5 (mer) skönhetsprodukter som jag “inte kan leva utan”

College mode

Ljusare superren

Skönhets- / modegemenskapen är helt elak med avvikande produktplacering, varför jag alltid är skeptisk när jag ser sådana listor. “Jag kan inte leva utan” det känns som sådan hyperbole: det finns så många produkter på marknaden att du säkert kan överleva. utan den Drunk Elephant polypeptidkrämen eller vad som helst.

Och sedan hände det.

Jag gick för att göra min ordinarie beställning för Glossier och Super Pure slutsåld.

Omedelbart väste min ödlahjärna och jag började räkna ut hur mycket jag hade kvar. Jag började bokstavligen ransonera det i mitt huvud. Och jag var arg. Hur kunde Glossier säljas? utanför. av. detta. produkt. det där. Jag behövde det. Jag började till och med tänka på vilken tjock concealer jag skulle behöva köpa eftersom jag visste att min hud skulle bli galen utan detta serum i min rutin.

Och det var då jag insåg att det finns totalt produkter som faller inom denna kategori för mig. Skulle du dö om de någonsin avbröts? Nej. Jag skulle leva. Du skulle leva

Men skulle jag gråta helt? Åh ja. Jag skulle gråta. Mycket. Och min hud / hår / smink skulle aldrig bli densamma igen.

Jag har skrivit en hel del om de produkter jag har köpt tillbaka och många av dem skulle falla i denna kategori, tillsammans med produkterna från min sminkrutin. Men Här är fem (fler) produkter från min vanliga rutin som jag skulle ha en verklig kamp utan:

Ljusare Super Pure

Ljusare Super Pure

Den ish som startade hela denna spiral, AKA hud spricka. Jag svär att min hud är beroende av dessa saker; Om jag slutar använda det går jag omedelbart.

Det gör ett utmärkt jobb med att hålla utbrott (även finnar) i schack, och för ett effektivt serum är det super billigt.

Jag använder ett par droppar två gånger om dagen och en flaska varar ungefär en månad. Jag kommer bokstavligen att köpa två eller tre av dessa i ett köp eftersom jag bara går igenom dem.

Alba Botanica Moisturizing Aloe & Green Tea

Källa

Alba Botanica Moisturizing Aloe & Green Tea

Jag gick igenom en tid på college där jag var allvarligt illojal mot fuktgivare och spenderade mycket pengar på frodiga eller Kiehls eller filosofi grejer, men jag kom alltid tillbaka till denna fantastiska lilla $ 10 pärla.

Det minskar magiskt rodnad, och jag kan inte ens beskriva texturen i min hud efter användning: silkeslen, slät och elastisk, exakt hur jag föreställer mig chok-chok-hud.

Och nämnde jag … det är bara $ 9?

Coola solskyddsprodukter

Coola Classic ansikts solskyddsmedel i gurka

Jag brukade haa solskyddsmedel. Jag hatar det. Det bröt mig, fick min makeup att glida, lämnade ofta en grov vit nyans (även på min bleka hud). Jag försökte stapla produkter med fps, som min fuktighetskräm och foundation, i hopp om att det skulle räcka för att skydda min hud. (Inte den bästa idén och det fungerade inte så bra.)

Och sedan fick jag ett prov av denna fuktgivande solskyddsmedel i min björkbox och jag blev hakad. Det känns nästan som ett fusk, som om jag blir våt två gånger och inte bär solskyddsmedel alls.

Alla vinner.

Ouai Hair Wave Spray

Ouai Wave Spray

Lyssnar. Det här är en väldigt bougie-produkt och jag ska inte ens låtsas att den inte är dyr. Men jag bleker den ständigt kärleksfulla skiten ur mitt hår, jag värmer det aldrig och just nu är det i en pixie. Jag vet knappast hur jag gör håret när jag verkligen vill prova. Jag behöver något för att göra mitt frisyrliv enklare och det här är en av dessa produkter.

Jag har provat så många “sprayprodukter” att de gör jobbet “enkelt”, och det här är en av de enda produkterna som faktiskt ger mig “enkla” vågor som ser naturliga ut och inte känns krispiga. Det här är bokstavligen en daglig produkt för mig och det passar riktigt bra med torrschampo. (Och inte alla vågsprayer gör det!)

Det fantastiska med det här är att med hur kort mitt hår är behöver jag bara några sprayer för att få jobbet gjort. Jag köpte min fullstora flaska i januari och har knappt gjort en bock i den med daglig användning, så jag vet att den kommer att pågå ett tag.

Flowerbomb

Viktor och Rolf Flowerbomb

Jag vet, jag vet, jag kan leva utan parfym. Men har du de parfymer som du bär och du bara … känns som dig själv? Eller väcker de minnen som gör dig så, så glad?

Jag har använt Flowerbomb sedan jag var tonåring och det är min partners favoritparfym för mig, så om vi inte kunde få tag på det igen tror jag att vi båda skulle gråta!

Vad tycker du?

Finns det skönhetsprodukter du inte kan leva utan? Håller du med någon av listan? Låt mig veta i kommentarerna nedan!