5 tips för att packa dina skönhetsfavoriter på semester

College mode

Kvinna på semester

Foto: ELLE

För närvarande sitter jag på ett hotellrum och imorgon Jag ska segla på min första kryssning! Jag är väldigt upphetsad och det är jag ännu mer upphetsad Det tog mycket tid och ansträngning att packa.

När du är på en kryssning eller faktiskt på semester och du inte har CVS eller Walgreens att gå till om du glömmer något, Du måste packa på ett praktiskt och förnuftigt sätt när det gäller skönhetsprodukter.

I det här inlägget kommer jag att dela mina topp 5-tips för att packa dina skönhetsprodukter för semestern. Läs vidare för mer information:

1. Se till att det inte finns några läckor

När det gäller hårprodukter visste jag aldrig riktigt hur det ska packas. Normalt gömde jag dem i en plastpåse.så om något läckte skulle det inte fläcka mina kläder. Men det fungerade sällan till min fördel. Medan jag inte hade något schampo på mina kläder, mina produkter verkade alltid explodera inuti påsen, vilket innebar att jag hade en stor röra att städa upp varje gång jag nådde min destination. Det är inte roligt.

Jag lärde mig nyligen en bättre metod: linda toppen av flaskan, locket eller andra öppningar som produkten kan ha i plastfolie. Detta gör att du kan packa flaskorna “lösa” om du vill, och du kan vara säker på att dina produkter inte läcker om du lägger dem i en plastpåse.

2. Har säkerhetskopior och korrigeringar i sista minuten

Renhet och urban förfall bb grädde

När det gäller att resa vet man aldrig vad som kommer att hända. Förra sommaren tappade jag till exempel mitt bagage i en halv dag och Jag hade inga smink- eller ansiktsprodukter i min handbagage. Du kan antagligen relatera till hur grov din hud känns efter långa flygningar, så jag saknade definitivt mina produkter under den tiden!

Om du vet att det finns en möjlighet att bagaget kan försenas eller försvinna, Lägg en rengöringsmedel och fuktkräm i resstorlek i din handväska och förvara dina två favoritmakeupprodukter där också. Du vill inte känna dig obekväm på semester och att ha ett rent ansikte i alla situationer är alltid bra.

Jag älskar de två produkterna ovan: Philosophy Purity Cleanser och Urban Decay Naked Beauty Balm, och båda finns i resstorlek.

3. Vet vilken smink du har på dig

toalettväska för ormskinn

Foto: ELLE

Jag bär alltid för mycket smink och blir frustrerad över mig själv. Hälften av det jag tar med berör jag inte ens! Min typiska sminkrutin är vattentät mascara och eyeliner för dagen, och foundation, cover-up, mascara, eyeliner, panna och bronzer till middag / natt. Trots att jag är på semester Jag brukar ta med multiplar av var och en av dessa produkter, vilket är mycket onödigt.

Min poäng är att inte gå överbord med din smink. (Behöver du verkligen packa en tåglåda full av godsaker? Förmodligen inte.) Ta med dig dina nödvändigheter och lämna allt annat hemma. Och kom ihåg att om du inte använder en produkt hemma kommer du förmodligen inte att använda den på semester!

4. Skydda din hud

Ansikts solskyddsmedel

Att få solbränna är inte kul, speciellt om ansiktet är bränt. Du kommer att känna dig eländig och det är inget sätt att tillbringa din semester. När det gäller solskyddsmedel ska du alltid vara särskilt uppmärksam på ditt ansikte och applicera på nytt varje timme (eller mindre, beroende på din hudtyp).

Min favorit ansiktsfuktighetskräm med solskyddsmedel är Kiss My Face Face Factor i SPF 50. Det är fantastiskt eftersom det är fuktgivande, har hög SPF och du kan bära det under smink om du vill!

Ett annat alternativ som jag älskar är Neutrogena Ultra Sheer Dry Touch i SPF 30. Det är en lägre SPF men absorberar olja och håller ansiktet fritt, vilket är perfekt för känslig hud. Oavsett vilken solskyddsmedel du väljer, se till att den är säker att använda i ansiktet och inte är irriterande.

5. Känn dig fri att njuta!

Sephora solskyddsmedel

Det här är det viktigaste, lovar jag. Det är semester! Få en ansiktsbehandling, en massage, äta snygg mat, drick kaffe för många gånger, sitt på stranden för länge, oavsett vad du har råd, det är din tid. En av mina favorit saker att göra innan semestern är att spendera på något litet.

Den här gången var det Sephora Favorites solskyddsmedel. Det kostar $ 32 och du får 16 fantastiska lyxiga provstorleksprodukter – tro mig, de är enorma “prover”. Det finns bara i butikerna så definitivt kolla in det eftersom det är värt priset! Om du gillar att prova nya produkter är detta kit för dig.

Vad tycker du?

Vilka är dina tips för packning för semestern? Har du provat någon fantastisk solskyddsmedel? Vill du se fler inlägg som detta? Kom ihåg att berätta din åsikt genom att lämna en kommentar!