3 söta nyårsaftonidéer

College mode

Nyårsafton Lookbook Header

Wow, detta år har kommit och gått på ett ögonblick. Om du är som jag och lever i ett tillstånd av förnekelse att det nya året bara är några dagar borta, var inte rädd! Dags att gå ut med en modexplosion.

Sedan skapade jag tre eleganta utseende som du kan bära i NYE. Bläddra ner för att se dem alla:

1. Gå ut Glitz: den ökända lilla svarta klänningen + några silver grejer

Liten svart klänning med silvertillbehör

Den traditionella nyårsaftonen är svart och glänsande. Det är ett ofelbart och smickrande utseende, så jag ville ha den här kombinationen i min första outfit.

När jag skriver detta är det 82 grader ute, men om det är kallare där du är, lägg gärna till strumpor och lågklackade stövlar. Detta utseende består av en liten svart klänning, en svart cardigan, svarta klackar med silver ädelstenar, silver fruar, a cocktailringoch a silverkoppling.

Med andra ord, ersätt “Svart och gult, svart och gult” med “Svart och silver, svart och silver”. (Wiz Khalifa ca 2010, någon?)

2. Juvelfärgad topp + sammetskaterkjol

Juvel-tonad topp och skaterkjol i sammet

Nyårsafton är en bra tid att lyfta fram juveltoner, i detta fall en indigo. lila topp med paljetterad halsringning. Nyårsafton är också det perfekta tillfället att leka med nya texturer, så jag parade ihop det med detta lyxiga sammet kjol, leggings, Y tävlingsstövlar.

Om du undrar varför fotot av kjolen i förgrunden är lite annorlunda, beror det på att jag inte kunde visa brokadmönster inomhus. Men är inte den här kjolens struktur fantastisk!

3. När julen mötte nyårsafton

Fair Isle läder kjol & strumpor

Om du bara inte kan släppa julen (skyldig!), Är det en acceptabel övergångsbit Fair Isle-tryckta grå leggings. Prata om komfort. Jag skulle använda dem varje dag om jag kunde. Jag kanske överdrog det … #Tyvärr.

Jag använder också en läder skater kjol med fickor. Som jag sa tidigare är NYE en fantastisk tid att visa upp nya texturer. Även om leggingsna är avslappnade och avslappnade är kjolen glamorös. Dessutom har skjortan en transparent toppanel, vilket ger en subtil touch.

Eftersom allt är grått och svart har jag lagt till en färgfärg med ett par ljus kobolt blå ballerinor.

Vilka är dina nyårsbeslut?

Mina nyårsupplösningar ska uppfylla de fem uppnåbara hälsosamma målen. En annan resolution av mig är att läsa ny böcker istället för att läsa om gamla favoriter. Jag måste … lämna … Harry Potter. Om du har några bokförslag, låt mig veta i kommentarerna nedan.

Vilken av dessa kläder är också din favorit? Ska du återskapa någon av dem? Vad har du på nyårsafton?