7 enkla sätt att se mer raffinerad ut

College mode

    Sidhuvud-7-sätt-polerad-gul-skjorta-jeans-kavaj-rosa-blommor

Sinéad, en fantastisk CF-läsare, lämnade en kommentar till min artikel om vad jag skulle ha på gymmet och sa att hon letade efter en avslappnad men ändå raffinerad stil för din sommar i en ny stad.

Jag bestämde mig för att utöka denna idé för att visa dig hur du uppgraderar dina kläder från casual och basic till polerade och preparerade.

Det är dags att höja sig! Bläddra ner för att se 7 enkla sätt att se mer raffinerad ut:

Tips 1: lägg till en kavaj

Hur man bär en blazer för att se mer elegant ut

Ett av de enklaste sätten att förvandla ditt utseende är med en blazer. En kavaj ökar direkt dina glam-o-meter-poäng, även i kombination med de enklaste skjortorna.

Här ser kombinationen ungdomlig, modern och vardagligt snygg ut med jeans och sandaler. Rulla upp dina ärmar det ökar utseendet på att försöka men inte försöka. Detta svarta halsband binder också hela klädseln ihop.

Tips 2: mönstrade byxor

Tryckt byxset

Det är lätt att hamna i en grundläggande blå denimrutin. Gå ut ur Jean’s fängelse! Blommig och tryckt denim Det är den nya svarta jeanen, är, blå. Jag älskar mönstrade byxor och tycker att de är ett bekvämt, avslappnat sätt att visa upp lite personlighet.

Om du fortfarande är skeptisk till att hoppa på detta vilda byxtåg, håll dig med subtila mönster eller dämpade färgscheman. Långsamt kommer du att simma i en regnbåge med färgglada byxor. Jag tvivlar dock på att de känner till Skittles.

Tips 3 och 4: lägg till tights och en jacka

Läderjacka med strumpbyxor i elefant

Vet du vad det är tätt? Använd leggings med sommarkläder.

En enkel formel för dag och natt är att helt enkelt lägga till strumpor och en monterad jacka till alla kläder. Jag gillar fuskpäls, för jag är så upprorisk att jag ibland inte får alla extra poäng i klassen. Jag är en rebell med en sak, och den orsaken är Netflix och har tid att duscha.

Tips 5 och 6: lägg till ett uttalandehalsband och ett färgstänk

Aladdin sweatshirt jeansshorts blå flats skor uttalande krage

Om du vill grafisk topp För att se lika snygg ut som Iggy Azalea, använd en tjockt halsband.

Jag brukar inte bära för många mönstrade skjortor, men vem kan säga nej till en passande tröja? Ingen. Förutom Genie, för han bär inte en skjorta. För att hedra Genies uttryck (förresten, varför finns det inga Disney Character Emojis? Deras uttryck är guld!), Jag lade till ett stänk av ljus färg i hennes signaturskugga: blå.

Färgsprutar livar dämpade kläder. Det är lättare än att gnugga en lampa, Aladdin. Följ programmet.

Tips 7: ljus accent

Dekorativa naglar med glitter

Ingenting verkar mer elegant än neutrala färgade naglar. Min favorit neutrala polermedel är Bare Bones av Revlon Colorstay. Formeln är motsatsen till naken och det tar mig längre på mina naglar än många Essie- och OPI-lacker.

Jag lämnar nagelkonst till proffsen, men lägger till en blank accentspik är ofelbar. Nu svänger du från ljuskronan som Sia, eller gnuggar en ljuskrona med stil.

Din tur!

Hur gillar du att se mer raffinerad ut? Kommer du att prova något av dessa tips? Jag är geni med dina önskemål, så fortsätt att komma, snälla. (Stort tack till Sinéad för denna begäran!)