6 av de bästa sminkborttagarna att ta till college

College mode

Bästa sminkborttagningsdukar: Lauren Conrad gråter - hon behöver sminkborttagare!

TV-skärmdump

Makeup är en stor del av mitt liv och det är ingen hemlighet att jag verkligen tycker om det. Jag menar, jag skriver om det varje vecka. Men även jag har tider när jag vill torka allt av mitt ansikte och låta min hud andas.

Sedan min tid på college har jag upptäckt att sminkborttagare verkligen är de glömda hjältarna i min dagliga rutin. Är här sex fantastiska sminkborttagare det kommer att göra att ta bort din smink till en enkel och problemfri uppgift (och kommer inte att se ut som L. Conrad på det här fotot).

Bästa övergripande: Garnier Micellar Makeup Removing Towelettes

Två ord: Helig. Graal Om jag bara kunde rekommendera en sminkborttagare från den här listan, skulle det vara dessa Garnier-våtservetter. Dessa är definitivt bästa sminkservetter Jag har någonsin försökt.

De är otroligt mjuka och känsliga, luktar fantastiskt och tar enkelt bort envis eller vattentät smink. Dessa våtservetter irriterar inte heller min hud som andra borttagare.

Dessa våtservetter överträffade långt mina förväntningar och jag skulle säga att de är det bästa apotekssminkdukar. Kör till ditt närmaste apotek och köp dessa fantastiska våtservetter!

Bäst för känslig hud: Enkel rengöring av micellärt vatten

Denna kära favorit är en av bästa micellära vattnet i marknaden. Även om det är otroligt enkelt (som namnet antyder) är det fantastiskt!

Detta är ett av få vatten som faktiskt lluktar, känns och luktar som vatten, men den har alla funktioner (egenskaper) för en sminkborttagare.

Detta mjuka micellära vatten kan ta bort allt från envis mascara, flytande läppstift och foundation. Dessutom lämnar det din hud otroligt ren och frisk.

Bäst för fukt: Clinique Take the Day Off Balm

Hudvård är en av Cliniques styrkor, så det är ingen överraskning rengöringsbalsam Det är förstklassigt. Denna lätta balsam förvandlas till en fet konsistens som tar bort smink på ett ögonblick.

Även om detta är ett lite dyrare alternativ får du en bra mängd produkt och du behöver bara lite för djup rengöring. Sammantaget är denna superhypade produkt värt både hype och pris.

Bäst för den pipiga rena känslan: L’oreal Micellar Cleansing Water Complete Cleanser

Detta rengöringsvatten är en relativt ny version av L’oreal, men det har redan förtjänat sin plats på min favoritlista. Strukturen och lukten är underbar, och detta kan ärligt talat vara en lura av enkelt micellärt rengöringsvatten eftersom de två fungerar väldigt lika.

Även om detta bara är ditt vanliga micellära vatten, har denna linje också ytterligare två borttagare riktade mot normal / fet hud och normal / torr hud. Det är en sminkborttagningskollektion för alla!

Bäst för torr hud: Body Shop Camomile Silky Cleansing Oil

Rengöringsoljor De är fantastiska för att särskilt ta bort ögonmakeup, men den här från The Body Shop lyckas ta bort all smink från ditt ansikte med minimala svårigheter. Den trevliga kamomolen och den lätta strukturen gör den enkel och trevlig att använda.

Denna olja rensar upp otroligt envis smink samtidigt som du vitaliserar huden med fukt. Denna dolda pärla är utan tvekan en av The Body Shops utmärkta produkter.

Bäst för sent på kvällen: Neutrogena Night Calming Makeup Wipes

Slutligen är dessa Neutrogena smutsdukar fantastiska för sina lugnande effekt.

Ibland kan min hud bli irriterad av att jag ständigt gnuggar med en smink, men dessa våtservetter har aldrig gett min hud ett problem. De fungerar nästan lika effektivt som en olja, vilket är otroligt imponerande. För människor med känslig hud är detta ett måste!

Vad tycker du?

Vilka är några av dina favorit sminkborttagare? Föredrar du traditionella sminkborttagare eller micellvatten? Låt oss veta nedan!