7 sminkprodukter jag använder (nästan) varje dag

College mode

7 sminkprodukter jag använder nästan varje dag - min favoritmakeup för vardagligt bruk

Jag kommer att vara super riktig med dig en sekund, jag är inte den typ av tjej som vaknar varje morgon och sminkar sig innan jag går ut genom dörren. Så mycket som jag älskar smink (och tro mig, jag älskar smink … fråga mig bara om min sminkbudget) Jag … bara älskar att sova mer. Och yoga. Och frukost.

För det mesta sminkar jag på språng, antingen på skrivbordet eller i min bil (PARKERAD) innan jag går till jobbet. Vilket innebär att efter att ha gjort det i ett par år, Jag ser min dagliga smink till en vetenskap – en vetenskap som jag kan använda med bara fingrarna och på ungefär fem minuter eller mindre. Och med den vetenskapen kommer de produkter som jag vänder mig till om och om igen för att få det vardagliga utseendet.

Och ja, det finns dagar då jag inte bär smink alls. Jag har inga problem att vara i världen utan smink. Det finns dagar då jag byter upp saker och bär * gasp * eyeliner, eller experimenterar med djärvare ögonskuggor eller läppfärger. (Kolla in vår lista över sminkbehov för en omfattande guide till produkterna för att hålla till hands för dessa speciella tillfälls makeupstilar och mer.)

Men när det gäller mitt dagliga utseende det här är de produkter jag använder dag efter dag:

Dra nytta av “Hej felfritt!” Oxygen Wow Liquid Foundation

“Hej Flawlwss!” Oxygen Wow Liquid Foundation – Sephora

Jag har några baser som jag använder i rotation beroende på mängden täckning jag vill ha, och av dessa är det här min favorit och den jag har köpt mest. Det uppfyller mina tre stora kriterier för grundläggning: 1) Det måste ha ganska bra täckning (eftersom min hud är skit); 2) Jag borde kunna blanda den med fingrarna (för att jag är lat); och 3) det måste ha SPF (detta har SPF 25).

Det känns också absolut ingenting när jag bär det; Jag hatar när du kan känna din smink i ansiktet, vet du? – och tår eller klumpar inte på min fuktighetskräm eller solskyddsmedel. Den enda nackdelen med den här produkten är att den inte har ett brett utbud av nyanser och har en ledtråd på den gula sidan.

Ljusare stretch concealer

Brightest Stretch Concealer - 7 sminkprodukter jag använder nästan varje dag

Brighter Stretch Concealer – Ljusare

Det här är den första av de 3 Glossier-produkterna på listan, och med risk för att låta som en vandrande Glossier-annons säger jag detta: för vardagliga produkter vet Glossier vad som händer. Deras produkter är helt enkelt att bära och bära som en dröm, och för hur små och dyra de är, sträcker de sig verkligen (ledsen, inte ledsen för den hemska ordspelet) Till exempel köpte jag den här flaskan concealer för nästan ett år sedan och jag har nog hälften av den kvar.

Jag tycker att många concealers som faktiskt, du vet, döljer, kan vara väldigt torra och tunga, men Glossier Stretch Concealer är mycket krämig och kan blandas in samtidigt som det ger en bra mängd täckning. Detta kommer inte att räcka om du har en riktig finn, men om du har ärr, mindre fläckar eller rodnad kommer det att fungera.

Ljusare molnmålning (i mörker eller dis)

Ljusare molnfärg - 7 sminkprodukter jag använder nästan varje dag

Brighter Cloud Paint – Ljusare

Först var jag mycket skeptisk till den här produkten eftersom den är så … idk, där ute? Men killar. Cloud Paint är bäst. Jag har två som jag köpte under våren och sommaren förra året och har knappt gjort en bock i dem med regelbunden användning. Du behöver bara en liten mängd produkt för att täcka båda kinderna, men det är också mycket svårt att applicera för mycket. Du kan också applicera detta med fingrarna, vilket är en bonus för en lat tjej som jag så jag behöver inte bära en borste för att applicera rodnad på min bil eller vad som helst.

Dessutom är färgerna riktigt mångsidiga och charmiga. Dis är en vacker, pigmenterad magenta som smälter in i det jag kommer att beskriva som en naturlig rodnad på en blåsig, vinterig dag, medan Mörker Det är en persikrosa som nästan är en död ringare för NARS Orgasm, minus glittret. Det jag använder mest är Dusk – jag bär den som en normal rodnad när jag bär en rosa eller naken läpp (se nedan) och som en nästan bronzer under Haze när jag vill ha lite mer.

