3 utmärkta deodoranter som verkligen fungerar

College mode

Tre bästa deodoranter

Varje tjej, oavsett om hon vill erkänna det eller inte, är det alltid letar efter en bättre deodorant. Det är en viktig del av vardagen och jag försöker alltid nya typer för att hitta den bästa.

Efter år av uttömmande forskning (på allvar!) Tror jag att jag äntligen hittade det de tre bästa deodoranterna där ute. Läs vidare för att ta reda på vad de är!

Hemligt kliniskt kraftstressrespons

Secret Clinical Strength Stress Response Deodorant

7,92 $ på Walmart

Denna hemliga deodorant var 2012 Förföra Vinnare av utmärkelsen Best of Beauty, och det är verkligen en vinnare. Inte bara detta deodorant för klinisk styrka Det varar hela dagen, men det luktar fantastiskt. Det här är lätt bästa luktande deodorant jag någonsin har provat – det är inte ett skämt! Aromen är en tropisk blandning mellan mango och citrus, och den luktar riktigt fräsch och ren.

Eftersom det är en klinisk kraft och har det “stresssvaret” kommer denna deodorant att hålla dig fräsch även på dina svettigaste dagar. Nästan känns som att det “sparkar in” när du ska svettas. Ärligt talat, jag skulle kunna fortsätta länge om hur fantastisk denna deodorant är, men det skulle vara konstigt. Ta mitt ord för det och prova det!

Dove Go Fresh Cool Essentials Deodorant

Dove Go Fresh Deodorant

4,99 USD på Drugstore.com

mig Jag älskar denna deodorant under avslappnade dagar. Det är billigare än Secret Clinical Strength och det behöver inte torka ut lite så. Det är bara en typisk stickdeodorant. Dove gör dock några av de bäst luktande produkterna och denna deodorant är inget undantag.

Då vet du det varar inte 24 timmar, som förpackningen säger. Jag känner att jag måste använda den igen efter cirka tio timmar eftersom den har fastnat i mina kläder. Denna deodorant torkar emellertid och är tydlig, så det lämnar inga vita märken, vilket är en bonus! Definitivt överväga den här om du inte behöver en deodorant för klinisk styrka.

Mitchum Deodorant för kvinnor SmartSolid Clinical Performance

Mitchum smartsolid

4,49 dollar på Walgreens

Denna deodorant, från Mitchum, det är ett underskattat alternativ. Jag säger bara att för att varje gång jag använder det här säger någon ”Jag har aldrig hört talas om det varumärket! Det är okej?” Svaret är ja, det är bra! Även om dess uppehållskraft liknar Secrets kliniska styrka, är den här annorlunda eftersom den är vattenbaserad och transparent.

Det känns “vått” när du sätter på det, så definitivt behöver några minuter för att torka eller dina kläder håller fast vid det. Denna deodorant är dock perfekt för svarta klänningar eller mörka kläder i allmänhet eftersom det är klart, lämnar aldrig ett märke. Babypulverduften är inte min favorit, men den fungerar!

Vad tycker du?

Har du provat någon av dessa deodoranter? Vad är din heliga gräddeodorant? Vill du se fler inlägg som detta? Kom ihåg att berätta din åsikt genom att lämna en kommentar!