4 viktiga skönhetsprodukter att bära i ryggsäcken

College mode

Rengör och genomskinliga oljeabsorberande lakan

Att gå tillbaka till college är otroligt bitter. Du kan gå ut med alla dina vänner igen … men du måste gå tillbaka till klassen. För långa dagar på campus, ha ditt förtroende ryggsäck full av allt du behöver är viktigt.

Fläckar smink ditt ansikte? Oroa dig inte över det! Åtgärda eventuella problem och gör din dag lite mindre bekymmersfri med dessa skönhetsprodukter.

Rengör och genomskinliga oljeabsorberande lakan

Förvara oljan blotting ark för hand är definitivt ett måste och dessa rena och klara är fantastiska. De är bärbara, sanitära och fungerar mycket bra. Jag tycker att det är bättre att ta bort olja från ansiktet än att pulverera och sminka min smink, så under dagen letar jag alltid efter dessa.

Några andra torkdukar har ett fint lager pulver och jag gillar dem inte eftersom de lägger till något annat i din smink. Dessa är plastbaserade och absorbera alla spår av olja. Om du inte redan har gjort det rekommenderar jag starkt att du provar dessa blottingark.

L’Oréal Paris Miss Manga Rock Vattentät Mascara

Jag predikar alltid på hur länge vattentät mascara tuff, men den här imponerade verkligen på mig. Alla L’Oreal-masker är fantastiska, men deras vattentäta Miss Manga Rock har blivit min Holy Grail-mask. Får mina ögonfransar visa lång och skrymmande utan att det flagnar eller klumpar varar det också hela dagen.

Det lägger till en “kantig” touch till dina fransar, men jag gillar det, eftersom de flesta vattentäta masker bara täcker dina fransar. Det här är en av de maskerna du kommer att komma tillbaka till, så ta ett rör.

Neutrogena Hydrating Makeup Remover Cleansing Wipes

Jag är beroende av sminkservetter. Allvarligt, fråga vem som helst så berättar de att jag alltid har något i min handväska, mitt badrum, på mitt skrivbord och i min ryggsäck. Neutrogena är min guldstandard! De fungerar så bra och är torka intespeciellt när du använder denna återfuktande formel.

Det här är mina favoritservetter för Torr hudeftersom jag tycker att min hud kan vara lite torr efter att ha sminkat hela dagen. Dessa också lugna rodnad, vilket kan hända när du bär smink hela dagen. Jag gillar att använda dem för att rensa min smink eller rensa upp fläckar som kan uppstå när jag är på campus, så det är en enorm bonus att de är så praktiska.

Gold Bond Ultimate Hand Sanitizer Moisturizer

Du tänker nog Vad är återfuktande handdesinfektionsmedel? Jag hade exakt samma tanke. Min vän berättade om den här produkten, Gold Bond, och hon svor. Handdesinfektionsmedel torkar normalt din hud, men detta gör att din hud blir mjuk och hydratiserad men ändå med en ren känsla.

mig Jag har alltid den här i min ryggsäck eftersom college badrum gör mig för försiktig. Ärligt talat är jag drottningen av handdesinfektionsmedel, även om jag alltid torkade mina händer. Tack och lov den här inte.

Vad tycker du?

Har du provat någon av dessa produkter? Vad är din favoritskönhetsfynd för skolan? Vilka produkter har du alltid i din ryggsäck? Vill du se fler inlägg som detta? Låt mig veta din åsikt i kommentarerna!