3 utvalda Makeup Academy-produkter

College mode

Makeupakademi (eller MUA) är ett superpopulärt varumärke i England som nyligen slog amerikanska apotek, exklusivt på CVS! Jag älskar verkligen detta märke och kvaliteten är utmärkt. För priset är det definitivt ett av de bästa varumärkena du kan köpa på ett apotek.

Läs vidare för att se mina favorit MUA-produkter!

Smoky Eyeshadow Palette

MUA Smokey Eyeshadow Palette – $ 14

Utan tvekan är detta bästa paletten du kan köpa på ett apotek. Kvaliteten är mycket framgångsrik och den är extremt pigmenterad och lätt att blanda. Färger fungerar också bra tillsammans! Höjdpunkterna är inte som dina typiska apoteksskuggor, som vanligtvis är krita och lite grova.

Dessa är definitivt värt det högre priset, med tanke på att du får 10 högkvalitativa nyanser. Den enda nyansen jag inte gillade var blå, och det kan bara bero på att jag inte gillar blå ögonskuggor, men jag tyckte också att den applicerades lite ojämnt. Även om du behöver detta lovar jag dig. Värt det!

Justerbar effektmascaraförstärkare

mascara mua amp upp

MUA Amp Up Justerbar Impact Mascara – $ 8

Denna mascara kan se normal ut i början, men den håller en hemlighet. Det kan du verkligen Byt staven för att få fyra olika skinn i ett! Vrid staven för fyra olika stilar: Natural, Lash Enhancer, Length and Volume och Max Volume.

Detta är en sådan användbar mascara för att resa eller när du bara behöver anpassa ditt utseende! Det är så enkelt att använda och Formeln för själva mascaraen är så fin och smidig. Detta är en fantastisk produkt för att vara så resursstark! Jag älskar hur bra det fungerar.

Ultratunna naturliga ögonfransar

MUA Natural Ultra Fine Eyelashes

MUA Natural Ultra Fine Lashes – $ 5

Jag tror inte att jag någonsin har pratat om falska ögonfransar förut, men de har blivit något av ett hemligt vapen för mig! jag har Förälskad i hur de får mina fransar att se ut (även om de är falska) och hur lätt de kan vara att applicera. Jag var så rädd för dem, ja, jag var rädd för att lashlim skulle komma i ögat …

Men jag har blivit så van vid falska ögonfransar att jag undrar varför jag någonsin freaked ut. Jag älskar hur de får varje öga att se så dramatiskt ut utan att vara överväldigande. Dessa fransar ser naturliga ut så de ser ut precis som dina fransar … men bättre! Försök med dem – till $ 5 kan du inte skicka dem.

Vad tycker du?

Har du provat något från den här linjen ännu? Vilken produkt vill du prova? Vill du se fler inlägg som detta? Låt mig veta din åsikt i kommentarerna!