4 perfekta nagellack för skolan

College mode

Hösten 2014 Tillbaka till skolan nagellack

jag älskar nagellack. Det är det enklaste sättet att ändra ditt utseende och införliva nya trender i ditt liv! Att gå tillbaka till skolan är den perfekta ursäkten för att få nya färger och experimentera med nya nyanser. Tror jag personligen neutral Y tråkiga höjdpunkter de är de perfekta nyanserna att bära i skolan eftersom de inte är för ljusa eller för störande.

Läs vidare för att se min fyra val för nagellack perfekt för tillbaka till skolan. Jag inkluderade också ett extra nagellack eftersom jag vill höra ditt val om det! Bläddra ner för att se alla färger:

1. “Pencil of Luxury” av Essie

Essie lyxig nagellackpenna

8,49 $ på Target

Essie är normalt mitt val och hennes färger är alltid några av mina favoriter. Jag älskar hur bärbara och fashionabla nyanserna är! Den här, kallad “Lapiz of Luxury”, är allvarlig min nya favoritblå.

I flaskan ser polisen ganska blank ut, men på dina naglar har den en grå ton vilket är perfekt för hösten. Definitivt gå till den här om du vill lägga till en färg i din outfit utan att få det att se ut som att det är “för mycket”.

2. Maybelline Color Program “Flawless Grays”

Maybelline-färg visar felfria gråtoner

3,99 USD på Ulta

de perfekt grå nagellack Det brukade vara väldigt svårt att komma förbi, om du inte ville betala en premie för en Deborah Lippmann-nyans. Jo, det är inte fallet längre!

Maybellines “felfria gråtoner” är perfekta för vardagskläder och ännu mer perfekta för den oundvikliga arbetsmässan du måste gå till. Lita på mig, det här ser så ut professionell men komplett och priset är oslagbart.

3. ”Sand Tropez” av Essie

Essie Sand Tropez nagellack

$ 8,50 på Target

Hitta en neutral beige att det gäller naturligt och inte ser stripigt eller klumpigt ut är riktigt svårt. Essies “Sand Tropez” gäller dock vackert och färgen är riktigt vacker också.

Jag är lite besatt av det här nagellacket, det är en av mina favoritfärger. Jag älskar särskilt detta för alla evenemang som kräver en trevlig neutral polering, som en sorority rekrytering eller en jobbintervju.

4. Sally Hansens mirakulösa gel i “Street Flair”

Sally Hansen street style gel

9,99 USD på Ulta

Denna Sally Hansen-formel är väldigt ny och är den första gelpolish det där inget ultraviolett ljus krävs. Jag var ganska skeptisk, men efter att ha tagit och testat den ganska lila nyansen ovan kallad “Street Flair” blev jag mycket imponerad av polermedel.

Jag använde två lager och efter att ha väntat på att den skulle torka ordentligt fann jag att mina naglar var extremt blanka, plus att de kände tjockare Y starkare. Jag älskar verkligen det här nagellacket, och även om det är lite dyrt, rekommenderar jag att du provar en.

Bonus: “Rouge Louboutin” av Christian Louboutin

Christian Louboutin röd

$ 50 på Sephora

Okej damer, här är vi: Jag vill ha din åsikt! Har du redan sett det här nagellacket? Jag fick ett e-postmeddelande från Sephora om det nya Christian Louboutin nagellack och han blev fascinerad.

jag älskar klassisk röd nyans på sulorna på Louboutins klackar, men titta på priset. Deras $ 50! Medan flaskan är helt underbar och ser ut som ett konstverk, tror jag inte att jag kan motivera att spendera 50 $ på nagellack. Testade det här nagellacket på Sephora och gäller perfekt. Nästan för perfekt.

Vad tycker du? Skulle du spendera så mycket pengar på nagellack? Låt mig veta i kommentarerna!

Vad tycker du?

Vilka är dina favorit nagellack nyanser tillbaka till skolan? Har du provat någon av dessa produkter? Vill du se fler inlägg som detta? Kom ihåg att berätta din åsikt genom att lämna en kommentar!