4 fantastiska läppprodukter du behöver

College mode

Läppfärg

Foto: ELLE

Även om jag har en omfattande samling läppprodukter, pratar jag sällan om mina favoriter. Och det beror på att jag inte använder dem så mycket! Jag har väldigt blont hår och mörka ögon, så jag har svårt att hitta en läppstiftfärg som inte får mig att se tuff eller gammal ut.

Men när jag hittar en läppprodukt som jag älskar, ÄLSKAR jag det verkligen. Idag ska jag prata om några läppglans, läppbalsam och läppstift jag är besatt avOch jag hoppas att du också är det Läs vidare för att ta reda på vad de är:

Stila Stay All Day Liquid Lipstick i Patina

Stila stanna hela dagen flytande läppstift patina

22 $ ​​på Sephora

Stila’s flytande läppstift innehåller en av de vackraste nyanser jag någonsin har sett. Det är helt enkelt fantastiskt och det ser så naturligt och vackert ut på läpparna. Ytan är matt, men inte “blotting” matt, eftersom det inte gör att dina läppar ser torra ut alls.

Jag skulle beskriva “Patina” -skuggan som en rosa-naken-lila, men mer på den rosa sidan. Är definitivt den perfekta färgen för alla hudtoner! En annan fördel? Detta läppstift är så pigmenterat att du knappast behöver någon produkt; röret varar för evigt.

Denna produkt är lite dyr, men jag tror att kvaliteten gör det värt vartenda öre. Det här är en vacker, smickrande färg och formeln är lite återfuktande men ändå matt. Nämnde jag det varar hela dagen? Gå och se detta på din lokala Sephora så förstår du varför jag älskar det så mycket.

Blistex Ultra-Rich Hydration Double Layer Lip Balm

Blistex läppbalsam

3,29 dollar på Walgreens

Det finns bokstavligen ett rör av dessa saker i varje kappficka och handväska jag äger. Blistex har alltid varit känt för sina fantastiska läppprodukter och den här tar kakan enligt min mening.

Är läppbalsam har två lager – Insidan är fylld med shea och kakaosmör samt jojobaolja för att hålla dina läppar hydratiserade och friska, och det yttre lagret har bivax och vetegroddsolja för att skydda dina läppar från solen och andra element.

Jag är så beroende av denna läppbalsam! Jag älskar hur det är får mina läppar omedelbart hydratiserade, och det håller mycket längre än många av mina andra läppbalsam. Doften är mild, men fräsch och ren luktande, och du kan verkligen inte slå priset. Stanna vid ditt lokala apotek och köp ett rör, du kommer inte ångra det.

Rimmel London slitstark Kate Moss-kollektion 001

Rimmel London Kate Moss-kollektion med slitstark yta

5,49 $ på Ulta

En annan apoteksläppsprodukt som jag älskar är denna Rimmel läppstift. Det är en av mina favoritröda och jag är inte den enda som gillar det. Detta läppstift är en CF-favorit!

Det är den perfekta vardagen, inte för orange och inte för mörk. Det här läppstiftet är universellt smickrande. Jag lånade den här färgen till många av mina vänner, som har olika hudtoner, och den ser vacker ut på var och en av dem.

Jag kommer att säga att formeln är helt normal. Det torkar inte, men om du har torra fläckar på läpparna kanske du vill använda en balsam först. de uthållighet det är ganska bra!

För ett apoteksläppstift är den här produkten fantastisk. Jag älskar tonen, och det faktum att den är så hållbar gör att den liknar ett avancerat bluff. Om du letar efter en rött läppstift, testa det.

Bare Escentuals Buxom läppglans i Yes You

Bare Escentuals Buxom läppglans

$ 19 på Sephora

Var inte orolig över namnet, det är det faktiskt Bare Escentuals läppglanslinje säljs exklusivt på Sephora. Och jag måste säga att jag är ett stort fan. Den här färgen, som tippas som en “rosa naken”, är perfekt för vardagskläder och kan också bäras över valfri läppfärg för att ge den lite glans och glans.

Dessa läppglansar fyller också dina läppar utan den irriterande stickningen du får från en riktig läppplump. Glansen är märkbar men inte klibbig. Jag tycker att vissa läppglansar ser för ljusa ut; den här gör det inte.

Även om det ligger i den högre änden av prisintervallet för läppglans, är det här en av de glansar du kommer att bli kommer tillbaka igen och igen. Doften är himmelsk och förpackningen känns lyxig. Den bästa delen? Det är superhydrerande! Kolla in dem om du letar efter en avancerad, mångsidig läppglans.

Vad tycker du?

Vilka är dina favoritläppsprodukter? Använder du något av dessa? Vill du se fler inlägg som detta i framtiden? Kom ihåg att berätta din åsikt genom att lämna en kommentar!