5 riktigt användbara handledning för att trimma naturligt hår utan värme

5 Egentligen användbara handledning för att trimma naturligt hår utan värme

Jag kom till den delen av min nya “stanna hemma” normal där jag tillbringar en absurd tid på YouTube i hopp om att hacka in i en slumpmässig hårutmaning. Den här veckan trimmar den särskiljande ära håret; specifikt hur man trimmar naturligt hår utan värme. Jag känner till metoderna som kräver att jag rätar ut eller fönar håret först, förutom inte aldrig använd heta verktyg.

Jag kommer bokstavligen inte ihåg sista gången jag plockade upp en rätborste och jag vill ärligt att det ska vara så. I slutändan kommer exponering av texturerat hår för värme alltid att leda till viss skada, antingen knappt synlig eller smärtsamt synlig när du lossnar det på tvättdagen. Av dessa skäl (och en förkärlek för rutiner för lat hår) har jag letat efter fem YouTube-handledning som är lätta att följa och inte får mig att känna mig som ett fullständigt misslyckande. I de flesta fall behöver du bara en sax och lite tålamod för att upprepa varje steg.

Så slå spela, pausa och upprepa på en eller alla dessa guider för att bli av med de delade ändarna du inte kan sluta tänka på.

Den naturliga chic

Denna 10-minuters handledning kombinerar en snabb och enkel, ingen värmeklippning tillsammans med tips för att förlänga hårlängden med hästsvans-behåar, en dubbel värt att titta på. Se till att ta tag i en sax och en paddelborste innan du gör det på egen hand.

Naptural85

Såvitt jag är bekymrad över är varje Naptural85-handledning värt en titt, inklusive den här otroligt detaljerade guiden för att trimma tips utan strykjärn. Hans användningsverktyg inkluderar sax, en rivkam, en avtappad borste, en fickkam och ankpincett. Och om du har tid, ta en titt på hans äldre trimningstutorialer nedanför den här också.

NappyFu TV

Det finns inget behov av att skumma med balsam eller köra strängen genom en rätborste för denna två-i-ett-metod. Se bara till att du har en sax som passar ditt lockmönster.

Aisha beau

Efter att ha haft svårt att motivera ett dyrt snitt och stil på sin lokala salong, sammanställde Aisha den här steg-för-steg-handledningen. Den innehåller också några av dina favorit stylingprodukter, inklusive Creme of Nature Coconut Curling Cream.

Naturlig regeringstid

När jag såg en Glow by Daye-mössa i videobeskrivningen visste jag att jag var tvungen att trycka på uppspelningsknappen och titta på den här hjälpsamma guiden om hur man kan klippa delade ändar och ge naturligt hår en vacker form. Jag kanske har lagt till detta Frostsmör i min Amazon-vagn också.

Vårt uppdrag på STYLECASTER är att skapa stil för människor, och vi introducerar bara produkter som vi tror att du kommer att älska lika mycket som vi gör. Observera att om du köper något genom att klicka på en länk i den här berättelsen kan vi få en liten provision från försäljningen och återförsäljaren kan få vissa granskningsuppgifter för bokföringsändamål.

banner för skönhetsnyhetsbrev