4 presenterade nya apoteksmakeupprodukter

College mode

4 presenterade nya apoteksmakeupprodukter

Det är början på en ny säsong, vilket betyder apoteksminkmärken börjar rulla ut nya roliga produkter för hösten. Jag älskar säsongens början av just den anledningen. Det är fantastiskt att se vilka innovationer som görs och om det finns någon ny makeup som sticker ut.

Den här säsongen har jag fyra sminkprodukter från Milani, NYX och Maybelline som jag ska granska. Läs vidare för att lära dig mer om dessa fantastiska nya produkter!

Milani Constellation Gel Eyeliner

Milani Constellation Gel Eyeliner

5,99 USD på MilaniCosmetics.com

Dessa nya Milani gel eyeliners är så underbara. Tyvärr är den ganska virvlande effekten bara en sprayblixt, men själva färgen är imponerande – det finns precis tillräckligt gnistrande i färgen så att du inte behöver sprayen ovanpå.

När jag först använde den med borsten blev jag imponerad av hur appliceras försiktigt och hur pigmenterad var. Jag kan jämföra strukturen på dessa med Stilas gel eyeliners, som också är fantastiska.

Det finns två andra färger förutom den som visas i bilden, som kallas “Lapis”. Det finns “Black Opal”, en guldsvart och “Emerald”, en fin guldgrön. Definitivt ge dem ett försök om du vill införliva metallics i ditt höstmakeup-utseende!

Maybelline Brow Drama Brow Sculpting Mascara

Maybelline panna drama

7,99 USD på Ulta

Jag är besatt av ögonbryn. Jag försöker alltid hitta det bästa sättet att fixa mina ögonbryn utan att göra dem för hårda eller mörka för mitt ansikte. Jag försöker också hitta det bästa naturligt utseende färg för dem. Tja, jag tror att Benefits Gimme Brow behöver byta ut det här billigare hoaxet från Maybelline. TILL 7,99 USD, den här produkten är mycket värdefull och gör underverk också.

Den är färgad i en mellanbrun nyans, den finns i andra färger! – och du borsta bara på ögonbrynen. Det fyller inte bara dem tillräckligt, det håller dem på plats hela dagen utan den “krispiga” känslan (du vet vad jag menar!). Ge det ett försök om du letar efter fantastiska, lättanvända ögonbryn.

NYX Radiant Finishing Powder

NYX-pulver

$ 9 på Drugstore.com

Den här produkten kanske inte är det helt och hållet helt ny, men definitivt i helt nya förpackningar och strukturen är 100% förbättrad. NYX har alltid bra rodningar och bronzer, men jag var alltid skeptisk till pulver med ordet “strålande” i det … för mig betyder strålning lysande och jag behöver inte tycka om en glöd i ansiktet. Detta pulver är dock dyrbart.

Lägg till en hel del ljusglans i ditt ansikte och gör ett bra jobb lätt färgkorrigering. Eftersom jag applicerar det här över min smink vill jag inte att det ska lägga till någon färg, så det är perfekt för mig att bara korrigera färgen. Jag använder den förutom fuktighetskräm när jag har en “lat smink” -dag!

Maybelline Great Lash Real Impact Mascara

Maybelline verklig inverkan

5,99 USD på Ulta

Jag är ett stort fan av Maybellines Original Great Lash Mascara. Det är billigt, det fungerar bra och formeln ändras aldrig. Det är i grunden en pålitlig mascara för mig! Men detta Ny formel det är fantastiskt. Jag var så glad att se detta att jag var tvungen att testa det och jag är glad att jag gjorde det. Ger det till dig stora ögonfransar som ser naturliga ut utan konstgjorda vaxer.

För mig, ju större desto bättre när det gäller fransar, och den här produkten levereras definitivt. Och för priset? Din att ha Försök! Det flagnar av efter en lång dags användning., men jag tyckte att den ursprungliga Great Lash gör det också.

Vad tycker du?

Vilka är några nya apoteksprodukter du vill prova? Har du provat något av dessa? Vill du se fler inlägg som detta? Kom ihåg att berätta din åsikt genom att lämna en kommentar!