4 juli mode: 4 kläder för att slå värmen

College mode

    Rubrik för 4 juli kläder för att slå värmen

jag älskar Fjärde juli. Det är inte bara min födelsedag fyra dagar senare, men rummet är fullt av grillar, stränder och fyrverkerier. Oavsett vad du gör kommer du förmodligen att vara ute, och kampen försöker klä sig patriotiskt. Y håll dig tillräckligt sval för att inte lösas upp i en jätte pöl av svett.

Är här Fyra outfitidéer som hjälper dig att slå värmen (och se söt ut!) I sovrummet:

1. Stjärnor, ränder och ankare väger

Navy ankertopp denim shorts röda tillbehör 4 juli outfit

Ingenting säger “Jag är en pirat” som svarta segel i en disig himmel. Vad jag saknar i krånglande svärdbekämpning, kapten Jacks skägg och hjärtan i burkar, kompenserar jag för i nautiska tryck. Om jag inte kan vara nära stranden kan jag åtminstone låtsas med ankertryck och den pirater i Karibien ljudspår på Pandora.

Även om det inte finns några ankare på den amerikanska flaggan som jag känner till, klassificeras något marinblått och vitt mönster som festligt på mina hav.

Eftersom jag inte har så mycket röda kläder använde jag tillbehör med röda skor och a röda korset handväska. För att leva upp den här looken ännu mer använde jag glitter uttalande smycken och a flätat bälte. Trots de långa ärmarna på denna topp är det silkeslen fint material Det håller mig sval, även i de mest trafikerade byggnaderna utan luftkonditionering. Också de små ankarknapparna på axlarna? De dödar mig ömt.

2. Blue Me Away

Marinblå klänning vit broderi brun tillbehör ljusbrun ankel stövlar outfit

Det finns en anledning till varför de kallar dem Sommarklänningar. Ärmlösa rena klänningar är ett enkelt sätt att slå värmen. Men om du kommer att sitta länge och vänta på fyrverkerier eller en evigt försenad bästa vän, kanske det här inte är ditt bästa alternativ.

Jag matchade det här marinblå och vit nummer med bruna och solbränna tillbehör för att hålla sakerna neutrala. Min favorit sommar frisyr är att fläta min smäll, vilket är precis vad jag gjorde här.

3. Inte din genomsnittliga linne och shorts

Bright Blue American Flag Shorts Tan Booties 4 juli Outfit

Linne och byxor de är det valda valet mot värmeböljorna i juli. Dessa är dock inte dina vanliga jeansshorts och t-shirt. Om du har läst mina artiklar ett tag kommer du att känna igen dessa vilda, vilda shorts. Högst upp använde jag en ljusblå silkeslen genomskinlig tank. Även om jag för närvarande har en ohälsosam besatthet av att bära garvade tossor, Sandalerna skulle se lika söta ut!

4. Jag bryr mig inte om den långa kjolen

Blå randig lång kjol v-ringad vitblå ballerinor 4 juli outfit

Maxikjolar. Här idag. Här imorgon. Fortfarande här nästa dag. Tre år senare och de blir fortfarande längre. Dra över golvet. Skämt åt sidan, långa kjolar är en av de minst uppskattade sakerna i min garderob. De är bekvämare än en snögubbe på vintern eller en påse med smörad popcorn på en biograf.

Även om mina skor ser lite lila ut, försäkrar jag er att de är lika blåa som himlen. Så blå som en himmel ritad av någon utan himmelmarkörer, åtminstone.

Nu är det din tur. Vad planerar du att ha på dig den 4 juli?

Vilka av dessa kläder är din favorit? Vad vill du se nästa? Låt mig veta genom att lämna en kommentar!