SKÖNHET

9 Halloween DIY-idéer (ingen pumpa) att prova i helgen

Onsdag är Halloween, så idag är min sista chans att avsluta ” spöklika ” hantverksprojekt, smaskiga recept och smarta kostymer för fredagens DIY-sammanställning innan det roliga slutar. Det finns otroligt många hantverksrelaterade hantverksprojekt i år, särskilt de som kretsar kring pumpor. Jag är säker på att du har sett dem på Pinterest. Så jag bestämde mig för att bara gå på andra Halloween-idéer än pumpor för att vända saker. Njut av! Och glad (nästan) Halloween.

1. Mad Men-pardräkt från Say Yes till Hoboken

2. Martha Stewart Eyeball porslin

3. Ruttna ägg brownies för en subtil spree

4. Hemmagjord Hamburglar-kostym från vad jag hade på mig

5. Spöklik potatissoppa från One Charming Party (av Bettijo B. Hirschi och Aimée Lowry)

6. En charmig fest Halloween blomsterarrangemang (av Megan)

7. Åh Happy Day Fluffy White Cloud Costume

8. Camille Styles ‘Hitchcock-inspirerade’ fågel ‘skuggdockor (av Jenn)

9. Design svampben och blodinbjudningar för Halloween (av Maxwell)

PS: Jag skriver också för Curbly. Här är mina inlägg i veckan …

Jeff och jag ska till Halloween Horror Nights i helgen i Orlando och jag är så upphetsad! Jag har inte varit i åratal. Har du någonsin varit?

Jag hoppas att du får en bra helg!

-Brittni

Botón volver arriba

Bloqueo de anuncios detectado

Debe eliminar el BLOQUEADOR DE ANUNCIOS para continuar usando nuestro sitio web GRACIAS