3 viktiga sminkartiklar för tillbaka till skolan

College mode

Tillbaka till skolans makeup

Förra veckan presenterade jag tre skönhetsartiklar att hålla i din väska eller ryggsäck på campus, och idag pratar vi om Måste ha sminkprodukter för upptagen college-tjejer.

När jag går i skolan minskar jag drastiskt mängden smink som jag bär och håller det enkelt. Jag gör det för att när terminen börjar har jag bara inte tid, låt mig veta om du gör detsamma!

Nedan är tre sminkprodukter för apotek som är absolut nödvändiga när du återvänder till skolan. Alla tre produkterna är naturliga, lätta att använda och billiga. Läs vidare för att lära dig mer om varje:

CoverGirl’s Ready Set Gorgeous Foundation

Täck flicka redo vacker bas

7,99 USD på Ulta

Denna grund är ny från CoverGirl så jag var glad att prova och se om det verkligen är allt detta. (Spoilervarning: det är det).

Denna produkt påstår sig ge en felfri och naturligt utseende som varar hela dagen i ett steg. Jag gillar grunden som påstår sig vara “Ett steg,” och den här gjorde inte besviken. Jag applicerade fundamentet super snabbt med fingertopparna och det verkade inte ha ränder eller fläckar.

Denna bas är oljefri, vilket är ett stort plus för mig, och det fick också min hud att se ut para. Om jag låter som jag är kär i den här grunden beror det på, ja … det är jag. Jag var aldrig ett stort fan av de andra CoverGirl-baserna, men den här är jättebra.

Jag skulle jämföra det med en blandning av en BB-kräm och L’Oreal’s True Match-foundation. Om du letar efter en ny grund för dag till dag skulle jag säga prova!

Infallbar ögonskugga från L’Oreal Paris i “Iced Latte”

L'Oreal Paris ofelbar ögonskugga i islatte

6,97 $ på Walmart

Drugstore ögonskuggor och jag har ett kärleks- / hatförhållande. Jag tycker att många av dem (förutom den här och Maybellines Color Tattoo-ögonskuggor) är krita och inte kraftigt pigmenterade. L’Oreal’s Foolproof Eyeshadows är ingen av dessa saker, plus så vacker!

Denna nyans, kallad Iced Latte, är perfekt ögonskugga för varje dag. Denna produkt är ljus, inte för ljus, och det är så lätt att blanda. Strukturen är nästan som en krämögonskugga, men det är det inte. Det är fan!

Bäst av allt, dessa håller hela dagen. De är idealiska för den hektiska studenterna eftersom du bara ansöker en gång på morgonen och du inte behöver oroa dig för resten av dagen. På allvar kan dessa gå från dag till natt och inget behov av att återansöka.

Revlon ColorStay Hydrating Hair Color i “London Posh”

Revlon ColorStay Hydrating Hair Color i London Posh

9,99 USD på Ulta

Låt mig börja med att säga denna produkt är inte riktigt en fläck. Det bör dock inte avskräcka dig eftersom dessa läppglansar är verkligen fantastiska. Jag är den kräsnaste läppproduktköparen, men jag hörde fantastiska recensioner om Revlon ColorStay Moisture Tint, så jag bestämde mig för att köpa en. Jag blev direkt imponerad.

Denna färg, kallad London Posh, är en rosa beige ton som ser fantastiskt ut och kan bäras varje dag. Dessa läppprodukter är också extremt återfuktande och de är inte klibbiga alls.

Jag nämner normalt inte detta, men förpackningen är väldigt modern och vacker. Det ser ut som en lyxartikel, men utan det höga priset! Även om det inte är tekniskt en läppfläck, så är den här produkten extremt tålig. Om du letar efter en ny gå till läppfärg, Prova detta.

Vad tycker du?

Vilka är dina viktiga sminkförhållanden? Har du provat någon av dessa produkter? Vill du se fler inlägg som detta? Kom ihåg att berätta din åsikt genom att lämna en kommentar!