5 skönhetsprodukter vi är besatta av den här månaden

College mode

disk full av skönhetsprodukter

Denna samling är vad drömmar är gjorda av.

Hej tjejer! Även om jag brukar hålla mig till artiklar relaterade till mode, bestämde jag mig den här gången för att ändra det med en skönhetspublikation.

Här är en liten glimt 5 av mina favorit skönhetsprodukter Jag har använt den här månaden. Den bästa delen? Den dyraste artikeln är $ 24, men de flesta kostar mindre än $ 10. (Du måste ju spara pengar för gåvor!) Kolla in dem nedan.

1. Renpure Coconut Water Hydrating Shampoo

Renpure schampo för kokosnötvatten

Produkt: Renpure Coconut Water Shampoo – $ 8,99 på Target

För ungefär två år sedan bestämde jag mig för att byta till sulfatfria schampon. Sedan dess har jag provat massor av formler – vissa gjorde underverk för mitt hår, andra fick det att se ut som ett råttbo. Renpures Coconut Water Shampoo är definitivt en av de fantastiska.

För att jag älskar det? Det är lätt, rengör mina lås ordentligt och har en mycket subtil kokosnötdoft. Det finns ett matchande balsam, men jag har faktiskt använt deras kokosmjölkbalsam för en extra dos fukt.

Bonus: pumpen gör den superlätt att använda Y ser bra ut i duschen. (Ja, den typen av saker är viktig!)

2. Inte din mammas Clean Freak oparfymerade torrschampo

Inte din mors rena freak uppfriskande torrschampo

Produkt: Inte din mors rena fräscha uppfriskande torrschampo – 5,99 USD på Ulta

När jag tidigare har provat torra schampon tyckte jag inte om dem. Antingen luktade de hemskt, lämnade en otäck rester eller fick mitt hår att se sämre ut efter användning. Lukten var det som gjorde mig mest upprörd, så när jag såg att Not Your Mother’s gjorde en oparfymerad version bestämde jag mig för att ge det en snurr.

Nu är jag den största förespråkaren för torrschampo. Allvarligt, den här tillför otroligt mycket volym till mina lås och tar bort överflödig olja, så jag kan hoppa över schampot när jag har bråttom (… eller bara känner mig lat). Den bästa delen? Det känns som att det inte finns någon produkt i mitt hår. Inget mer äckligt avfall, wow!

3. Benefit Cosmetics ka-BROW! Cream Gel ögonbrynsfärg med pensel

Ka-Brow-fördel!  ögonbrynsfärg

Produkt: Dra nytta av ka-BROW! Brow Color – $ 24 på Sephora

Jag insåg aldrig vilken skillnad hela ögonbryn kunde göra förrän jag testade Ka-BROW från Benefit! Den krämiga gelformeln är extremt byggbar så att du kan få dina ögonbryn att se så subtila eller djärva ut som du vill.

Den inbyggda busken är fantastisk. Knäpp bara ut den och snäpp den i locket för ett lättanvänt skönhetsverktyg. Jag älskar att jag kan slänga den i väskan och gå.

Denna formel är ultrapigmenterad, men har en lite mörk nyans enligt min mening, så du kanske vill prova nyanserna hos din lokala Sephora eller Ulta innan du köper. Jag har mörkbrunt hår och ögonbryn och tyckte att “04 Medium” fungerade bäst för mig.

4. Sensationell läppstiftfärg The Loaded Bolds i “Mauve It”

Maybelline Color Sensational the Loaded Bolds Lipstick in Mauve It

Produkt: Maybelline Color Sensational The Loaded Bolds Lipstick i “Mauve It” – $ 5,59 på Target

Jag köpte denna nyans på ett infall vid en Target-körning, och låt mig berätta, det har varit en av mina bästa impulsköp.

Även om skuggan ser ganska ljus ut i röret är den på mina läppar faktiskt en djup, djup rosabrun. Formuleringen är mycket ogenomskinlig och har en matt finish.

Ärligt talat har Maybelline dödat det med hela Loaded Bolds-linjen (jag har också provat och älskat “Gone Greige”!), Men “Mauve It” är ett fantastiskt vardagligt läppstift. Den är neutral men djärv och håller evigt på dina läppar utan att torka ut dem.

5. OPI “I Knead Sour-Dough” nagellack

OPI I Knead Sour Dough Nail Polish

Produkt: OPI “I Knead Sour-Dough” nagellack – 7,65 $ på Jet

Även om detta inte är en ny nagelfärg är den ny för mig. Jag valde denna polska medan jag fick min manikyr för några veckor sedan och beställde genast min egen flaska när jag kom hem. Den här färgen är det där Bra.

“I Knead Sour-Dough” är en brunröd nyans som har ett metalliskt, nästan koppigt utseende. Det är subtilt men ändå iögonfallande och ett riktigt nytt val för den här säsongen. Jag fick så många komplimanger när jag bar den här nyansen att jag är säker på att den kommer att bli en av mina favoriter. Och som de flesta OPI-nyanser är det en högkvalitativ, långvarig formel som kommer att se bra ut flera dagar efter polering.

Dina tankar?

Vad är ditt favoritläppstift den här månaden? Vilket nagellack söker du om och om igen? Har du provat något av mina val? Berätta vad du tänker lämnar en kommentar nedan.