Bästa prisvärda knockoffs för Diors mest populära mascara

De bästa prisvärda duperna för Diors mest populära mascara

Bläddra för att se fler bilder

Bortsett från några få undantag tror jag bestämt att det finns några utvalda skönhetskategorier som är värda att spendera, inklusive dofter, hudvårdsserum och en solid foundation som anpassar sig efter din hud. Med detta sagt, men jag tror också starkt att spendera ett öre på mascara (och även de flesta eyeliners) är rent onödigt. Naturligtvis är detta helt enkelt en åsiktsfråga (och härrör från min brinnande passion för att hitta de bästa duperna för avancerade motsvarigheter), men med tanke på att det rekommenderas att kasta mascara var 3-6 månader är det inte. . Jag tycker att det är en värdig investering personligen. Nu med det sagt är jag också besatt av fulla fransar och bär mascara nästan varje dag. Jag blev välsignad med naturligt långa fransar, men de är ultralätta och saknar allvarlig volym.

Jag erkänner det: Jag älskar överdrivna ögonfransar, även när jag är på kontoret eller kör grundläggande ärenden. Jag bryr mig knappt om att mina fransar håller på att se klumpiga ut, så var det. Jag föredrar fortfarande ett dramatiskt, nästan “arkitektoniskt” utseende än en mjuk, naturlig frans (det är det pris jag är villig att betala för det dockaliknande utseendet). Diors ikoniska DiorShow-mascara är en kultfavorit av en anledning (faktiskt en skäl). Den byggbara formeln erbjuder otroligt mycket volym och längd, allt utan att skaka eller överföra. Vad jag älskar med det här är att du bokstavligen kan lägga till lager efter lager för att anpassa ditt utseende utan att det klumpar sig (detta steg i mitt öga kallar jag det rutinen för “lash sculpting”).

Missförstå inte; DiorShow är en verkligt fantastisk mascara, och om du är villig att spendera mycket pengar på en felfri frans, är det värt ett seriöst mynt. Jag hittade dock några högpresterande rivaler som kostar en bråkdel av priset, så för mig är det ett enkelt alternativ att välja artiklar från mitt apotek över de dyrare produkterna som är ensamma i min byrå. Här är min favorit överkomliga dupes för den legendariska fransdesignern.

Vårt uppdrag på STYLECASTER är att skapa stil för människor, och vi introducerar bara produkter som vi tror att du kommer att älska lika mycket som vi gör. Observera att om du köper något genom att klicka på en länk i den här berättelsen kan vi få en liten provision från försäljningen.

1. Essence Lash Princess Mascara

Essence Lash Princess Mascara

Amazon.

Denna prisvärda mascara fungerar precis som sin lyxiga motsvarighet. Jag har använt den i ett par år nu, och det har tagit platsen som mitt alternativ för att gå igenom även mina gamla trippelkostnadsdesigners.

2. Maybelline Total Temptation Mascara

Maybelline-total-frestelse-mascara-amazon

Amazon.

Denna mask fungerar lika bra som avancerade produkter. Underhåller krullning, lägger till volym och förlänger fransarna utan att smutsas eller flagnas. Du får också betydande bonuspoäng för sin snygga förpackning och lättanvända trollstav.

3. L’oreal Paris voluminös mascara

Loreal-Voluminous-mask-amazon

Amazon.

Denna volymhöjande mascara ger upp till fem gånger mer volym till fransarna utan att lämna dem klumpiga och hårda. Den byggbara formeln låter dig lägga till drama eller hålla dina fransar mer naturliga och fjäderliknande.