Akvarellögon, vinylläppar och andra 2020 skönhetstrender som gör att du blir fascinerad

Akvarellögon, vinylläppar och andra 2020 skönhetstrender som gör att du blir fascinerad

Bläddra för att se fler bilder

Jag vill inte låta kliché, men om jag planerar att uppfinna mig själv 2020 (och, åh, älskling, jag gör det), kan jag inte vänta med att bli den nya jag med samma gamla smink. De djärva skönhetstrenderna från 2020 tar över mitt visionskort, så jag bestämde mig för att konsultera proffs och ta reda på exakt vilka som är värda att prova. Jag pratade med L’Oréal Paris kändis makeup artist Sir John, som i, Beyoncé makeup artist, som i, jag är på väg att se ut som en fluga AF, och han förutspådde vilken typ av glamour kommer att bli enormt i år, plus hur förfina IRL-utseendet. Om du letar efter ett nytt sminkutseende för att börja ditt år med en smäll, fortsätt rulla för att se varför neonfodral, vinylläppar, akvarellögon och mer är trender värda att prova.

Makeuptrender 2020 Neon Liner Akvarellögon, Vinylläppar och andra 2020 skönhetstrender som kommer att lämna dig fascinerad

Bella Gerard.

Neon kattöga

Gillar du inte ögonskuggor? Hoppa över blandningen och gå till en blank eyeliner istället. “Neon eyeliner kan vara ett utmärkt sätt att införliva en fräsch, ren färg, oavsett om du bara vill ha en enkel linje för att framhäva ögat eller välja en mer grafisk form”, säger Sir John. För att få jobbet gjort skulpterade jag noggrant de minsta filmerna med hjälp av

ColourPop Crème Gel Liner i “Electric Daisy” ($ 6), och medan jag är utanför min komfortzon erkänner jag att jag älskade det.

Jag laddade upp L’Oreal Paris Bambi Eye Mascara ($ 10) och höll saker enkelt med en bar läpp, med tillstånd av Flesh Beauty Hot Sauce Lip Gloss i “Steamed Blurry” ($ 18), men Sir John hade ett tips att tänka på nästa gång. “Du kan kombinera detta med nakna toner, men du behöver inte bara vara neutral med detta”, insisterar han. ”Om du vill att det ska vara mer av ett färgspel kan du gå efter ett svartvitt utseende och hitta andra sätt att införliva liknande nyanser. Till exempel en hetrosa eyeliner med en tvätt av rodnad eller rosa läppar av en liknande nyans. Känd!

Makeuptrender 2020 lackläder läppar Akvarellögon, vinyl läppar och andra 2020 skönhetstrender som kommer att lämna dig fascinerad

Bella Gerard.

Läppar i lackläder

Din tjej hade en bra glans 2019, men 2020 blir utseendet ännu mer extrem. Föreställ dig en ultralätt vinylliknande yta, med ett djärvt färgstänk, för alla fall. ”För att få den glansiga, färgdränkta läppen rekommenderar jag att du startar grunden med en läppfodring överallt. Detta fungerar som en bas för läpparna, så färgen kan byggas på toppen, “råder Sir John, så jag sträckte mig efter min L’Oreal Color Riche Matte läppfodral i” Matte in Manhattan “($ 9).

“Därifrån rekommenderar jag en glansig, ultrablank läppfärg”, säger hon, och Stila Shine Fever Lip Vinyl i “Hot Pursuit” ($ 24) markerar alla rätt rutor. Jag parade ihop den superljusröda läppen med ett glamöga med Charlotte Tilbury Deluxe Eyeshadow Palette i “Queen of Glow” ($ 53) och voila. Även om jag definitivt inte var kyssskyddad var mitt utseende viktigt. Se mig återuppta detta varje lördagskväll.

Makeuptrender 2020 akvarellögon Akvarellögon, vinylläppar och andra skönhetstrender 2020 som gör dig fascinerad

Bella Gerard.

Akvarellögon

Redo att bli konstnärlig? “Liknar Jules från EuforiVi kommer verkligen att se en återuppkomst av eteriska tvättar och färger som påminner om 70-talet, förutspår Sir John. “Mer färg och uttryck kommer att införlivas, antingen genom varma toner eller pastellfärger”, tillägger hon, och älskling, hon hade mig i pastellfärger. Innan jag försökte den här stilen förberedde jag mitt ansikte och lock med Laura Mercier Pure Canvas Blurring Primer ($ 38) för att se till att min foundation var slät och även sedan jag visste att jag skulle ta mina skuggor över mina ögonbryn.

