4 enkla “nageltrick” som verkligen fungerar

College mode

Jag är en inte så hemlig nörd (jag skyller på min uppväxt i Silicon Valley) och som sådan är Lifehacker en av mina favoritwebbplatser. Förutom dator- och tekniktips erbjuder det också “livshackar”; i princip små saker du kan göra för att förbättra din livskvalitet, från hur man berättar om något verkligen är en affär på Black Friday till tio envisa matmyter som bara inte kommer att dö.

Beviljas att Lifehacker-webbplatsen inte har något att göra med nagellack, men jag älskar begreppet “livshackar”, och det finns några som gäller direkt för nagelvård. Här är mina fyra favorit “nageltrick” som gör ditt liv så mycket enklare:

1. Bär en vit kappa för en blank, tråkig polermedel

Essie Blanc polermedel

Vet du vad jag hatar? Fin flytande nagellack. Enligt min åsikt borde varje nagellack vara 100% ogenomskinligt i tredje skiktet, skulle det inte vara snyggt? Tyvärr brukade många av mina älskade neonfärger ta 4-5 + lager för att uppnå detta, vilket var en total smärta.

Nu kan jag få ett tråkigt utseende med tre lager med valfritt nagellack så länge jag bär vitt under. När du har problem med en icke-pigmenterad formel, bara använd en ogenomskinlig vit (Jag gillar Essies Blanc, $ 6 på Amazon) och sedan lägg en kappa eller två av din vanliga polska ovanpå.

Den vita lacken ger en tom duk och visar verkligen även de minst pigmenterade formlerna. Bäst av allt, du kan inte ens säga att en vit kappa var sliten, allt du ser är perfekt täckning!

2. Använd kallt vatten för att påskynda torktiden

Vatten i nagellack

bild via Beauty Fool

Jag trodde verkligen inte på det förrän jag försökte det. Kommer du verkligen att berätta för mig något så grundläggande som att köra mina naglar genom kallt vatten för att hjälpa mig torka dem? Men det fungerar verkligen!

När dina naglar är halva torra (åtminstone torr vid beröring) lägg dem under kallt vatten i cirka 30 sekunder. Jag vet inte vetenskapen bakom det, men på något sätt får det naglarna att torka mycket snabbare! Prova själv och du får se.

3. Återställ klibbigt lack med tunnare nagellack

sökåterställning

Jag har redan skrivit om hur varje tjej behöver något av det här i sitt lager, men låt mig upprepa: Nagellack tunnare är en sken.

Jag märker, särskilt med bas- och topplackerna, att glasyren blir klibbig mitt i flaskan. Jag vet att jag inte vill kasta bort den klibbiga halvan, speciellt om jag spenderade 8 dollar på det! En droppe eller två nagellack tunnare (jag använder Seche Restore, $ 7,95 på Amazon) och din formel blir som ny igen.

4. Ta bort glitterlacket med bomullstussar och aluminiumfolie

https://www.youtube.com/watch?v=ta_k50JkvkQ

Under de kalla månaderna älskar jag, älskar kärlek glitterpolish. Vad jag inte älskar är att ta bort det, det brukade alltid ta för evigt.

Men videon ovan visar ett enkelt sätt att göra det med Nagellacks bortagning (använder ren aceton, men normal remover fungerar också) bommulsbollar (använder filt, men bomull fungerar lika bra) och folie – börja runt 1:36, vilket sparar mycket tid och energi när du hanterar glitterpolish.

Vad tror du?

Har du några favorit nageltrick? Vad är dem? Har du använt något av dessa? Berätta allt och mer i kommentarfältet!