett kärlekshat-förhållande med vintern. Jag är besatt av snö och lever för kallt väder, men Jag hatar vad det gör med mitt hår och min hud. Vintervädret tar bort all fukt och lämnar mitt hår i fruktansvärt skick!

Men med rätt produkter och vård kan vinterskador repareras och ditt hår kan se ut året runt precis som du. Spoiler alert: Det finns en liten trend med eteriska oljor i dessa produkter … de är hemligheten! Läs vidare för att se mina favoritprodukter:

L’Oreal Paris Advanced Haircare Total Repair 5 Extra Olja

L’Oreal Paris Advanced Haircare Total Repair 5 Extraordinär olja – $ 8

Jag älskar den här håroljan! Det luktar fantastiskt och det kommer från L’Oreal Total Repair 5-linjen, som är min nuvarande favorit-apotekshårvårdslinje. Denna linje är fantastisk för Det funkar verkligenOch varje produkt jag har provat har uppfyllt sina påståenden.

Denna olja är speciellt gjord för torrt eller grovt hår, och det fungerar för att släta och ge glans till matt eller slappt hår … även känt som vinterhår! Det absorberas direkt i håret för att fungera snabbt utan uppbyggnad, vilket är fantastiskt. Jag hatar när håroljor bara sätter sig på huvudet och får håret att se fet ut. Detta gör ditt hår så mjukt! Jag älskar.

SheaMoisture stärker, växer och återställer kvarvarande balsam

SheaMoisture stärker, växer och återställer Leave-In Conditioner – $ 10,99

Inlämnande balsam är ett måste för att hjälpa till att läka hår på vintern! Detta, av SheaMoisture, det är så lyxigt och får ditt hår att kännas som friskt klippt, med ändarna släta och jämna. Deras formulerad för kemiskt bearbetat, färgat eller värmestilat hår. Oavsett vad ditt hår har gått igenom, kommer dessa saker att få det att känna sig vackert.

Jag sätter på den efter schamponeringen och låter den göra sin magi i ungefär fem minuter, sedan tvättar jag och stylar håret som vanligt. Det tvättar mycket bra och lämnar inte ansamlingar. Den är gjord med jamaicansk svart ricinolja som hjälper till att reparera skadat hår. Det luktar också mynt, bonus!

OGX lyxig marockansk Argan Crème Sheer Hydration Leave-In Mist

OGX Luxurious Sheer Hydration Leave-In Mist med marockansk Argan Cream – $ 5,99

Om du inte har märkt det är en stor trend inom hårprodukter just nu eteriska oljor som marockansk olja, som presenteras i denna hårdimma av OGX. Oljor, som den här, hjälper till att tillföra håret fukt som du annars inte kan få i kallt väder. Denna produkt är definitivt återfuktande, men det är det Det väger inte alls och håret tynger dig inte.

Som det står på flaskan är det ”extra fuktgivande”Vilket är exakt vad ditt hår behöver vid frysning! Spraya detta när du kommer ut ur duschen och låt håret lufttorka för vackert, hydratiserat hår.

Vad tycker du?

Vad gör du för att fixa ditt torra, vinteriga hår? Har du en favoritprodukt? Se till att meddela mig i kommentarerna!