5 Sephora skönhetssprutningar som är 100% värda det

College mode

Ingenting som ett speciellt skönhetsköp!

Här på CF handlar det om att hitta en bra affär. Ändå förtjänar vi alla behandla oss själva ibland! Och vilket bättre sätt att göra det än med en Sephoras speciella skönhetsprodukt?!

Ner har jag avrundat fem avfall av Sephora att jag hittar mig själv om och om igen; Fortsätt rulla för att ta reda på vad de är och läs om varför jag tycker att dina hårt förvärvade pengar är värda att spendera.

1. MakeUp Eraser Den ursprungliga MakeUp Eraser® sminkborttagningsduken

Om du aldrig har provat MakeUp Eraser® innan kanske du tänker, Förväntar du dig verkligen att jag spenderar 20,00 dollar på en härlig torkning? Och jag måste säga att jag skulle vara rätt att vara skeptisk; trots allt ser den här produkten definitivt sofistikerad och dyr ut vid första anblicken.

Dock, detta fungerar verkligenoch det fungerar verkligen Bra. Allt du behöver göra är att blöta en liten del med ljummet vatten och börja gnugga den försiktigt i ansiktet och se till och med att den tuffaste sminken lossnar direkt!

Tydligen tuff tusen tvättar i maskinen och eftersom du bara behöver våta en liten del av trasan åt gången (till skillnad från allt, som du skulle göra med en vanlig trasa), behöver du förmodligen bara tvätta den en gång i veckan (eller mindre ofta) den här produkten något som du säkert kommer att ha länge!

Så för mig är det slut på Makeup Eraser® sparar pengar – och hjälpa miljön – på lång sikt, eftersom du inte behöver oroa dig för att köpa sminkborttagare eller engångsservetter.

Kusin: En sida av tyget är avsedd för exfolierar ditt ansikte (förutom att ta bort smink) så att du till och med kan ta bort alla fysiska exfolierande produkter du kan använda. Prata om vinn-vinn!

2. Nars Ignited Eyeshadow Palette

Nars ‘ vacker, begränsad upplaga Ignited Eyeshadow Palette Det är ett nyare köp av mig, men jag är helt kär i det redan! Den har en rad skimrande och matt ögonskuggor i nyanser av beige, brun, rosa och lila som är perfekta för att skapa utseende både dag och natt.

Även om denna palett får blandade recensioner på Sephoras webbplats tror jag personligen att Färgval det är fantastiskt totalt sett, de ljusa nyanserna erbjuder precis rätt mängd iögonfallande glans, och som varje skugga erbjuder precis rätt mängd pigment.

Det här är också en bra palett att köpa om du gillar varmare nyanser, men som jag ser det inte bra ut i superljus nyanser av rött, rosa eller orange eftersom nyanser i paletten kan användas för att skapa mjukare utseende förutom andra mer vågiga.

Slutligen fick jag reda på att den här paletten är ganska enkel att använda: Medan vissa av färgerna kan se skrämmande ut på brickorna behöver du inte en miljon olika borstar för att applicera dem väl, och de är också lätta att lägga på sig själva och på varandra, vilket gör det enkelt att skapa det perfekta ögat. Se.

3. IGK Amla Oil Hi-Shine högglansfinish

de IGK Amla Hi-Shine Oil Top Face bokstavligen har ordet “dyrt” i titeln, så att veta som är en hårvårdsprodukt som levererar!

Jag köpte den här först skyddande glans när jag letade efter en kraftig duschbehandling det skulle göra att mitt extremt tjocka och orubbliga lockiga hår känns hydratiserat, mjukt och redo att rätas ut med ett platt strykjärn senare.

Jag måste säga att detta material inte bara uppfyller mina krav; gör också jobbet bättre än några behandling eller balsam försökte jag, och tro mig när jag säger att jag försökte dem alla, från apoteket till de exklusiva!

Förutom att känna näring och hälsosam, efter att ha använt denna behandling känns mitt hår något överväldigad – något som mitt naturligt fluffiga hår verkligen behöver. Jämfört med andra hårda hårprodukter som jag har provat känns den här också riktigt lätt och inte fet (även om jag kan behöva använda ett klargörande schampo då och då, bara så att det inte byggs upp på mitt hår på grund av den ovan nämnda vägningsfaktorn), och jag märker faktiskt en skillnad i de dagar jag använder det jämfört med de dagar jag Jag använder inte det.

Så om du har medium till tjockt, vågigt, lockigt eller naturligt hår som bara inte gör vad du vill, jag i hög grad Jag rekommenderar att du tar ett rör och observerar hur produkten förvandla ditt hår helt. Du kommer inte ångra!

4. Pat McGrath Labs LuxeTrance ™ läppstift i “Tropicalia”

Pat McGrath Labs i grund och botten läppstift förstört för migOch jag menar det på bästa möjliga sätt! Alla deras skuggor är superpigmenterat, levande och mycket lätt att appliceraoavsett din skicklighetsnivå.

Och även om det är definitivt svårt att välja en favorit nyans, jag var tvungen att gå med den. LuxeTrance ™ läppstift i “Tropicalia”, en neutral korallskugga som är ljus (men inte för glänsande), smickrande och bärbar året runt (även om jag särskilt gillar det i varmt väder).

Liksom alla LuxeTrance ™ läppstift har Tropicalia en satin finish. Det känns som nästan ingenting på mina läppar, det fortsätter vackert med bara en svepning och varar länge innan det bleknar bort. Det är smaklöst och fungerar bra med min favoritläppstift, Urban Decay’s Ultimate Ozone Multipurpose Foundation Pencil.

Läppstiftets eleganta förpackning i svart och guld är så lyxig och får mig att känna mig så glamorös varje gång jag använder det! Jag älskar också hur det kommer i en liten kartong som liknar de gamla läppstiftslådorna från förr – en cool idé!

Så om du vill skänka dig något verkligen speciell, Jag skulle 100% rekommendera detta läppstift, men var inte arg på mig om du aldrig kan titta på ett annat läppstift på samma sätt efter att ha provat det!

5. Dr. Jart + Water Drop Moisturizing Moisturizer

Jag använder för närvarande en aktuell akne-behandling som min läkare föreskrev och även om den har gjort underverk för fläckar har den också gjort min hud vanligtvis fet torrare och mycket känsligare än det brukade vara, till den punkt där de flesta vanliga fuktgivare ibland kan sveda mycket.

Det var därför jag var väldigt glad när jag upptäckte det Dr. Jart + Moisturizing Moisturizing Water Drop. Jag fick ursprungligen den här produkten som en bonus eller som en del av en Sephora-affär för ett tag sedan (kommer inte ihåg vilken), och jag gillade den så mycket att jag var tvungen att köpa full storlek!

Vad det är endast om denna fuktighetskräm är att när du tar den ur röret, kommer den ut och ser ut som en lätt lotion; men så snart du börjar gnugga den i huden förvandlas den till en vattnig konsistens som känns bokstavligen som nästan ingenting, trots att det är ganska hydratiserande!

Ha en citrus doft Det visas först, men går snabbt bort, så oroa dig inte om du, som jag, inte är så galen på doftprodukter.

Viktigast är att denna fuktighetskräm är en av de få som inte irriterar eller kliar i huden. när du känner dig torr och känslig; för lager väl med starkare fuktgivare ibland när jag behöver en extra dos fukt.

Vad tycker du?

Har du provat någon av dessa produkter? Om så är fallet, tycker du att det är värt att spendera? Vilka är dina favoritskönhetsprodukter att spendera?

Låt mig veta i kommentarerna!