4 viktiga skönhetsprodukter för skolväskor

College mode

Viktiga skönhetsprodukter att bära i ryggsäcken

Har du någonsin sett dem? “Vad är i din väska” videor på Youtube? De lyfter fram en nästan universell besatthet: kvinnor älskar att veta vad som finns i andras plånböcker. Det är där inspirationen till den här artikeln kom ifrån – det är min uppfattning om “Vad finns i din ryggsäck?” Förutom att jag istället vill lista allt, vill jag fokusera på de skönhetsprodukter som varje upptagen tjej borde ha med sig. Så här är nedgången på mina favorit praktiska skönhetsprodukter att bära med dig hela dagen.

1. Ögonfranskrullare

Revlon ögonfransrullare

Revlon Eyelash Curler – $ 3,99

Jag är besatt av min ögonfransrullare; det är faktiskt ganska pinsamt. Efter timmar av föreläsning märker jag ibland att mina ögonfransar blir hängande, så jag använder alltid mina ögonfransrullar i pauser mellan klasserna. Ögonfranskrullare är fantastiska eftersom de gör stor skillnad för ditt utseende. Min nuvarande favorit är Revlon Eyelash Curler ($ 3,99) eftersom det tar tag i alla mina fransar och ger dem en otrolig krullning.

En annan anledning till att jag älskar ögonfranskrullare är att de är bra att ha på sig i klassen, till skillnad från andra sminkprodukter finns det ingen risk för att de ska spillas i din väska. Ett försiktighetsord dock: se var du lägger ögonfransrullen i väskan. Jag lade en gång min ögonfransrullare i fickan fram och den bröt när jag tappade handväskan på golvet. Så var försiktig!

2. Läppglans / läppbalsam

Läppglans

Varmrosa läppglans

Covergirl Wetslicks Fruit Sprayer i Watermelon Splash – $ 5,49

Jag tar ofta läppbalsam eller läppglans som jag bär under dagen till klassen. Om jag märker att min läppglans är fläckig, applicerar jag den bara igen.

Just nu älskar jag Covergirl Wetslicks Fruit Spritzers i Watermelon Splash ($ 5,49). Det påminner mig om den vuxna versionen av de söta Bonnebell-läppglansarna som vi alla bar som barn. Vilken tjej älskade dem inte? Även om färgen ser ut som hetrosa ser den ut som en mer ren tonad rosa färg. Det är en mångsidig nyans som är transparent nog för att fungera på vilken hudton som helst. Men den verkliga anledningen till att jag älskar den här läppglansen så mycket är att den smakar fantastiskt – jag vill alltid slicka mina läppar för att den smakar så bra! Den har inte den alltför konstgjorda fruktsmaken; istället smakar det mer som vattenmelongummi.

Läppstift

Våt kapell

ChapStick Lip Moisturizer SPF 15 – $ 1,59

Om jag inte vill oroa mig för att använda en spegel under dagen, ser jag till att ta med läppbalsam. Jag föredrar faktiskt läppbalsam framför läppglans eftersom det kräver mindre underhåll. Men ännu viktigare, det håller mina läppar hydratiserade och mjuka.

ChapStick är en klassiker hela tiden. Jag har använt den så länge jag kan minnas. Även om det bara kostar ett par dollar, är kvaliteten överlägsen allt annat jag har provat. Jag kunde aldrig förstå varför vissa tjejer skulle spendera så mycket pengar på en dyr läppbalsam när det fungerar så bra! Jag använder alltid Lip Moisturizer SPF 15 ($ 1,59), men många av mina vänner gillar också körsbärssmaken.

Burt’s Bees läppbalsam

Burt's Bees läppbalsam

Burt’s Bees Beeswax Lip Balm – $ 2,69

Jag introducerades för Burts Bees läppbalsam på gymnasiet. När jag väl kände mintande stickningar var jag ansluten. Denna produkt får dina läppar att känna sig fräscha och hydratiserade. Det är lite dyrare än ChapStick, men det klassiska Bivax läppbalsam är fortfarande otroligt prisvärd i 2,69 $. Till skillnad från märket ChapStick erbjuder Burt’s Bees en mängd olika läppprodukter, från tonade läppbalsam till läppglans. Men för en daglig skolprodukt föredrar jag att använda den vanliga läppbalsam.

3. Genomskinligt pulver

Matt genomskinligt pulver

Maybelline Dream Matte Powder – $ 6,59

Calling All Oily-Skinned Women: Om du hatar att din T-zon lyser under dagen men du hatar att den klistras på med tjockt ansiktspulver har jag hittat din gyllene biljett. Även om jag använder MAC Naturligt mineraliserat läderfinish på morgonen bär jag Maybelline Dream Matte Powder ($ 7-8) touch up under skoltiden. Detta är ett genomskinligt pulver, vilket innebär att det är otroligt transparent och inte innehåller mycket färg. Så du kan stapla upp den så att din hud inte ser torr ut. Men bäst av allt, den här produkten gör underverk för att minska uppkomsten av fet hud. Helt nödvändigt.

4. Handdesinfektionsmedel

Gelalkohol

Bad- och kroppsarbete Antibakteriell djuprengörande handgel – 1,50 $

Medan handdesinfektionsmedel inte egentligen är en skönhetsprodukt, är det viktigt för mig under dagen och för viktigt att inte lämna listan. Under hela dagen berör du ständigt smutsiga dörrhandtag och bakteriefyllda skrivbord. Att bara delta i lektionen är praktiskt taget ett recept för att bli förkyld. Lyckligtvis kommer handdesinfektionsmedel att hålla dina händer rena och fria från de flesta bakterier.

Handdesinfektionsmedel är också bra för din hud, om du är som jag och vilar hakan på din hand under lektionen. Tänk på det: dina händer är ofta täckta av smuts, olja och bakterier. När du rör ditt ansikte kommer all smuts i direkt kontakt med dina porer, vilket ger en perfekt grogrund för utbrott. Så att använda handdesinfektionsmedel är avgörande.

Min personliga favorit är Bath and Body’s Works Antibakteriell Deep Cleansing Hand Gel med Coconut Lime Verbena ($ 1,50) eftersom den inte har den starka kemiska lukten.

Dina tankar?

Vilka skönhetsprodukter har du i skolväskan? Jag skulle gärna veta! Lämna en kommentar och säg “vad finns i din ryggsäck”!