Beauty 14 juni 2020 Jag bär inte mycket smink tack vare dessa hudvårdsköp En idiotsäker redigering.

Beauty 14 juni 2020 Jag bär inte mycket smink tack vare dessa hudvårdsköp En idiotsäker redigering.

Personligen? Jag har alltid varit ganska lat när det gäller smink (vilket jag uppskattar är en lyx) och i ungefär ett decennium har under-eye concealer, mascara och pennor varit mina favoriter. Detta har dock inneburit att jag slutade investera mer i hudvård, speciellt skapa en rutin som låter mig spendera så lite tid som möjligt på att applicera produkten på morgonen. Det är också värt att notera att jag sover dåligt, så det är ofta en kamp för att min hud ska bli tråkig och trött, och jag har kämpat med den konstiga stressinducerade akne i låg nivå tidigare (mestadels i min kinder) ).

Det är först under det senaste året som jag har förfinat min rutin till en vinnande upplaga. Jag brukar rotera vissa produkter varje månad, därav det rimliga antalet produkter nedan. Men jag känner att jag äntligen har kommit på vad min hud gillar och inte gillar. Den största uppenbarelsen har varit att upptäcka den heliga graden av vitamin C, retinol och SPF. Sedan jag införlivade den här trion i min rutin har jag funnit att min hud har varit konsekvent lyckligare.