5 trendiga sätt att bära din favorit vita t-shirt just nu

College mode

A enkel vit t-shirt Det är en häftklammer i min garderob, som det är i alla andras garderob. Ibland kan det vara överväldigande att hitta rätt sätt att utforma en vit t-shirt. Det finns så många sätt att göra det!

Våren är officiellt här (även om det inte känns som det ännu) och sommaren är precis runt hörnet, så jag gjorde upp. Fem olika stilar som du kan matcha med vilken vit t-shirt du har.

Vit t-shirt set 1

Vit t-shirt, jeans, mockasin, glasögon, läppstift och väska

Jeans med vida ben

Produkter: T-shirt – Tändstickor, Jeans – River Island, Loafers – Boohoo, väska – Charles & Keith, glasögon – Nasty Gal, Scrunchies – Kohl’s, läppstift – Nordstrom Rack

Jag brukade ha skinny jeans, men inte längre. Jag har vidgat mina horisonter de senaste åren och har provat olika jeansstilar. Jag är glad över att prova den här jean med vidben och min favorit vita tee; Jeans som dessa är perfekta för det varmare vädret vi (förhoppningsvis) ska ha. Avsluta med plattforms loafers och knäppa tillbehör.

Vit t-shirt set 2

Vit t-shirt, kjol, handväska, solglasögon och platta skor

Pläd kjol

Produkter: T-shirt – Italist, kjol – Sneaker, handväska – Target, solglasögon – The Love Tempo, skor – American Eagle

Denna andra look ger mig några seriösa Blair Waldorf-vibbar. Försöker mitt undermedvetna att berätta något för att jag tittar igen? Skvallertjej på Netflix? Nu när jag tänker på det skulle ett pannband ha slutfört utseendet …

Denna vita tee är lite snyggare än det typiska utseendet du skulle köpa, men det är en fantastisk investering för er med mer feminina, preppy och mix-and-match-stilar. Kombinera den med en modern rutig kjol och lägenheter för den perfekta vårdräkten.

Vit t-shirt set 3

Vit t-shirt, shorts, telefonväska, solglasögon, halmväska, sneakers

Jeansshorts

Produkter: T-shirt – Boohoo, shorts – River Island, skor – Saks off Fifth, telefonväska – Casetify, plånbok – Forever 21, solglasögon – Popmap

Så många sommarvibbar från denna tredje outfit! En vit T-shirt och jeansshorts är en outfitkombination som aldrig misslyckas. Tofflor gör utseendet bekvämt, men du är mer än välkommen att byta ut dem mot fotkängor, sandaler eller vad som helst som flyter på din båt.

Vit t-shirt set 4

Vit t-shirt, denimklänning, tropiska örhängen, solglasögon, axelrem, espadriller

Denim klänning

Produkter: T-shirt – Nytt utseende, Klänning – Varumärkesuttag, Skor – Guld, Handväska – Nordström, Solglasögon – Ban.Do, Örhängen – Ban.Do

Jag lade till så mycket färg till den här och jag älskar den! Jag föreställer mig att jag bär det här till stranden eller på en tropisk semester för en lätt vardagskläder. En jeansklänning och en vit T-shirt är en av mina favoritkläder; Det känns som Belle.

Vit t-shirt set 5

Vit t-shirt, shorts, bralette, solglasögon, väska och sandaler

Tryckta shorts

Produkter: T-shirt – Intermix, shorts – Madewell, skor – Madewell, handväska – Madewell, Bralette – Madewell, solglasögon – Madewell

Denna femte uppsättning är en Madewell-centrerad uppsättning. Jag hittade shortsen på Madewell och den gick ur hand därifrån. (Visste du att vi är besatta av Madewell här? Inte sponsrade, vi älskar dem bara.)

Jag älskar verkligen utseendet på en bralette under en vit tee, så jag blandade den kombinationen med coola tjejtrycksshorts, bekväma sandaler och ögonskuggor.

Hur bär du dina favoritvita skjortor?

Har du några andra sätt du vill ha på dig en vit t-shirt? Kanske ett mer informellt sätt som jag inte inkluderade eller kanske du vet hur man faktiskt ska klä upp det? Låt oss veta i kommentarerna nedan.