Ljusare barnögonbryn

Glossier Boy Brow - 7 Makeup-produkter jag använder nästan varje dag

Glossier Boy’s Eyebrows – Glossier

Den senaste produkten av Glossier-triaden, Boy Brow, är en kultfavorit av en anledning. Jag har ganska tjocka ögonbryn så nej På riktigt Jag behöver mycket i pannavdelningen, men om jag får ett ansikte tycker jag också om att ha lite färg och form i mina ögonbryn.

När jag gör smink för ett datum, ett evenemang eller en utekväll gör jag en hel panna med en pensel och panna, men när jag är ute och gillar under dagen älskar jag produkter som detta eftersom de i grunden är anti-panna. idioter (hej) att ansöka.

Jag bär brunt och älskar den soliditet och naturlighet som pannan fyller i med minimal ansträngning från min sida. Jag vet att många inte gillar borstens storlek eller mängden produkt (den är ganska liten), men jag bryr mig inte riktigt om borsten och har fortfarande inte slut på den med regelbunden användning, så * axlarna *

Mjölksmink Ubame Mascara

Mjölksmink Ubame Mascara - 7 sminkprodukter jag använder nästan varje dag

Mjölksmink Ubame Mascara – Sephora

Det här är en av de produkter som jag ALDRIG skulle ha köpt om det inte vore för mitt Birchbox-prenumeration, och jag är fortfarande lite förbannad över att jag regelbundet betalar 20 $ för en mascara, men jag älskar den här mascara och jag tror inte att jag någonsin kommer tillbaka till apoteksmärken.

Först och främst kan denna mascara verkligen hålla ett par lager utan att klumpa sig, vilket är ett stort plus för mig – jag gillar att ha en ganska full ögonfranssituation eftersom jag vanligtvis inte använder eyeliner eller skugga och mycket av maskerna stöder inte flera lager utan att bli klumpar eller arachnids.

För det andra ger denna mask en galen mängd längd och volym med ett enda lager, vilket många masker lovar att de kommer att göra, men inte På riktigt leverera. Slutligen, och det här kan vara min grej, men vissa masker luktar väldigt mycket, och den här luktar verkligen trevligt. Stor, enorm bonus.

Elf Hydrating Lipstick (i Ravishing Rose)

Elf Moisturizing Lipstick i Ravishing Rose - 7 Makeup-produkter jag använder nästan varje dag

Elf Moisturizing Lipstick in Ravishing Rose – Target

Av allt på den här listan är det den produkten som är mest sannolikt att förändras (som diskret, jag har sex andra läppstift i min väska att gå). Som en tjej som älskar en bra uttalande läpp är jag ganska otrogen mot läppstift, särskilt apoteksläppstift; när ett rör är klart, Ja Jag avslutar ett rör, det är i följande. Men det här är ett läppstift som jag kommer att köpa tillbaka när jag tar slut, för jag älskar färgen och formeln.

Redan innan denna nyans av dammrosa blev super populär för ett par fjädrar sedan, jag tog det här läppstiftet på ett infall under en CVS-karriär och såg aldrig tillbaka. Det är lite för mörkt och rosa för att vara en YLBB, men egentligen jobb Med min hudton och undertoner får jag massor av komplimanger varje gång jag bär det här.

Formeln är krämig och återfuktande, men den innehåller mycket uthållighet – det är bara ett bra läppstift varje dag. Och dessutom är det billigt.

Urban Decay De-Slick Makeup Setting Spray

Urban Decay De-Slick Makeup Setting Spray - 7 Makeup-produkter jag använder nästan varje dag

Urban Decay De-Slick Makeup Setting Spray – Sephora (Produkten har ny förpackning)

Och slutligen, på riktigt den produkt jag använder mest – Urban Decay De-Slick makeup fixing spray. Jag har fet hud och innan jag började använda den här produkten för några år sedan upptäckte jag att min smink försvann från mitt ansikte varannan timme.

Med den här produkten stannar allt till en solid 6 eller så, så jag kan behöva få touch-ups på eftermiddagen, men det är mer troligt att jag flyttade foundation eller concealer från att röra mitt ansikte än att glida.

Jag är inte i full storlek på en av dessa valpar; jag köper faktiskt bara resstorleken så att jag kan lägga den i väskan för när jag sminkar mig medan jag springer.

Vad tycker du?

Använder du någon av dessa regelbundet? Vilka produkter utgör din favorit “lewk”? Låt mig veta i kommentarerna nedan!