4 fantastiska badprodukter som kostar mindre än $ 6

College mode

Flicka i dusch

Om du nyligen har handlat i någon av de stora boxbutikerna kanske du har märkt att skönhetsavdelningarna börjar erbjuda massor av mindre kända och “indie” varumärken, vilket gör det enklare än någonsin att prova nya saker.

tog tag fyra nya produkter för mig vid ett nyligen målkörning (jag skulle bara ta tag i tandkräm, oops) och bestämde mig för att prova dem och dela sedan mina tankar med er alla. Den bästa delen? Varje produkt låter in mindre än $ 6! Bläddra ner för att se dem alla.

(PS: Det här inlägget sponsras inte av Target eller något av de företag som anges nedan. Jag köpte artiklarna med mina egna förtjänade pengar och jag ger 100% riktiga recensioner. Scoutens ära!)

1. SpaLife Fresh Lime ansiktsmask

SpaLife Fresh Lime Deep Cleansing Facial Mask – $ 2,49

Vad gör

Detta sulfat och parabenfritt pappersmask använder limextrakt, ett naturligt sammandragande, för att djupt rengöra porerna. Instruktionerna rekommenderar att du låter den fungera i 10 till 20 minuter och sedan gnuggar överflödig produkt.

Vad jag gillade

Det roliga, färgglada förpackningar det var det som drog mig in, och den livfulla färgen fortsatte fram till masken. Det var rosa! Denna produkt var väldigt lätt att applicera och innehöll massor av serum så jag tyckte att den var stort värde. Efter 20 minuter kändes min hud frisk och praktiskt taget glödande.

Det gillade jag inte

Det glänsande utseendet var fantastiskt, men efter 30 minuter tog min hud åt nästan klibbig känsla Det fick mig att skölja bort överflödig produkt, ASAP. Jag fann också att kravet “naturligt extrakt” på förpackningen var något vilseledande. Ja, det innehåller faktiskt kalk, men också en lång lista med andra ingredienser som glycerin, polysorbat 80 och xantangummi.

Skulle jag köpa den igen?

Jag är på staketet. Även om jag gillade det bättre än andra pappersmasker jag har provat verkar det inte som om det verkligen gjorde något för att rensa mina porer. Eftersom priset är så lågt skulle jag dock vara villig att prova andra SpaLife-masker för att se om de har ett bättre alternativ för min hudtyp.

2. Little Seed Farm Activated Charcoal Get Mjölktvål

Little Seed Farm Activated Charcoal Soap – $ 5,99

Vad gör

Handgjord i Tennessee, denna tvål innehåller getmjölk, aktivt kol och mer organiska och naturliga ingredienser. Den är formulerad för känslig hud och innehåller inga GMO, parabener, gluten eller dofter.

Vad jag gillade

Till skillnad från många andra tvålar på marknaden innehåller den här bekanta, lättlästa ingredienser: organisk jungfruolja, organisk kokosnötolja, gräsmatad getmjölk, natriumhydroxid och aktivt kol. Speciellt getmjölken fick min hud att känna superhydrerad, och den här produkten har inte irriterat min känsliga hud.

Jag hade stora förhoppningar om att denna tvål skulle hjälpa rensar upp min hormonella akneoch det besviken inte. Jag har använt den i en månad nu, och även om min hud inte är 100% ren är mina utbrott mindre frekventa och de jag har är mindre och läker snabbare.

Det gillade jag inte

Enligt min mening är denna tvål skrymmande och svår att hantera i duschen, och löser sig snabbtäven när den placeras i en dränerad tvålform. Det är inte lika bekvämt som dusch / ansiktsvattengel, så det kan vara något att tänka på om du använder ett vanligt bad.

Skulle jag köpa den igen?

Ja, ja och ja! Jag älskar vad det har gjort för min hud och jag planerar att köpa en annan bar inom en snar framtid. Jag rekommenderar att du ger denna tvål ett skott om du har benägen hud.

Sidanot: Även om det inte är vegan, indikerar förpackningen att mjölken kommer från en “flock gräsmatade getter som hanteras på ett humant och hållbart sätt.” Jag tittade på deras sociala mediekonton och Little Seed är ganska transparent om deras jordbruksmetoder / öppen för att svara på frågor. Bara för din information!

3. Seaweed Bath Co. återfuktande tångbad.

The Seaweed Bath Co. Lavendel Bath Powder – $ 3,99

Vad gör

Detta badpulver kombinerar havssalt, hydratiserande och organiska oljor, alger rikt på vitaminer och mineraler. Det är GMO-fritt och algerna skördas hållbart utanför Maine-kusten.

Allt du behöver göra är att lägga till det på ditt badrum och sedan snurra det. Instruktioner rekommenderar blötläggning i 15 till 30 minuter.

Vad jag gillade

Efter att ha använt detta kommer du bara att känna det tillbringade dagen i ett spa. Allvarligt! Min hud kändes slät, hydratiserad och helt förnyad. Det är den perfekta produkten att använda om du bara behöver koppla av och varva ner i badkaret efter en hektisk dag.

Det gillade jag inte

Åh nej, doften av alger på den här var överväldigande. Om du någonsin har varit på stranden i Lågvatten, då vet du exakt hur mitt badkar luktade. Jag trodde att det helt täckte lavendel doften.

Om du letar efter ett Insta-värdigt badrumsprogram kan du kanske hoppa över det här. Algerna förvandlar vattnet till en mörk nyans av brun.

Skulle jag köpa den igen?

Mest troligt. Ja, algerlukten i den här var inte min favorit MEN min hud kändes så fantastisk efter att den var värt det. Om jag köper den igen planerar jag att använda några droppar eterisk olja för att försöka maskera doften.

4. Bomba Da Bomb “F” badbomb

Da Bomb Bath Fizzers “F” Bomb Bath Soak Bath – $ 4,99

Vad gör

“F” bomben är en lavendel doftande bad bomb som åh så lätt att använda. Kasta det bara i badkaret och se det avdunsta.

Vad jag gillade

Namnet, uppenbarligen! Jag gillade också liten överraskning ingår i mitten av min pump. Det var ett trevligt och uppmuntrande meddelande. Och till skillnad från föregående artikel förvandlar den här vattnet till en vacker lila nyans, så ta ett foto.

Historien bakom detta företag är också så inspirerande. Det grundades av två nu tonåriga systrar när de bara var 10 och 11 år gamla. Jag minns att jag läste en artikel om dem för några år sedan, så jag var väldigt glad när jag såg den här artikeln i butiken.

Det gillade jag inte

Kanske är jag bara konstig med dofter, men jag hatade absolut lukten av den här badbomben. Jag förväntade mig en subtil naturlig lavendel doft och drabbades istället av en stark lavendel doft. konstgjord, som en parfym doft som dröjde långt efter att badkaret tömdes.

Det är värt att notera att det här är en “rolig” badbomb, så den var lite liten. I själva verket upplöstes den helt efter ungefär en minut.

Skulle jag köpa den igen?

Antagligen inte. Även om konceptet är kul gjorde det mig inte riktigt bra, så jag kan inte tänka mig att spendera ytterligare 5 dollar på en. Men om du gillar badbomber, prova. Du kanske gillar det mer än jag.

Berätta dina tankar!

Vilka nya badprodukter har du provat nyligen? Har du provat något av dessa? Vill du se fler artiklar så här? Låt mig veta vad du tänker och lämna en kommentar nedan.