3 söta sätt att utforma en tröja i vinter

College mode

Tröjor de är en av mina favoritkläder, oavsett vilken tid på året. Som en person av kall natur finns det inget annat klimat än tröjklimat. Baserat på tre olika tillfällen, här är de mina tre bästa sätten att designa en tröja.

Atletisk och välkomnande

Pläd-skjorta-runt-midja-Nike-leggings-tröja-grädde-krage-kristall

En av de vanligaste frågorna jag får om CF har att göra med övergången från gymkläder till klass. För det här utseendet parade jag ihop Nike leggings med en lång krämtröja. För en ode till 90-talet band jag en rutig skjorta runt min midja. För att lägga till lite glamour sätter jag på en kristallhalsband.

Om du går till gymmet efter skolan kan du ha på dig en linne under din tröja och voila, gör dig redo att träna.

Den akademiska tröjan

    Kjol-tights-burgundy-ankel-stövlar-svart-tröja-grafiska-ränder

Jag älskar att para ihop djärva grafiska tröjor med kjolar, strumpor Y fotkängor. Detta utseende är varmt, modernt och viktigast av allt, bekvämt att bära under fredagens konferens som inte slutar. Jag ser en hel del människor som bär tröjor med leggings, men kjolen och tröjan combo, ungefär som Jolly Ranchers vattenmelon, är underskattad.

Denna aspekt skulle också vara användbar om du går direkt från klassen till ett evenemang.

Utloppströjan

Svart och vit tröja outfit

Produkter: tröja, öronskydd, kjol, eyeliner, nagellack, väska

Vem säger att du inte kan hit staden i en tröja? A kjol med hög midja och a skära Tröja kan slå en träff. Till skillnad från byxor kan du styra hur hög eller låg du vill ha en kjol så att du kan visa så mycket eller så lite hud som du vill.

För att hålla sakerna kantiga, försök öronskydd istället för örhängen. De håller inte dina öron varma, men de kommer att se ut i snabb som Insta-barnen säger. Skönheten i en svartvit outfit är att du kan få tillgång till vilken färg du vill; i det här fallet valde jag en av mina favoritfärger, blå.

Och naturligtvis kan du inte åka till stan utan att ha på dig flytande eyeliner. Min favorit är den här från Maybelline. Det är perfekt för att uppnå kattens öga som bleknar till intet.

Vad tycker du?

Vilka av dessa kläder är din favorit? Hur stylar du dina tröjor? Glöm inte att lämna en kommentar nedan och låt mig veta.