3-timers återvinning för finalveckan

College mode

Sista veckans smink

Den här veckan är min finalvecka och jag är uppenbarligen inte glad över det. Jag är senior så det är min sista, vilket gör det lättare, men det är fortfarande helt noll. jag har ingen extra tid att spendera på någonting, förutom att äta och sova.

På grund av detta gillar jag att hålla mig till en ganska enkel skönhetsrutin för veckan. Lita på mig, det här är så enkelt och snabbt! Läs vidare för att se de produkter jag använder för den värsta veckan i mitt liv.

Garnier Skin Renew Miracle Skin Perfector BB Cream

Garnier Skin Renew Miraculous Skin Perfecting – $ 10

Jag absolut kärlek BB krämer i dagar då jag inte känner för att försöka för hårt men ändå vill ha en fin, jämn hud. Öster vid Garnier det är mitt favoritapotek just nu. Den är oljefri så den håller bra på kombinationen av fet hud, vilket jag har just nu (hur irriterande!). Det där hävdar lyser och samtidigt hydratiserar för en jämnare hudfärg.

Jag vet att BB-krämer inte finns i många nyanser, men den ljusa nyansen fungerar bra för mig och min hud är väldigt blek; om du är blek som jag kommer du att älska det. jag gillar det applicera BB-krämer efter fuktkrämenoch jag för alltid applicera dem med en fuktad sminksvamp. Då är du redo!

Dra nytta av Gimme Fiber Volumizing Eyebrow Gel

Fördel Gimme Fiber Volumizing Eyebrow Gel – $ 24

Denna produkt är min favoritbrynprodukt, och ja, jag säger det trots att jag sjunger beröm från Dipbrow och Brow Wiz från Anastasia Beverly Hills. Är Benefits panngel är tillverkad av små fibrer som fäster vid pannbenen., plumpa och plumpa dem medan du färgar dem den perfekta nyansen. För bara detta över dina ögonbryn och voila! Furade ögonbryn.

Detta bokstavligen gör att ögonbrynen dyker upp från ingenstans på så kort tid. Om jag ska på resa är detta den enda pannprodukten jag tar med eftersom jag älskar det! Den lilla borsten fungerar bra, och eftersom jag har mörkare ögonbryn men ljusare hår fungerar det perfekt för mig. Jag kan inte säga tillräckligt om detta!

Maybelline New York Lash Sensational Mascara

Maybelline New York Lash Sensational Mascara – $ 6

Ja, hype runt denna mask är förtjänad. Maybelline Lash Sensational Mascara Det är helt fantastiskt och förmodligen den bästa mascara jag någonsin har använt, förutom YSL Babydoll Mascara (som ligger utanför mitt prisklass, TBH). Den här masken lyft och krulla fransarna medan du fortsätter att lägga till volym utan klumpar. Och det är $ 6, killar!

Som en bonus behöver jag bara ett lager av dessa saker, det är så bra. Jag kan normalt inte bära mascara utan en tunn linje eyeliner, men jag älskar mina ögonfransar så mycket med denna mascara det Jag kan gå ut genom dörren med bara mascara på. Om du inte har provat det än, skäm bort dig själv omedelbart för den sista veckan.

Vad tycker du?

Vilka är dina favoritprodukter för ett snabbt sminkutseende? Vad älskar du för närvarande? Låt mig veta i kommentarerna!