Är detta den bästa basen någonsin? Jag säger ja.

College mode

Ny Holy Grail Foundation: Tarte Double Duty Beauty Confidence Creamy Powder Foundation

Ända sedan jag började sminka på gymnasiet har jag kämpat för att hitta perfekt bas för mig. Som sminkmissbrukare har jag provat alla slags formler, från pulver till vätska, från stickkrämer till saker du måste få ur en kruka. Och medan vissa har stannat kvar i min sminklåda, jämför ingen med pulverfundamentet jag nyligen hittade.

Om du inte vet är Ulta Beauty för närvarande mitt i sin 21-dagars skönhetsaffär, med nya erbjudanden varje dag, endast tillgängliga för en dag. Men de ytterligare De har valt föremål som säljs 21 dagar efter försäljning, och en av dem är Tarte Double Duty Beauty Confidence Creamy Powder Foundation.

Normalt säljer denna bas för $ 35, vilket är dyrt för mig, men du kan få det för endast $ 21 på Ulta Fram till 8 april!

Tartes officiella webbplats beskriver grunden enligt följande:

”En krämig, heltäckande pulverfundament. Denna 2-i-1 foundation med smink och hudvård fördelar ger en dubbel dos av återfuktande och anti-aging ingredienser i ett byggbart medium till full täckning pulver. ”

Det är också vegan Y plågeri-fri, allergivänligt (perfekt för känslig hud!), dermatologiskt testad och ska vara i 12 timmar.

Här är en videodemonstration av stiftelsen, från Tarte:

Även om jag inte har märkt några fördelar mot åldrande än, kan jag berätta det för dig gör att min hud känns fantastisk. (Som referens har jag kombinationshud med lite rodnad och har hormonella och stressflare.)

Denna foundation mattar de områden där jag blir fet hela dagen, men den kommer inte att hålla fast vid mina torra fläckar eller betona dem som andra pulver. Jämnar ut min hudton och täcker till och med mina galna mörka ringaroch irriterar inte mina skott. Det där dölj mina porer kasta det varar mig 12 timmar om dagen på campus. Pulvret är silkeslen och med full täckning ser det fortfarande naturligt ut och smälter in i min hud som en dröm.

Den kommer med en liten uppsvamp, men med pulvret kvar i detta behöver du förmodligen inte använda det ofta. För extra bekvämlighet kommer den till och med med en söt liten väska som säger “Make Today Beautiful.”

Tarte sminkväska

På $ 21 är det fortfarande inte det billigaste på marknaden, men som det är hittills pulver perfektionJag säger att det är värt pengarna.

Vad tycker du?

Har du provat den här basen? vill du prova? Låt mig veta i kommentarerna!