Därefter applicerade jag ~ konstfläckar ~ från Fenty Beauty Snap Shadow Palette i “8 Pastel Frost” ($ 25) till och runt mina ögon tills jag var nöjd. Inte det mest bärbara utseendet, men Wow, det är bra. För att lägga lite liv på mina läppar men inte distrahera mina pastellfärgade ögon bestämde jag mig för Dior Lip Glow i “001 Pink Glow” ($ 34). Det här är en look som jag definitivt kommer att återskapa under festivalperioden.

Gå vidare och köp allt du behöver för att återskapa dessa stilar.

Makeuptrender 2020 Strålande hudfärgögon, vinylläppar och andra 2020 skönhetstrender som lämnar dig fascinerad

Bella Gerard.

Strålande hud

Inget mer glitter, säger John. “Fräsch och hydratiserad hud kommer att komma fram till 2020”, säger han. Hoppa över glittret och gå efter flytande produkter med glittrande skimmer, och glöm inte att välja klokt när det gäller din foundation. ”Grundar med självkylningsteknik som inte bara är byggda för lång livslängd utan också är konstruerade för att motstå fukt och svett hela dagen kommer att bli mer framträdande”, erbjuder han, så jag tog tag i nya Revlon Candid. Glow Foundation ($ 11) ASAP.

Därefter använde jag en skönhetssvamp för att applicera Kevyn Aucoin Glass Glow Face Liquid Highlighter i “Prism Rose” ($ 32) på höjdpunkterna och på mina lock för en varmrosa polermedel. Jag avslutade utseendet med Kosas Wet Lip Oil Gloss i “Jellyfish” ($ 27), och tro mig, det kändes friskt. Det visar sig att när glansen är bra förloras nästan ingen glans.

Makeuptrender 2020 flytande eyeliner akvarellögon, vinylläppar och andra 2020 skönhetstrender som kommer att lämna dig fascinerad

Bella Gerard.

Vitt flytande foder

Ett annat utseende Jules skulle definitivt godkänna i spel med en kombination av två stora trender: den flytande eyeliner och färgen vit. Istället för att applicera foder längs franslinjen kan du skapa en halvcirkel över vecket ditt favoritutseende ett glamoröst nytt liv; plus det är mycket lättare än att försöka sätta på din vanliga eyeliner Bara bra. “Jag älskar flytande eyeliner eftersom det fungerar för alla ögonformer och är lätt att göra bara genom att följa ögonspårets spår”, säger Sir John, som särskilt gillar utseendet med en touch av vitt.

“Vit öppnar sig och definierar ögat utan tyngden i ditt typiska svarta alternativ”, säger hon, och med detta i åtanke kände hon till Marc Jacobs Fineliners ultratunna gelögonlinser i “(Big) Eyes! ”($ 25) skulle vara mitt val av verktyg. Jag applicerade först Sephora Collection Colourful Eyeshadow i “Surfin USA” ($ 8) på mina lock och gick sedan in med min liner för att skapa både den flytande linjen och några moln accenter, i alla fall. Jag behöll min hud även med Lune + Aster Real Glow Skin Tint ($ 52), för att säkerställa en duk som mina ögon verkligen kunde sticka ut på.

NLColourPopCremeGelLiner

Färgpop.

För neon cat eye:

NLLorealBambiMascara

L’Oreal Paris.

För neon cat eye:

NL Hot Meat Sauce Lip Gloss

Köttets skönhet.

För neon cat eye:

PLLStilaLipVinyl

Stila Cosmetics.

För lackläderläppar:

PLLCharlotteTilburyQuenOfGlowPalette

Charlotte Tilbury.

För lackläderläppar:

PLLLorealColourRicheLipLiner

L’Oreal Paris.

För lackläderläppar:

WEFentySnapShadowPalette8

Fenty Beauty.

För akvarellögon:

WEDiorLipGlowPinkGlow

Dior.

För akvarellögon:

WELauraMercierBlurringPrimer

Laura Mercier.

För akvarellögon:

kevyn aucoin glass glow Akvarellögon, vinylläppar och andra 2020 skönhetstrender som kommer att lämna dig fascinerad

Kevyn Aucoin.

För strålande hud:

GSKosasWetLipOil

Kosas.

För strålande hud:

GSRevlonCandidGlowFoundation

Revlon.

För strålande hud:

WFLMarcJacobsWhite Eyeliner

Marc Jacobs skönhet.

WFLLuneAsterSkinTint

Lune + Aster.

sephora färgglada ögonskugga Akvarellögon, vinylläppar och andra 2020 skönhetstrender som kommer att lämna dig fascinerad

Sephora.

Vårt uppdrag på STYLECASTER är att skapa stil för människor, och vi introducerar bara produkter som vi tror att du kommer att älska lika mycket som vi gör. Observera att om du köper något genom att klicka på en länk i den här berättelsen, kan vi få en liten provision från försäljningen.