4 snabba skönhetstips för tjejer på språng

College mode

1. Oljefläckar är dina vänner.

Har du någonsin känt dig smutsig mitt på dagen? Har du märkt att en oönskad glöd dyker upp i ditt ansikte? Oljetorkar blir din nya bästa vän.

Jag håller alltid ett paket med oljefläckar i min väska för de gånger som mitt ansikte blir fet under dagen. Istället för att applicera mer smink eller tvätta ansiktet, använd dem för en snabb touch-up. De gör till och med oljeavlägsnande lakan som inte förändrar din smink. Mina personliga favoriter är Palladio Rice Paper Powdered Blotting Tissues – de har en liten mängd pulver som bekämpar ansiktsolja ännu mer.

2. Investera i minis.

Mini-produkter

Vänster: Buxom City Slickers Mini Lip Color Collection Höger: BareMinerals Duo Mini Mascara och Eyeliner

Jag erkänner det: Jag är ett fan av små masker och läppglans helt enkelt på grund av deras söthet, men de tjänar en kunglig funktion! Minis är så lätta att packa i din väska eller till och med din ficka, vilket gör dem perfekta för tjejer på språng.

Personligen har jag försökt att transportera några av mina skönhetsprodukter i full storlek och upptäckt att det inte bara var rörigt, det ökade chanserna att förlora ett rör av normal mascara eller läppglans. Nu hoppar jag över huvudvärken och bär bara små versioner av mina favoritprodukter i min väska. Mini nagelklippare är också bra för att bli av med irriterande och smärtsamma hängen under dagen.

3. Lär dig hur du flätar fiskstjärt.

Det råder inget tvivel om att fiskstjärtflätan är den mest eleganta nyheten på en vanlig fläta. Fishtail-flätan lägger till omedelbar stil i ditt hår och kan snabbt uppdatera din stil, plus den är perfekt för morgnar när du behöver få håret gjort snabbt! Jag gillade verkligen BellaSugar-handledningen, som ger dig steg-för-steg-instruktioner med foton.

4. Rengör dina morgonögon.

Det kan vara frustrerande att försöka täcka svullna ögon; det är mindre än önskvärt att vänta på att de tappar luft, särskilt när du har ett upptaget schema. En roll-on gel är mitt favorit sätt att bekämpa svullna ögon vid precis rätt tidpunkt. Var noga med att titta på ingredienserna i produkten innan du köper eller använder den; några av ingredienserna och dofterna som används kan irritera dina ögon. Prova Cliniques Anti-Inflammation Eye Serum, allergitestat och 100% doftfritt.

Vill du ha fler tips på hur du kan få ögonen att se och vara vaken i bråttom? Se vårt inlägg om de bästa ögonbländare!

Vad tycker du?

Vilka är dina tips för skönhet på språng? Gillar du utseendet på fiskstjärtflätan?? Använder du oljefläckar eller skönhetsminis? Låt oss veta vad du tycker i en kommentar!

Ursprungligen publicerad den 12 april 2011

Läsarinteraktioner