5 viktig skönhet för flickan som kräver lite underhåll

College mode

Jag har skrivit för College Fashion i över ett år och det här är min första skönhetsartikel. Jag är besatt av mode, men skönhet? Det är inte riktigt min starka kostym.

Jag älskar att se vackra och kreativa utseende på Pinterest och på kändisar, men bär inte sminkförutom när jag avslutade en look med en sassy läpp eller använde galna färgade eyeliner för temadanser. Missförstå inte. Jag ser hur fantastisk och rolig smink är … det är bara inte min grej. Min personliga skönhetsrutin handlar om hår, hud och kanske några kul kulor.

Så jag tänkte, varför inte göra ett skönhetsinlägg för tjejer som jag, med produktrekommendationer för dem som inte är riktigt intresserade av sminkscenen, att de vill ha frisk hud utan en miljon produkter, och att, när de ser dem, mer eller mindre #wakeuplikethis. Och för de av er som är makeupexperter rekommenderar jag fortfarande dessa saker som bra häftklamrar. Njut av!

1. En bra avtappningsborste

Wet Brush hårborste

Produkt: Våt borste

Jag vet inte om dig, men jag är i grunden den sängdrottning, oavsett hur mjukt håret ser ut när mitt huvud träffar kudden för första gången. Det kan vara mycket svårt att få ut alla knutar ur mitt hår på morgonen.

Våt borste den är speciellt gjord för att ta bort trassel från vått hår, efter dusch och kanske före föntorkning. Det drar inte och det gör verkligen mirakel. Det är också en bra borste när håret är torrt. Dessutom bör denna duschkudde komma i alla typer av fina färger och mönster.

2. En rolig nagelfärg

OPI du gör det Lila

Produkt: OPI Nail Lacquer i “Do You Lilac It?”

Jag ÄLSKAR att rocka djärv polska skuggor på fingrar och tår och att mina naglar är målade lägger till något annat till min outfit och mitt humör.

IPO är det klassiska favoritmärket nagellack, och jag älskar särskilt deras Brights-kollektion. Den här gången heter det “Gör du det lila?” men jag älskar också “No Room for the Blues” och “Gargantuan Green Grape”.

3. En bra fuktighetskräm (med SPF!)

Boscia Mousterizer

Produkt: Daglig hydrering utan Boscia-olja

Om du, som jag, fönar håret på morgonen, vet du att det kan lämna ansiktet väldigt torrt. Smeta på en fin och uppfriskande fuktighetskräm väcker mig på morgonen. Daglig hydrering utan Boscia-olja gör tricket för mig.

Men den viktigaste delen av en daglig ansiktsfuktighetskräm är SPF. Den här har SPF 15, men ju högre desto bättre. Och om du ska vara i solen under långa perioder, var noga med att använda den verklig Solskydd, också.

4. En stark lokal behandling

Bliss Spot Treatment

Produkt: Bliss “No ‘Zit’ Sherlock” Spot Treatment

Ah, akne. Det är inte kul för någon, men särskilt för oss som håller ansikten naturliga. Om du inte gillar cover-up, en bra platsbehandling är din bästa vän. Jag applicerar den efter att ha använt en rengöringsduk mot akne i ansiktet innan jag går till sängs och på stora fläckar som jag märker på morgonen.

När jag får ett utbrott gillar jag att blanda ihop de behandlingar jag använder då och då (om din hud är känslig, håll fast vid en som du vet fungerar för dig). Jag har haft tur med Burts bin och Paulas val, men lycka det är definitivt min favorit. Denna fläckbehandling är utmärkt, liksom ditt concealerserum som hjälper till att bleka akneärr. Och hur söt är namnet “Inget ‘Zit’ Sherlock”!?

5. Ett felfritt rött läppstift

Bare Minerals Red Lipstick

Produkt: BareMinerals Marvelous Moxie Lipstick i “Live it Up”

Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen: Jag tror på att använda läppstift som tillbehör. Den enda smink jag bär dagligen är en djärv läpp när tillfället uppstår. jag gillar sättet Söt kantig röd, violett, cool bär eller rolig fuchsia det kan få mina ögon och ansikte att springa.

Rött är dock det senaste klassiker. Hitta den nyans som ser bäst ut på din hudton och sätt på den som en färg i nästan vilken klädsel som helst, från en knapp och brudgummen till en svart klänning och sassy sandaler. Jag rekommenderar personligen BareMinerals Marvelous Moxie på “Live it Up”.

Vad tycker du?

Vilka är dina skönhetsprodukter? Älskar du smink eller använder du det sällan? Har du provat någon av dessa produkter? Dela med mig i kommentarerna!