5 måste-ha verktyg för ditt hemmanikyrarsenal

College mode

Manikyr

Bildens författare

Missförstå mig inte: Jag älskar att få en professionell manikyr lika mycket som alla andra tjejer, men jag brukar sluta få manikyr hemma eftersom jag är väldigt kräsen på mina naglar.. Jag har aldrig tid eller pengar att gå till salongen! (Jag är säker på att de flesta av er kan relatera till).

När du gör dina naglar hemma är det definitivt viktigt att ha bra poleringsalternativ, men det är lika viktigt att ha rätt verktyg för att slutföra din perfekta manikyr och få den att hålla. Mina måste-ha manikyrverktyg är En nagelfil, en nagelklippare, en polermedel, en nagelklippare och en nagelkräm eller behandling. Läs vidare för att lära dig mer om dessa måste-ha produkter och varför du behöver dem i ditt eget nagelsats.

nagelfil

Diamancel nagelfil

Detta är möjligen det viktigaste och mest mångsidiga verktyget för en förstklassig manikyr: nagelfil, som vanligtvis används efter en nagelklippare för att fixera naglarna i den perfekta formen.

Jag provade många nagelfiler i mitt liv och bestämde mig slutligen för min favorit som jag har haft i flera år: min Diamancel. Det gör underverk och gör en stor, märkbar skillnad i hur rena och polerade mina naglar ser ut. Hur cool är det också att den är gjord av diamanter? Även om billiga filer är lätta att hitta i apoteket, föreslår jag att du investerar i en nagelfil av hög kvalitet för bästa manikyrresultat.

Nagelklippare

Nagelklippare

Jag börjar alla mina manikyr med min nagelklippare. Även om jag är kär i min nagelfil behöver jag verkligen nagelklipparen först så att jag kan få den perfekta nagellängden med bara ett snitt.

Det här är ett område du kan spara dina öre på – jag har aldrig använt en dålig nagelklippare – de är praktiskt taget desamma. Dessa är lätta att hitta på apoteket, och de är inte dyra alls! Mini-resestorlekar kan också vara till nytta om du någonsin har problem med dina naglar när du reser.

Spikbuffert

Buffert

Bildens författare

Nageln slutar De är definitivt bland mina favoritmanikyrverktyg, de är så beroendeframkallande! Dessa praktiska verktyg har fyra sidor, med fyra olika funktioner: fil, polering, slät och glansig.

Jag hoppar vanligtvis över “fil” -steget för att jag redan är så kär i min vanliga nagelfil, men efter att ha klippt och sparat naglarna gör jag de andra tre stegen och jag älskar resultaten! Du kan använda ett nagellack före nagellack för att skapa en jämn, ren bas för att polska ska hålla fast vid (ett av mina favorit sätt att hålla mina manikyr på), eller så kan du använda det utan nagellack för en superglanseffekt. . – ljust utseende.

Återigen är detta inte en produkt som du måste spendera mycket på; du kan köpa nagelbuffertar på apoteket. Men om du vill vara elegant finns det några buffertar som sticker ut över resten – den här Tweezerman-bufferten har till exempel fantastiska recensioner.

Cuticle cutters

Cuticle cutter

Skär nagelband De är otroliga! Jag bär dem hela tiden, oavsett om jag gör min manikyr själv eller håller mina naglar mellan salongmanikyr. Varje gång jag kommer hem från skolan (med en manikyrpåse och en polsk väska i mitt bagage) kan min mamma inte vänta med att få tag på min. (Jag har den här Tweezerman saxen.)

Även om dessa verktyg är perfekta för att trimma överdimensionerade nagelbanden, är de också perfekta för naglar och envisa, skalande nagelband (signal Svart svan scener – ew). Nagelclipper är mycket bättre än nagelklippare för dessa ändamål eftersom de är mindre och mer exakta, så att du kan komma riktigt nära.

Behandling av nagelband

Behandlingar av nagelband

Jag lägger vanligtvis något på mina nagelband varje natt när jag tar på mig lotion och jag skulle inte göra det på något annat sätt – när du tar hand om dina nagelband ser dina naglar och händer automatiskt mycket bättre ut.

I min manikyrpåse har jag en “penna” för nagelband som innehåller tre oljor för att återfukta de envisa nagelbanden. Jag använder den nästan med varje manikyr och det ger fantastiska resultat till ett lågt pris.

Jag har också en ny favoritbehandling av nagelband som jag vill dela. I min påskkorg (ja, jag får fortfarande en och älskar varje sekund) hittade jag några läckra produkter från LUSH, inklusive deras “Ultrabalm”, och låt mig bara säga … OMG. Jag har använt det på mina fingrar och tår varje kväll sedan jag fick det, och nu tror jag inte att jag kan leva utan det. Mina nagelband är mjukare, snyggare och praktiskt taget osynliga; Det är säkert att säga att jag är kär

Tankar

Vad tycker ni om dessa hemmanikyrverktyg? Har du några andra verktyg du svär vid? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

* Alla bilder har tagits av mig, om inte annat bevisats.