4 sommarkläderkombinationer för att få den “Instagram-flickan på semester”

College mode

Foto från boohoos resa #boohooInParadise till Mexiko.

En av mina favorithobbies är att bläddra igenom Instagram och gilla foton av stilpåverkare från fantastiska semestrar. Mer än så älskar jag att hitta outfitinspiration i hennes resor.

Nej, jag ska inte till Amalfikusten eller Bora Bora när som helst snart … men vem säger att jag inte kan klä mig så här?

Om du gör det också, låt oss inspirera tillsammans! Nästa ska jag visa dig fyra kombinationer av sommarkläder Det kommer att ge dig en Instagram-tjej på semester, även om du bara tillbringar sommaren i din hemstad.

Liten klänning + vita sneakers + miniväska

Sommarkläderkombinationer för att få det Instagram-tjejutseendet: feminin miniklänning plus vita sneakers plus miniväska

Produkter: Klänning – buhu, Handväska – buhu, Sneakers – buhu

Detta är den typiska “Instagram-tjejen för en dag med shopping och fotografering”. Detta skulle vara den perfekta klädseln för en picknicklunch i Positano eller en dag som vandrar på de små gatorna i Santorini.

En liten vit klänning är en total häftklammer för sommaren. För en Instagram-vibe, klä upp den i tjocka vita sneakers. Avsluta med den här miniväskan som ser ut som designer men är helt prisvärd!

Bikini + Dramatisk omslag + Slides

Outfit inspirerad av Boohoo influencers sommarlov i paradiset: spektakulärt genomskinligt strandöverdrag, neonbikini, genomskinliga bilder

Produkter: Cover-Up – boohoo, Bikini – boohoo, Flip flops – buhu

Jag känner att jag alltid ser bilder av influenser i ultra-glam beach cover-ups. Mitt skydd för stranden är ett par jeansshorts, så jag måste helt klart förbättra mitt spel.

Denna mördare genomskinliga strandkimono har en metallisk glans, så den kommer att se fantastisk ut vid vattnet. Ännu mer slående är denna slående neonbikini med en trendig högklippning. Slutligen är dessa genomskinliga sandaler för tillfället praktiskt taget gjorda för pooldagar.

Ruffle Kjol + Crop Top + Sandaler

Semesterdräkt inspirerad av Instagram-tjejer: grön topp med djurtryck, vit ruffad kjol, platta espadriller

Produkter: Skor – buhu, Magtröja – buhu, Mini kjol – buhu

Jag har sett ruffle kjolar som dessa över hela Instagram nyligen, och jag tror att jag äntligen är övertygad om att prova dem! Även om min stil vanligtvis är ganska elegant och minimalistisk, kan jag inte förneka snyggheten i den här vita ruffade kjolen från boohoo.

En enkel vit kjol lämpar sig perfekt för en attraktiv gröda topp. Jag älskar att detta är ett djurtryck i en tropisk grön nyans – det är en fantastisk kombination av sommarstrandvibbar och flickans modestift.

Vi har pratat mycket om platta espadriller här på CF. De är en av våra favorittrender på sommaren och hur söta är de här? Jag är besatt.

Långärmad blus + Jeansshorts + Espadrilles med ankelkors

Produkter: Shorts – buhu, Espadrilles – buhu, Blus – buhu

En av mina favoritkläder är en mönstrad blus och jeansshorts. Det är ett utmärkt sätt att se lite mer sofistikerad ut medan du fortfarande visar dina favoritgenvägar.

Den här halsdukstrycksblusen ser så lyxig ut, vilket gör det till det perfekta valet att kompensera för dessa ultra rippade shorts. Ankelförpackade espadriller gör att dina ben ser långa ut. Ännu bättre, du kan bära dessa skor med någon av de andra kläderna ovan!

Vad tycker du?

Är du inspirerad av Instagram-influenser? Klär du dig som om du ska på en fantastisk semester även om du inte gör det? Berätta vad du tycker i kommentarerna nedan!

Avslöja: Detta inlägg sponsrades av boohoo. Åsikterna är som alltid våra. För mer information, se vår Upplysningssida.