contador gratuito

3 sätt att utforma en fantastisk off shoulder tank top

College mode

Kolumnen “Fabulous Find of the Week” berättar om alla de mest populära och prisvärda artiklarna i dina favoritbutiker.

Hej tjejer! För denna veckas Fab Find har jag en fantastisk tröja som alla kommer att älska. Den här sommaren har gått så fort och jag kan inte tro att skolan återupptas senare denna månad. Vi har dock fortfarande varma dagar framåt och det kräver att vi bär så många sommarkläder som möjligt, medan vi kan.

Det är ingen hemlighet att jag är ett stort fan av J.Crew. Du kanske också vet att det är jag besatt med J.Crew Factory, som erbjuder liknande bitar till en otrolig rabatt.

Den här veckans topp, från J.Crew Factory, var ursprungligen 59,90 dollar och sjönk till 24,99 dollar. Men nu, med det nuvarande erbjudandet, kan du bara få den här toppen 14,99 USD (Om du köper två artiklar får du 20% rabatt just nu). Det är så mycket att ingen av tjejerna vill missa. Den kommer också i tre fantastiska färger: svart, blank patina och blank papaya. I denna artikel fokuserar jag på svart:

Svart från axeln.

Jag valde den svarta versionen av blusen eftersom du kan bära den året runt! Oavsett om du parar ihop den med shorts på sommaren eller med termiska leggings och en jacka på vintern är det perfekt. Jag älskar de subtila volanger och detaljer från axeln. En annan viktig fördel för oss college flickor är att den kan tvättas i maskin. Även om toppar av mer känsliga tyger är fantastiska är de inte alltid praktiska. Så denna topp är det kompletta paketet. Det är vackert, prisvärt och lätt att ta hand om!

Nu ska vi utforma det. Här är några outfitidéer för den här axellösa tanken:

Rosa och svart glitter

Shorts och rosa väska, svart topp, solglasögon och espadrilles.

Produkter: Solglasögon – Coach (Overstock), Shorts – Gap, Espadrilles – ASOS, Handväska – Michael Kors (Macy’s), Top – J.Crew Factory

Jag har alltid gillat kombinationen av rosa och svart. (Om du följer mina artiklar kommer du att veta att jag älskar rosa med i princip allt.) Jag älskar absolut de här shortsen – jag tycker att knapphålsmönstret är så feminint och preppy. För att inte tala om hur otroligt priset är. Om du använder koden “vännerDu kan köpa detta fantastiska par shorts för bara $ 10,19 (plus GRATIS FRAKT).

Jag älskar också dessa espadriller – paljettdetaljerna är så vackra och unika. Liksom toppen kan dessa espadriller bäras under våren och hösten.

Klassiskt svartvitt

Vita benbyxor och väska, svart topp och lägenheter.

Produkter: Leggingbyxor – Uniqlo, Top – J.Crew Factory, väska – Jennifer Lopez (Kohl’s), Flats – Ted Baker (Nordstrom Rack)

Jag vet inte om dig, men jag tröttnar aldrig på den fantastiska kombinationen som är svartvitt. Så naturligtvis lever denna outfit upp till min gränd. Det skulle vara så perfekt för höstsäsongen!

Jag är ett stort fan av Uniqlo, och deras benbyxor, som visas här, är väldigt bekväma och lätta att ta på sig. De passar mycket bra och finns i en mängd olika färger, inklusive vinterviten som ses här.

Jag avslutade det här utseendet med enkla lägenheter. Jag älskar verkligen ballerinor, men att bryta dem kan vara ont. Det är därför jag älskar att bära gelélägenheter som dessa i klassen. Du ser fortfarande ut som ballerinor, ingen smärta! Plus, som en bonus är geléplattor vanligtvis billigare än deras motsvarigheter i läder och tyg. Ted Baker är naturligtvis ett klassiskt varumärke, vilket innebär att kvalitet garanteras.

Denim och svart

Svart topp, väska och ögonskuggspalett, denim kjol och bruna skor.

Produkter: Väska – Miss Selfridge, kjol – Forever 21, ögonskuggspalett – älva, skor – Steve Madden (DSW), topp – J.Crew Factory

I mina tidigare artiklar har jag ofta inkluderat alfsmakeup. Som någon som använder sina produkter varje dag kan jag inte presentera dem tillräckligt. Inte bara har de de bästa priserna där ute, deras produkter är av hög kvalitet. Här inkluderade jag en av hennes vackra popsicles – jag älskar det för höstsäsongen.

Jag älskar också jeanskjolar. Inte bara är de en av de klassiska bitarna i vår generation, men de är mycket bekväma och har återvänt på ett stort sätt den här säsongen. Jag älskar detaljerna på framsidan av denna lätta tvätt. För att inte nämna, du kan få det för mindre än $ 20. Vilken stjäl!

Vad tyckte du om veckans fantastiska upptäckt?

Gillar du den här toppen? Är du ett fan av J.Crew Factory? Vilka är dina favoritblusar? Vilka har varit dina favorit sommartrender hittills? Starta konversationen nedan!