4 måste-ha-produkter från NYX Cosmetics

College mode

Nyx kosmetika måste ha

En av mina favorit saker är att prova nya skönhetsmärken som jag inte känner så mycket till, och jag var väldigt glad att få veta att jag älskade Soap and Glory och The Body Shop. Den här veckan bestämde jag mig för att få tag på en massa artiklar från NYX kosmetika och prova dem.

Eftersom det är så prisvärt, är de flesta av deras smink i intervallet $ 3 till $ 8, jag trodde att det inte skulle vara bra smink. Men jag hade SÅ fel! Läs vidare för att upptäcka fyra av mina favorit NYX-produkter:

Blush in Summer Peach

Nyx sommar persikor rodnar

$ 5 på NYXCosmetics.com

NYX-rodningar är den enda produkten jag hade innan jag besökte deras webbplats. Jag visste att jag älskade färgen “Pinched”, vilket är ett bluff för NARS Orgasm, men denna rodnad, som heter “Summer Peach”, är definitivt min nya favorit för vår och sommar.

Som du kan se på bilden är rodnaden vacker. ljusrosa med små guldfläckar, som inte är stötande eller för ljusa alls. Jag använder den här produkten nästan som en blush / highlight-kombination och strö den över mina kinder och kindben. Jag är lite beroende av rodnad och jag kan se att jag bär det här hela säsongen.

Fulltäckande concealerburk

Nyx utöver den fullständiga täckningsflaskan

$ 5 på NYXCosmetics.com

Jag är ett fan av allt som säger “full täckning” eftersom jag har hud som inte passar med något märkt “lätt täckning.” Jag älskar denna concealer av många skäl; för en, det är 5 dollar. Denna produkt är också perfekt för Använd under ögonen eller på envisa röda fläckar, såsom runt näsan.

Jag gillar att applicera denna concealer med en liten borste, som en liten ren ögonskuggborste. Det är mer hygieniskt på det sättet och du får smidigare täckning. Jag bär denna concealer i min väska eftersom den är väldigt liten och kompakt – perfekt för touch-ups på språng.

Jumbo ögonpenna

Nyx jumbo eyeliner i isig mocka

$ 4,50 på NYXCosmetics.com

de allt i en eyeliner Det är ingen ny idé, men jag älskar paletten i NYX-versionen så jag var tvungen att välja några. Min personliga favorit är den ovan, kallad ”Ismocka. Det är den perfekta färgen för foder på den nedre fransraden eller fläckar vecket. Det är en vacker färg och pigmentet är rikt men inte så rikt att det inte kan blandas.

Jag älskar också färgen “Ljus naken, som är en ljusguldfärg med små fläckar av ljusguldglitter. Jag applicerar detta över hela mitt ögonlock, eller bara de inre hörnen för att markera. Jag gillar också att torka lite på baksidan av min hand och använda det som en riktig ansiktshögljus! Det låter konstigt, men det visar bara hur mångsidig den här produkten är.

Smörglitter

Nyx smörglans i creme brulee

$ 5 på NYXCosmetics.com

Okej, låt mig börja med att säga att jag aldrig bär läppglans. Som aldrig förr. Jag gillar sällan hur det ser ut på mina läppar och jag gillar inte den klibbighet som det normalt har. Dock, Dessa smörglansar är de enda läppglansarna jag använder!

De är inte för ljusa och det har de nästan. “Dina läppar men bättre” Se. Jag älskar naturliga ljusrosa beige läppar, och skuggan som visas ovan, kallad “Creme Brulee”, är den perfekta nyansen för att göra just det.

Fler nyanser som jag älskar är “Tiramisu” och “Maple Blondie”. Ja, namnen är i grunden alla läckra desserter. Vem älskar inte det? Dofterna liknar en dessert, men de är inte så starka! Jag har faktiskt aldrig hittat en avancerad läppglans som jag gillar lika mycket som dessa. Jag är så besatt!

Vad tycker du?

Har du någonsin provat en NYX-produkt? Har du provat något av dessa eller har du favoriter du vill dela? Låt mig veta i kommentarerna!