Blandade mönster 101: Hur man bär ränder och fler ränder … tillsammans

College mode

Den här veckan känner jag mig lite nostalgisk. Sommaren slutar snart och att prata om skolan har redan fyllt många av mina samtal. Utöver detta kommer nya TV-program med återställningsinställningar inklusive 2000-, 90- och 80-talet. (Jag vet inte ens varför jag känner mig nostalgisk för 80-talet sedan jag föddes i mitten av 90-talet!)

Till exempel, Konstig saks kom nyligen ut med sin nya trailer för säsong 3 och det visar Steve arbeta vid en glassbar i galleriets maträtt. Som förresten ser ut och känns lika pinsamt som mitt första jobb på en liten Pizza Hut på ett hotell. Det gör mig dock helt nostalgisk och har påverkat mina garderobval.

Hur som helst är jag här för att visa dig hur man kombinerar ränder med ränder Och på grund av min nostalgi kan dessa outfits kanske eller inte ha fått några retrovibbar! Hoppas du njuter.

Hur man bär randiga ränder när man hänger på köpcentret

Produkter: Hoops – Forever 21; Handväska – Modcloth; T-shirt – Forever 21; Kjol – Dillard’s, Heels – DSW

Efter att ha skannat massor av butiker är jag glad att rapportera att jeanskjolar gör comeback för hösten (och jag är fortfarande inte säker på hur jag känner för det). Jag blev kär i den här randiga denimkjolen med hög midja från Dillard’s. Det är ett roligt och knäppt tag på en denimkjol, och samtidigt är det lite mer skolanpassat än din typiska mikromini.

När jag kopplar ihop ränder med ränder vill jag ändra rändernas riktning genom att presentera dem på ett plagg vertikalt och på ett annat plagg horisontellt. Detta bryter upp gruppen av ränder och förhindrar att ränderna på skjortan ser ut som en ojämn löpning från ränderna på kjolen.

Med tillägget av plattformsklackar och större än-livet-bågar får du en rolig retroestetik när du kommer ikapp dina flickvänner för att gå tillbaka till skolan!

Hur man bär randiga ränder på ett flyg

Randig randig parning: Pink Floyd Retroskjorta;  Randiga palazzobyxor;  Stor randig väska;  Guldgula mockabilar;  Böcker för ditt flyg

Produkter: Skjorta – skräpmatkläder; Byxor – Modcloth; Vans skor; Väska – Amazon; Bok 1 – Amazon, Bok 2 – Amazon, Bok 3 – Amazon

Många av oss kommer att flyga i augusti, oavsett om vi tar en sista minuten semester eller åker tillbaka till våra högskolestäder som förberedelse för höstterminen. Medan jag gärna skulle dyka upp i flygplatsen i min pyjamas, säger mitt samvete något annat.

Du kan dock fortfarande vara bekväm och se trendig ut. Palazzobyxor är min favorit när jag vill känna att jag har pyjamasbotten men inte ser ut som att jag precis har kommit ur sängen.

Jag parade ihop dessa svarta och vita randiga palazzobyxor från Modcloth med en randig väska med större livslängd för perfekt randig harmoni. För att se ut som en 70-tals rocker, sätt på en psykedelisk Pink Floyd-konsert-tee och forma håret till en lång vågig / tousled bob. När du har hittat dina gamla skåpbilar inbäddade i din garderob är du redo att vinka, bara hålla fingrarna korsade, inga förseningar!

Hur man bär randiga ränder i bowlinghallen

Randig randig parning: Randiga jeans med hög midja;  Mångfärgad randig skjorta;  Mini ryggsäck;  Klassiska vita halvrunda skåpbilar;  Geometriska armband

Produkter: Jeans – American Eagle; Mini ryggsäck – Forever 21; T-shirt – Forever 21; Vans skor; Armband – Forever 21

En sak jag älskar att göra när jag träffar mina kollegavänner efter en lång sommar är att dra nytta av måndagens special vid huvudevenemanget. Vi tillbringade natten med att prata, bowla, äta skräpmat och tävla i DDR, lasertagg och pool.

För en aktivitetsfylld kväll behöver du en avslappnad outfit som passar stämningen. Jag hittade dessa randiga jeans med hög midja som ser bra ut med Forever 21.s flerfärgade blus. Även om blusens baksida inte visas i bilden ovan måste du se den på F21-webbplatsen eftersom den har en fantastisk utklipp och bara.

För att ändra saker från de klassiska vita tennisskorna har Vans lagt till sin ikoniska rand i ett par vita sneakers – hur söt! Glöm inte att ta med en minirygsäck för att bära din plånbok medan du håller händerna fria för en rolig kväll.

Vad tycker du?

För fler idéer om randdesign, se till att kolla in vår guide till randkläder som ses på kändisar.

Är du besatt av att blanda mönster med dina kläder? Om så är fallet, låt oss veta några av dina egna tips och tricks i kommentarerna!