4 fantastiska skönhetsprodukter från Catrice

College mode

Jag vandrade runt i min lokala Ulta, precis som du, och märkte en ny serie kosmetika i hyllorna. Varumärket är Catrice, och de är en europeisk kosmetiklinje som fokuserar på att vara modern. De uppdaterar 25% av sin serie varje år bara för att hålla koll på sminktrender! Ännu bättre, jag fick reda på att de inte testar på djur. Cue min besatthet.

Det här inlägget sponsras inte, det är bara mina sanna känslor om ett varumärke som jag älskar och vill dela med dig. Läs vidare för att se mina Catrice-val!

Liquid Metal Eyeshadow

Liquid Metal Eyeshadow – $ 4,99

Om du bara köper en sak av detta märke, dessa ögonskuggor borde vara. De är imponerande! Jag säger nästan aldrig det om apoteksögonskuggor, men de är olika. Ytbehandlingarna är så vackra, färgerna är perfekta och strukturen är fantastisk.

Dessa skuggor är släta som smör, och pigmentering är perfekt. Jag överdriver inte, jag lovar! Dessa ser vackra ut på dina lock. Ett ord av försiktighet: eftersom de är så mjuka, var försiktig så att du inte trycker för hårt på skuggan så att den inte går sönder. Annat än så är de det perfekt.

Läppskönhetsmedel

Försköna läppmjukgörare – $ 4,99

Ja, det här är en läppglans. Men det är annorlunda för faktiskt fungerar för att släta ut fina linjer och fläckar på läpparna. Jag har ingen aning om hur det fungerar, men det gör det faktiskt. Jag har gjort sorority rekrytering med mina systrar och det här är det enda glitter jag har haft på mig. Mina läppar är alltid tappade men den här glansen löser det och varar ett tag.

Färgerna är mycket subtil och naturligvilket gör denna glitter perfekt för vardagskläder. För priset kan du inte slå det alls.

Långvarig panna-definerare

Long Lasting Brow Definer – $ 4,99

Så jag har varit lite besatt av ögonbryn nyligen, Som resten av världen! Jag har provat olika pennor, pennor och nyanser för att ta reda på vilken som fungerar bäst för mig. Mina ögonbryn är fina men definierade, och eftersom jag är blond har jag ganska mörka ögonbryn. De är inte från Cara Delevingne, men en tjej kan drömma!

När jag försökte den här pannan var jag fast. Borsten är så tunn att den skapar lite hårslag på ögonbrynen för ett mycket naturligt utseende. Beroende på trycket du sätter på borsten kan du få en mörkare eller ljusare färg. Och det är verkligen långvarigt, jag behöver inte röra mig alls under dagen. Hurra!

Upplyst överstrykningspenna

Upplyst Highlight Pen – $ 5,99

Vi har nått den “dyraste” artikeln, med en dollar mer än resten. Ärligt talat är denna linje en av de högsta kvaliteten och de mest ekonomiska linjerna jag någonsin har provat. Jag är riktigt hooked!

När jag såg det här markera pennanJag tänkte genast på min MAC Prep och Prime-höjdpunkt i Radiant Rose, som är min resa eller dö. Jag tog det här och försökte. Jag älskar! Det är inte lika bra för täckning som MAC är, men höjdpunkten är underbar och gäller riktigt bra.

Vad tycker du?

Ärligt talat är jag mycket imponerad av allt jag försökt. Jag älskar när ett nytt varumärke förvånar mig. Gå och hitta Catrice och tacka mig senare!

Har du provat någon av dessa Catrice-produkter? Vilken är din nya favorit apoteksprodukt? Vill du se fler inlägg som detta? Låt mig veta din åsikt i kommentarerna!