3 söta Thanksgiving-idéer

College mode

Min mage väntar på ett tomt utrymme Tacksägelse. Det kommer att bli kalkon eller så kommer det här bordet att bli eld. Fram till den ödesdigra dagen när vi kan äta all pumpapaj och sötpotatisgryta så mänskligt som möjligt, måste vi vara tacksamma för Taylor Swifts nya sång, “Blank Space”, och planera våra kläder i förväg.

1. Tröja action

    Klänning-tröja-grå-hals-huva-byte-svart

Jag kunde äta upp allt tröjor klänningar Jag har sett det den här säsongen. De är mysiga, bekväma och ändå verkar det som om tid har spenderats på att ta reda på vad man ska ha på sig. Det jag gillar bäst med just den här klänningen är turtleneck och dolda spetsdetalj. Ett försiktighetsord: tröjor kan vara formlösa, vilket gör dem perfekta för att konsumera stora mängder rullar, men om det inte är Thanksgiving kan du alltid lägga till ett bälte för att fånga midjan.

Istället för att smycka med accessoarer lade jag till en fet stil röd läpp att ge en illusion av att ha ätit blåbär eller druckit mina fienders blod. Du väljer.

2. Vänskapskostym

    Stövlar-tunika-bred-vinröd-jeans-svart-högbrun färg

Om du har ett mer informellt äventyr föreslår jag att du går till lös tunika Garnison. Även om det inte är det mest smickrande snittet i världen, är den här flytande toppen perfekt för att dölja mage. För att hålla saker i höstandan inspirerades jag av solbränna och vinröda höstlöv. Jag har nyligen älskat Sydvästra mönster och kläder som påminner mig om jeans (varför, Leah, varför? Jag har ingen aning), så jag älskade det svarta trycket på denna topp och dessa knähöga stövlar.

Du kanske undrar, varför inte cowboystövlar, Leah? Jag hade min cowboy-fas. Jag var tre år gammal. Stövlarna var eldröda. Det var den bästa tiden, och den enda gången jag någonsin hade på mig cowboystövlar.

3. Kylig tacksägelse

Söt och mysig Thanksgiving-outfit

Produktinformation: hatt, telefonväska, grå jeans, rutig skjorta, kappa, fotkängor

För alla mina kalla väder damer bestämde jag mig för att presentera en outfit med en bedårande kamelrock och a perfekt hatt för hösten. Men allvarligt, hur söt är den kappan? Kamel Det är en tidlös färg i min bok, och jag skulle hellre hitta den pälsen än det djuret. Kameler skrämmer mig lite.

Dessa svarta fotkängor med tjocka klackar matchar de nästan exakt min första outfit. Och om du inte vet hur mycket jag älskar rutiga skjortor, Var har du varit? de telefonväska för pumpa paj ingen förklaring behövs.

Klär du dig smart för Thanksgiving eller håller du det avslappnat och bekvämt?

Vilken maträtt vill du äta stora mängder av? Pumpa paj för den här, utan tvekan. Om du undrar, tackar jag DIG och alla CF-läsare